csk günlük

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan csk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: csk günlük

inşallah Burcu , hep birlikte öğreneceğiz. bir de şunu fark ettim. insan bazen başına gelenlere katlanabiliyor ancak çok sevdiği birinin zarar görmemesi için gerekirse kendinden bile vazgeçebiliyor. hani sevdiğine kendini siper edip kurşunu yiyenler misali. o an onun hayatı seninkinden daha önemli oluyor. belki o gün ben düşseydim yene birseyleri es geçecektim ama benim olumsuz düşüncem çocuğumu etkilediği için daha bir hırslandım diyebilirim.

Evet maalesef haklısın ama ben bunu dengelemeyi öğrendim çok zaman aldı bir zamanlar sevdiğim adam herşeyden önce geliyordu şimdi düşünüyorumda aslında çok yanlış bir davranış sonra hayvanlarımı ön plana çıkarmıştım şimdi bunu dengelemeyi öğrendim öncelikle sensin bencillik değil bu.

07.07.07:

cumartesi özel bir tarihti.

ben de kendime bir iyilik yaptım. secret'in sitesindeki çeki indirdim ve üzerine 1 milyon dolar yazdım. bu çek 07.07.07 tarihinde benim için kesildi. şimdiden aktiflerime kattım:) cüzdanımda taşıyorum.

09.07.2007:

yukarıdaki satırları yazarken aklıma yeni bir fikir geldi. banka hesabımın aylık dökümünü alıp üzerindeki rakamları değiştireceğim. x olan maaşımı xxx olarak yeniden yazacağım. gelen eft ve havalelerin rakamını yükselteceğim, evren bankasından gönderilen yukarıdaki çekin hesabıma geçmiş olduğuna dair bir eft ekleyeceğim:)

ilgilenenlere duyurulur:)

yine fikrim geldi!!

acaba bir de evren bankası adına şöyle bir hesap ekstresi mi yaratsam. para yerine sevgi, dostluk başarı vs. mi olsa.

gelen eft: 09.07.2007 tarihinde eşinizden bir milyon öpücük transfer edildi:)
10.07.2007 tarihinde anneniz hesabınıza 500 bin sevgi yatırdı:)
10.07.2007 tarihinde çocuğunuz size on yüz bin kere babacığım diyerek sarıldı:)
10.07.2007 tarihine eşinize 100.000 birim aşk transfer ettiniz:)

harika olur derim:)

u859çoşkuncum allah iyiliğini versin!bayılıyorum şu senin hayallerine khkh56

Teşekkürler Burcu ve Nilgün abla,

evren bank hesap ekstresini hazırlamaya başladım bile. birazdan da adımın altına bir resim ekleyeceğim. dünyayı ellerinde tutan bir adam resmi buldum. bence evrenden isteklerini kendine çekmek için konsantre olmuş ve tüm dünya onun emri altında gibi görüyorum. ekleyebilirsem çok süper olacak:))

alk78 allah kolaylık versin kardeşim.yazdıkların bana yaşama gücü veriyor inanki...neden olmasın.kalbinden geçirdiklerin olucak....

seçtiğiniz resim ya çok büyük ya da avatar değil mesajı alıyorum. bu avatarların formatı ne oluyor ve boyutu ne olmaladır. gif ve jpeg denedim. 9 kb a kadar küçülttüm ama sistem kabul etmiyor. blenler yardım edebilir mi acaba?

başardım. PNG diye bir format olacakmış.

alk78 TEBRİKLER harika görünüyooo

Burcu'nun öncelik sensin sözü bir iki hikaye hatırlattı.

birincisinde baba çok meşgul ( gazetesini okuyor!! ) oğlu da babası kendisiyle ilgililensin diye paçasını çekiştiriyor, üzerine tırmanıyor, konuşuyor vs. adam çocuk kendisini rahat bıraksındiye gazeteden bir sayfa koparıyor ve küçük küçük parçalara ayırıyor. bakdiyor bu parçaladığım sayfada bir dünya resmi var, bu resmi haritaya bakarak doğru bir şekilde biraraya getirdiğinde seninle oynayacağım. 1-2 dakika geçmeden çocuk : tamam oldu diye babasına sesleniyor. adam şaşkınlıkiçinde bakıp resmin tamamlandığını görüyor. nasıl becerdin diye sorunca çocuk: dünya resminin arkasında bir adam resmi varmış. adamı bir araya getirdiğimde dünya da kendiliğinden düzeldi diye cevap veriyor.

belki çevremdeki insanları, hatta dünyayı düzeltemem ama kendimi düzeltebilirsem, dünya da düzelmiş olur.)

ikincisi malesef pek iç açıcı değil.

yin ebir baba tüm varını yoğunu ortaya koyup borç harç bir araba satın almış. bir gün eve geldiğinde ne görsün küçük oğlu çekiçle arabaya vurmakta ve tamircilik oynamaktaymış. adam öfkeden deliye dönmüş ve çekici kaptığı gibi çocuğun eline vurup bak nasıl oluyor demiş. çocuk feryadı koparınca kendine gelmiş hemen hastahaneye götürmüş ancak doktorlar çocuğun elini bir daha kullanamayacağını ve kesilmesi gerektiğini söylemişler. aradan bir zaman geçmiş. bu arada adam da arabasını tamir ettirmiş. artık arabası eskisi gibiymiş. ve bir gün çocuk sormuş. baba araban düzeldi, peki ya benim elim ne zaman düzelecek?

evet haklısın Burcu herkesden önce kendimizi düzeltmemiz gerek...

yaa arkadaşlar, bi de konuyla alakası yok ama en başa dönersek hedeflerimle alakalı,

ben ingilizce ile ilgili bölümüme birkaç mesaj attım. mayıstan beri hareket görmemiş konu.. tekrar canlansın istiyorum.. yarın ingilizce yarı türkçe sohbetler vs. destek olalım birbirimize.. orada yazışalım iyi kötü..

ok?

I agree with u, ant tıme ı can write in english, just fınd a subject pls , lerzan is not here at the moment , otherwise she ıs the best on thıs subject. art56art56

ingilizce messages için sağol tresor özeline cevap yazdım.

bu arada çekim günlüğüm ile ilgili neredeyse yazmayı unutuyordum,

08.07.2007 Pazar sabahı kahvaltı için taze ekmek almak üzere markete giderken, oğlum beyaz bir clio yu gösterip; Baba bu araba senin mi? diye sordu. Çocukların kalbi temizdir. Belki de Allah söyletmiştir ve bu bir işarettir. O yüzden şimdiden tarihe bu anı not düşmeli.

nilgün sav ' Alıntı:
alk78 TEBRİKLER harika görünüyooo

resim büyükken alakası yok ama bu kadar küçültülmüşhaliyle dünyayı ellerinin arasında tutan adam bana çok benziyor yavv smil56 krzm67

super yaaa, oglun cok sekermıs , valla ben ınanırım boyle seylere neden olmasın, ben bu arada bırsey kesfettım uykumun arasında kalkınca ben net goruyorum ama gozumde bırsey olmadıgını hatırladıgım anda netlık kalmıyor, ıkıncı kez gene oldu bu hafta ben delırıyormuyum yoksa gozlerım mı gerıledı anlayamadım sevincli

uykuluyken zihnin boşladığı ve direnç gösterecek savunma mekanizmaları ortadan kalktığı için net görüyor sonra şin çine farkındalık girince geriliyor olabilirmi acaba.

bu arada ben de kendimi saçlı olarak hayal etmeye başladım. lise sonda çektirdiğim bir vesikalık vardı. onu arıyorum. bulunca gözümün önünde bir yerlere koyacağım
bu arada şu yuvarlak smily lerin saçlıları yok mu yaaa. pek kullanmak istemiyorum şu kel kafaları. aşağıdaki gibi bonus kafalar istiyorum

hpm1

Arkadaşlar aşağıdaki alanda yeni bir konu açtım. paylaşımda bulunursanız sevinirim.

Hayatım Değişti Telkinli Kişisel Gelişim Motivasyon Cd'leri > HAYATIM DEĞİŞTİ KLUBÜ > SERBEST KÜRSÜ > Hatalı Alanlarımız

nilgün sav ' Alıntı:
çok güzel bir düşünce kardeşim.iyi düşün ve hep öyle kal.senin heyecanını hissedebiliyorum...vicdanen de huzurlu ve rahat olursun.ama karşındaki insanların bunu kullanmalarına izin verme..
Ben bu söze kesinlikle katılıyorum ammalesef kullanıyorlar deli olacam ya biraz iyi davranıyorsun hemen herşey düzeldi sanıyorlar sinirlendim

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri