csk günlük

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan csk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

csk

New member
4
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
sung66
öncelikle herkese merhaba!!
siteyi bu hafta başında keşfettim. 4 gündar hem telkinleri indiriyor hem de forumlarda yazılanları okuyup sizleri tanımaya çalııyorum. Bu bölüm keşfedince ben de biraz olsun sizlere kendimi tanıtayım ve yaşadıklarımı paylaşayım istedim. bilgisayarımda tuttuğum bir çekim yasası ajandası vardı. İleriki mesajlarda ajandamı sizlerle paylaşacağım.
İstanbul doğumluyum ancak üniversite hayatımla birlikte Bursa'ya yerliştim ve bir daha akraba ziyaretleri ve iş kaynaklı toplantılar dışında İstanbul'a geri dönmedim. Son 13 yıldır Bursa'dayım. 31 yaşında evliyim. 2,5 yaşında bir oğlum var. İnsan Kaynakları alanında çalışıyorum. Kısaca kendimi böyle tanıttıktan sonra gerisi karşılıklı yazışmlarda gelir diye düşünüp ajandama geçiyorum.

Aslanda kendimi bildim bileli kişisel gelişim kitapları okuyorum. NLP ile ilgileniyorum. Mart 2007 de Secret kitabını duydum ve ilgili haberleri okumaya başladım. İçerik olarak olumlu düşünme, Nlp ve okuduğum diğer kişisel gelişim kitaplarından fazla bir şey söylemediğini düşündüm. Ama yine de kitabı merak ediyordum. Kitapçılarda ara ara okudum, yerli ve yabancı yazarların benzer içerikli kitaplarını keşfettim. Hiçbirini almadım ama araştırmalarım devam etti.

27 Nisan’da hayatımla ilgili genel hedeflerimi belirledim.

HAYATIM VE HEDEFLERİM

Beslenme ve spor:
Dengeli besleniyor, egzersiz yapıyor, sürekli formda kalıyorum.
Esnek ve güçlü kaslara sahibim.

Aile:
Huzurlu ve mutlu bir aileye sahibim
Eşime, çocuğuma ve diğer aile fertlerine karşı anlayışlı ve sevecen davranıyorum
Birlikte kaliteli vakit geçirmeye özen gösteriyorum

İş hayatı ve para:
Sevgi ve saygı duyulan, takdir eden ve takdir gören bir İK yöneticisi olarak çalışıyorum
Şirket telefonu ve şirket aracı kullanıyorum
Bilgi ve deneyimimi paylaşmak için serbest olarak danışmanlık yapıyorum
İngilizcemi kullanıyor ve geliştiriyorum
Mükemmel bir iş fikrim var. Bu fikri hayata geçirip büyük bir servet kazanıyorum. Gerekmedikçe işe gitmediğim, tatil yapar gibi dünyanın herhangi bir yerinden yönetebildiğim bir iş sahibiyim.
Ailemin geçimini rahatlıkla sağlıyorum. Geleceğimizi güvence altına almak için birikim yapıyorum. Zor durumda olanlara yardımda bulunuyorum

Sigorta:
Sağlık sigortası yaptırarak sağlığımızı koruyorum.

Ev:
İyi ve güvenli bir bölgede, içinde ihtiyaç duyduğumuz tüm konforu barındıran,
Aileme ve sevdiklerimize yetecek büyüklükte bir ev sahibiyim.

Genel görünüş:
Saçlarım bakımlı, sık ve gür
Dişlerim sağlam ve sağlıklı
Gözlerim yakını ve uzağı net bir şekilde görüyor
İyi giyiniyor ve iyi yaşıyorum

Yazdıklarımdan anlaşılacağı gibi bunlar sahip olduklarım değil sahip olmaya hedeflediklerim. Daha iyi yönde düzelmesini istediğim herşeyi sanki öyleymiş gibi yazdım ve hergün işe geldiğimde bunları okuyorum.

14 Mayıs’ta şans oyunlarından kazanacağım ikramiye ile ilgili düşüncelerimi yazdım. Doğum günlerimiz ve evlilik tarihimizin günlerinden elde edilen rakamlarla her hafta 6 kolon sayısal loto oynamaya başladım.

İKRAMİYE KAZANCIMIN DEĞERLENDİRİLMESİ

Bu günümüz için şükürler olsun
Kazandığım ikramiye hayrıyla geldi
Ailemin geçimini rahatlıkla sağlıyorum
Geleceğimizi güvence altına almak için birikim yapıyorum
Zor durumda olanlara yardımda bulunuyorum, zekatımı veriyorum
İyi ve güvenli bir bölgede, içinde ihtiyaç duyduğumuz tüm konforu barındıran,
Aileme ve sevdiklerimize yetecek büyüklükte bir ev sahibiyim
Temiz, bakımlı, yakıt tüketimi düşük ve güvenli bir arabam var

8 Haziran’da mesleki olarak yakın vadede olmak istediğim konumu yazıdım.

İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİCİSİ

Ben bir İnsan Kaynakları Yöneticisiyim.
Saygın bir firmada, iyi bir gelir ve sosyal imkanlarla çalışıyorum.
Çalıştığım kuruma katma değer yaratıyor, çalışanların huzur ve mutluluğunu temin edebiliyor böylelikle işletmenin gücüne güç katabiliyorum
Altımda çalışan ekibimi yüksek motivasyon ile çalıştırabiliyorum.
Firmada sevilen, sayılan, sözü geçen bir yöneticiyim.
Kendimi ve kurumu güçlendirecek strateji ve politikaların altına imzamı atıyorum.
İnsan kaynaklarının stratejik ortaklık fonksiyonunu tam olarak yerine getirebiliyorum.
İyi döşenmiş bir ofisim ve içinde her türlü konforum bulunmakta.
Şirket tarafından tahsis edilmiş bir evde oturuyor, şirket aracı ve şirket telefonu kullanıyorum.
Konuşmacı olarak panellere katılıyor bilgi ve deneyimimi insanlarla paylaşabiliyorum.
Serbest olarak danışmanlık yapabiliyor, sektöre yeni uzmanlar yetiştirebiliyorum.
Diğer firmalar beni kendi kurumlarına transfer edebilmek ve başarıyı yakalayabilmek için yüksek transfer ücretleriyle tekliflerde bulunuyorlar.
Doğru bir zamanda bu tekliflerden birini kabul edip başarılarıma devam ediyorum.

21 Haziran’da secret kitabını alıp okumaya başladım.
23 Haziran’da daha dik durma ve karın kaslarımı güçlendirme konusunda karar aldım.

26 Haziran’da henüz iş başvurusu yapmadığım halde eskiden görüştüğüm bir danışmanlık firması arayarak açık bir pozisyondan bahsetti. Farklı bir sektör için görüşmek isteyip istemediğimi sordu. Firmanın şartlarını iyice öğrenip tekrar haber vermesini istedim.

28 Haziran’da sevdiğim, dostum dediğim bir iş arkadaşım , bir adamla tanıştığını ve kendisine benden bahsettiğini iş değiştirmem konusunda yardımı olabileceğini söyledi.

02 Temmuz’da bahsettiği adamla görüşmeye gittik ve özgeçmiş bıraktım.

02 Temmuz’da ayrıca hayatım değişti isminde bir site buldum. Sitede hem Secret kitabının filminin indirilebileceği bir link hem de kişisel gelişim konusunda telkinler içeren müzikler vardı. Müzikler mp3 formatındaydı. Normalde şirketin bilgisayar sistemi bu tür indirme işlemlerine izin vermez. Pek çok kısıtlama bulunur ama bu parçalar hiçbir engel ile karşılaşmadan indirilebildi ve gün boyunca dinleyebiliyorum. Ego geliştirme, suçluluk duygusu hissetmeme, kişisel gelişim, topluluk önünde konuşma, sosyal fobiyi yenme ve sosyalleşme konularında mp3leri indirdim. Daha indirilecek birçok konu var.

05 Temmuz'da siteye ilk mesajımı attım ve ajandamı paylaştım. Şimdi cevapları bekliyorum. gelişmeler oldukça da ajandamı aktarmaya devam edeceğim.

Ynt: csk günlük

Coşkun çok etkileyici hoşgeldin aramıza okurken çok heyecanlandım. Harika bir ajandan ve yararlanmak için izin istiyorum bana bu ajandan çok güzel bir yol gösterebilir. Eşinle, çocuğunla aile yaşantında işinde başarında sağlığında hep isteklerin gerçekleşsin gelmene çok sevindim
sevgiler 956k

hoşgeldin çoşkun..bende bugün 3 hafta oldu siteyi tanımaya başlayalı ve müzikleri dinleyeli..eşinle ve sana mutluluklar dilerim herşey istediğin gibi olur inş.çünkü sen ne istediğini bilen güçlü bi insansın....

Teşekkürler Burcu,

Ben de senin yazılarını severek takip ediyorum. Bu sitedeki en aktif ve yardımsever kişilerden birisi olduğunu düşünüyorum. Kendi ajandanı oluşturmak için yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. Hepimizin birbirimizden öğrenebileceği çok şey var. Ve bir şekilde birbirimizi çektik ve burada buluştuk diye düşünüyorum.

Coşkun'uz hiç eksik olmasın.

p.s. Bu eski işyerimden sevdiğim ve saydığım bir ablamız ile aramızdaki kapanış hitabımızdı, ismi Neşe'ydi ve hep Neşe'le kalın, Neşe'li günler dilerim diye bitirirdi yazdıklarını, bende kendisine nazire yapar ve Coşkun'uz eksik olmasın derdim. Burada da imza olarak kullanmayı düşünüyorum. sung66

Teşekkürler Nilgün Abla,

İlk mesajlarım attıktan sonra siteye tekrar girdiğimde sizin hikayenizi de okumaya başlamıştım. Herşeyin yoluna gireceğinden hiç şüpheniz olmasın. Benim annem de 30 yıllık evliliğini ben üniversiteyi kazanıp evden ayrıldıktan sonra bitirmek zorunda kalmıştı. Aslında yıllar önce alması gereken bir karardı ama kızlarımı babasız evlendirmeyeceğim düşüncesi nedeniyle hep sabretmiş ve yıllarca evin asıl erkiği gibi çalışıp evi geçindirmişti. ben evin en küçüğüydüm ve annem büyük çocukları evlenip ben de okul için evden ayrıldıktan sonra / aslında evde tek başına kalıp tüm desteğini de kaybettikten sonra boşanmak zorunda kaldı. ( Aslında canını kurtardı da diyebiliriz ) Sonra Bursa'ya benim yanıma geldi ve birlikte yaşamaya başladık. Şu an aynı sitede ancak farklı dairelerde oturuyoruz. Çocuğumuza da annem bakıyor. Zamanla sizin içinde ( ki oğlunuzla aranızı düzelttiğinizi yazmıştınız ) herşey yoluna girecektir. Hikayenizi okurken sizi annemin yerine koymuştum biliyor musunuz. Yaşadıklarınız bir anda öyle bir çağrışım yapmıştı.

Tanıştığımıza çok sevindim.

Coşkun'uz eksik olmasın

harıkasınız, yapmanız gerekenlerı zaten bılıyorsunuz, baslamak bıtırmenın yarısı derler, sız ısı bıtırmıssınız bıle, yazılarınız arkadaslara temsıl teskıl edecek sekılde harıka olmus, ıyı haberlerınızı beklıyoruz sevgıler tresor t678 956k

Hoşgeldiniz. Dersinize çok iyi çalışmışsınız. Sitede bi çok kişiye liste konusun örnek teşkil edecektir. Paylaştığınız için gönülden teşekkür. O kadar kararlı ve gerçekçi şeyler yazmışsınız ki bazıları gerçekleşmiş gibi hissettim. Bi an önce olur aklınızdan geçenler inşallah.

Hoşgeldiniz çekim yasasını bu kadar güzel uygulayabilen arkadaşlarıma gerçekten hayranlıkla bakıyorum umarım hayatınıza çağırdığınız tüm olaylar gerçekleşir ve bizlerle paylaşırsınız sevgiler hismiley

cok tesekkurler aslında ben de bunun gıbı bır ornek arıyordum kendıme sen de tam ustun eboyle bır yazı yolladın vay be acaba cekım yasası ıslıyor mu ne dersınız.. ::)

Herkese benden günaydın!
belki kimilerimiz bu yazıyı öğle ya da akşam okuyacaktır ama yine de günleriniz hep aydın olsun inşallah.

Elif, Berke, Tresor ve Sessiz yanıtlarınız ve desteğniiz için teşekkürler. Düne kadar ajandamı bilgisayarımda tutuyordum ve dün buraya aktarmıştım. Sanırım artık buraya yazdıklarımı ajandama aktarmaya başlayacağım ve bu güne ait gerçekleşenleri de sürekli ekleyeceğim. Biliyormusunuz artık bir günde bir çok şey olabilecek gibi geliyor. Ve belki de çekim yasası işliyor.

05-06 Temmuz'da hayatım değişti forumundan destek ve teşekkür mesajları almaya başladım.

Mesleğim gereği verdiğim eğitimlerde katılımcılara daima hedeflerini paylaşmalarını söylerdim. Okuduğum kitaplarda, eğitim öncesi yaptığım araştırmalarda, katıldığım eğtimlerde böyle söylenirdi ve ben de aynılarını söylüyordum. Ancak terzi kendi söküğünü dikemez mantığı ile kendim uygulamıyordum. Dün ilk defa hedeflerimi paylaşınca bunun aslında hedeflere ulaşım için ne kadar zorlayıcı ve sorumluluk isteyen bir süreç olduğunu hissettim. Çünkü yazdıklarımı örnek alabilecek ya da hedeflerimin gerçekleştiğini görüp kendi hayatıyla ilgili değiştirmek istedikleri konularda harekete geçebilecek kişilerin de sorumluluğunu üstlendiğimi fark ettim. Ayrıca artık hedeflerimi bilen insanların da beni motive edebileceklerini, sessiz kaldığım, geri çekildiğim anlarda beni tekrar hedefime yönlendirebileceklerini düşündüm.

Hedeflerimi paylaşmak hedeflerime ulaşmak için etkili bir araç olacak. Artık bunu sadece söylemiyor, gerçekten biliyorum.

tşkler çoşkun kardeşim.keşke bende çocuklarımla yaşasaydım.ama senelerce yaşadığım sevgi eksikliği birinin bana ilgi göstermesi yanılttı beni.akşamdan beri şoklardayım yine.....ayrıldım kurtuldum derken düşünmeden yaptığım bir evlilik beni daha fazla sıkıntılara sürükledi.kafam allak bullak.yönümü şaşırdım yine.....

merhaba Nilgün abla,

özelinize birazdan mesaj yazacağım.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri