Cümle devam ettirmece..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan x123x
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Cümle devam ettirmece..

hala bıraktığın yerdeyim.

yerdeyim gökteyim seninleyim
yarim bir bilsen ben senin gönlündeki özündeyim

sevgiyle kalın sapkal89

özü anlayabilmek için geneli bilmek gerekir smil56

gerekir dedin geneli araştırırken oyuna dahil oldum.actionsmile

oldum..çünkü olmak benim tercihimdi dl67

hem kalmaya cesaret edecek kadar büyümüştüm..hem karanlıktan ve yalnızlıktan korkacak kadar çocuk..

Çocuktuk... Koşarken düştüğümüz de kanayan dizimizin acısıydı, sadece gözyaşlarımızı akıtan... Peki ya şimdi.???

şimdi bu ayrılık acısına nasıl dayansın yürek...

yurek aci degil mutluluk biriktiriyor.. y789

umudu yüreğinde biriktirip tüm mahrumlara yetecek kadar biriktirir bazıları..sora salı pazarında satışa çıkarır..yetişen alıyor....bedava bunlar bedavaaa gell...y789

Gel yüreğin aydınlansın,gününe güneşler doğsun...

dogsun tabii gunessiz gun sevgisiz yurek mi olur ::)

Olur insan istedimi herşey olur, ruh ancak kendini bilmekle huzur bulur..

bulur son tum karanliklar tatli bi huzurla ::)

huzurla varolurum sonuna kadar...

kadar neyin ölçü birimi..tartılmış bir kilo kadar sevgi besledim..sonra beslendim işte öyle büyüdüm..

büyüdüm sandım ama daha oyuncak bebek hayali kuran küçük bi kızdım...

Kızdım sana hemde çok kızdım bir daha böyle olmasın birader:D

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri