Dalgalanma mı yasıyorum?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan salim_k
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

salim_k

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
iki gündür kendimi iyi hissetmiyorum depresyon ve kendine güven telkinini eklediğimden beri bir haller oldu konusmamı yürümemi davranıslarımı hep eleştiren kendine küşmüş bir insanım iki gündür yürümem eski haline döndü ruh halim kötüleşti dün gece sacma sapan fikirler geldi aklıma neyseki sonra vazgeçtim sevmediğim yanlarıma katlanamıyorum çok sinirleniyorum ne yapacağımı bilemiyorum ...

Depresyon telkinini listenizden çıkartın bunun yerine topluluk konuşma,sosyallik,başkalarnını düşünceleri ve mutluluk gibi telkinleri ekleyiniz..

depresyon telkinini ilk dinlediğimde aglamıstım aglama hissi yaratmıstı bende çıkartıyorum metninden çok etkilenmiştim faydalı olucagını düşünerek eklemiştim diğerlerini daha sonra eklemeyi düşünuyordum...

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri