Dahi misiniz....

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan comte
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

comte

Moderator
16
HD RANK
Reaksiyon puanı
43
Ben, dahi değilmişim... smiliyface

kahve.jpg

Resimde kahve taneleri içinde adam var.Adamın kafasını 3 saniyede bulursanız bir dahisiniz demektir.

Medikal araştırmalara göre eğer adamın kafasını 3 saniyede
bulursanız beyninizin sağ tarafı diğer insanlara göre daha çok gelişmiş demektir.

Eğer adamın kafasını 1 dakikada bulursanız beyninizin sağ tarafı
normal bir insanınki gibi çalışıyor demektir.

Eğer 1 ile 3 dakika arasında bulursan beyninizin sağ tarafı
normalden yavaş çalışıyor demektir. Bu durumda daha çok protein almanız gerekir.

Eğer 3 dakikadan daha fazla bir sürede bulursanız beyninizin sağ tarafı acınacak durumda demektir.

kahve.jpg

internethaber...

Ynt: Dahi misiniz....

buldum ama 3 saniyede değil ama ne kadar sürede bilmiyorum 1 dakikayı doldurmuş olabilirmiyim acaba dusun

hay allah bak şimdi tam vazgeçmişken buldum diye süreye bakmadım terli345

ben yazıyı okudum ve buldum 3 snd az hemde sevincli

ben resmi daha önce görmüştüm o zamn kısa sürede bulmuştum yine 3 sny sanırım şimdi bida baktığımda göremedim ana dedim noldu düşme fln var heralde ok tam kafanın üzerinde duruyormuş aa34

ama bence dahilik diyerek abartılmış dahilik bu kadar kolay mı? sung66

2 sn mi aldı ortada en altta ama ben dogusdan gerizekalıyım :O bu soru hileli o zaman

ben bir saniyede buldum çok zekimiyim ben şimdi

birde buraya burada kaç saniyede bulabileceksiniz kafaları wave
sedatabivb1.jpg

Kahve çekirdeği demen gerekiodu teoman.Kafalardan kahve çekirdeği arar oldum khkh56

3 sn içinde buldum ama dahi olmadığımı biliyorum arkadaşlar:)

1 saniye icinde buldum

tamam akilli oldugum bir gercek ama dahi de degilim yani 44

bigci ' Alıntı:
2 sn mi aldı ortada en altta ama ben dogusdan gerizekalıyım :O bu soru hileli o zaman

bence kendini bu şekilde tanımlama .ne olursa olsun zeka geliştirilebilir.eğer nazar değmesin diye diyorsan ayrı mesele.

ama test saçma.

hemen buldum, dahi miyim ne? cat3500 zaten ben solağım. solak insanlar beyinlerinin sağ tarafını daha çok kullanırlarmış.

resmi daha önce de bir kaç kez görmüştüm. her seferinde de bakar bakmaz buluyorum kafayı. aslında burda bir kafa var bulun denmeseydi de ben hemen kafayı fark ederdim. kişinin estetik anlayışının gelişkinliği ve gözlem gücüyle, hatta ayrıntıcı bir kişilik yapısına sahip oluşuyla ilgili olduğunu düşünüyorum. dahi olmakla ile ilgili bir bağlantısı yok diye düşünüyorum. ilgisi olsa idi bu yaşa kadar ne buluşlara imza atmıştım ben dusun

Daha soruyu okurken farkettim vaybee şimdi cidden dahimi oluyorum 3 saniye de buldum çünkü ... happy6

buldum buldum ama 5 sn içinde :( şşimdi ben arada kalmışlardan mı oluyorum :)

Bende 2 saniyede falan buldum.Resmen belli oluyor zaten ya...

arkadaşımla ben soruyu okuduk baktık ve saniyede gördük dahiiyizz yupiii:)

aaa ben de dahi çıktım gördün mü?! sevincli

daha resme bakmadan gördüm kafayı! kahvesmiley
hissettim orda bi kafa olduğunu! hem dahiyim hem hislerim kuvvetli hem iyi atıom! y789
teomaaaaannnnn! şu adamı kaldır gözümüzün önünden! yemin ederim iştahım kesildi adamı gördüğümden beri! kabuslarımın baş kahramanı oldu adam yaww!

0.98723 sn de buldum.sanırım dahiyim nası tuttum bu süreyi zannediyosunuz sevinclisevincli
Ya bu ikonu ben çok seviyorum.sırf bunun için yazdım.Senseimin sevinç ikonudur.Özledim ablacım seni yaaakiss3 du bikere daha yapiyiimm sevinclisevincli
Bir dedim iki oldu.Bu saatte akıl fikir telafisiii y789

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri