Çok yol kat etmişim ama macera hiç bitmez!

eo_roxie

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Merhaba! =) Aranızda beni roxie nickiyle hatırlayacak olanlar vardır...

Öncelikle şunu söyleyeyim, hayatım değişti... Bu siteye üye olmamın üzerinden yaklaşık 1 buçuk sene geçti ve hayatımda şimdi geçmişe dönüp baktığımda hatırlayamayacağım kadar çok şey değişti... Kendime saygım arttı, hayata, dünyaya, aynaya bakışım değişti! :) Sayenizde çok yol katettim, çok güzel şeyler de yaşadım... İnternete girip, sizinle yaşadıklarımı paylaşmaya vakit bulamayacak kadar yoğun ve bulutların üzerindeydim..1 senedir bir erkek arkadaşım var (ki bu siteye ilk üye olduğumda erkek arkadaşımın, uzun süren bir ilişkimin olmaması kendimle ilgili takıntılarımdan biriydi). Erasmus ile Portekiz'e gidip geldim ve hayat beni tam olarak karşılaşmak istediğim türde insanlarla karşılaştırdı, kolay kolay kopmayacak arkadaşlıklarım, bağlılıklarım oldu... Fransa'ya, Paris'e gitmek benim için ulaşılamayacak hayallerken bir anda gerçek oldu.. :)s456

Sonra geri döndüm ve erkek arkadaşımla problemlerimiz bitmek bilmedi... Beni bir yalnız sarmaladı, o da gitmek bilmedi... Sonradan site sahibine ve her bir üyesine tek tek şükranı borç bildiğim bu siteyi hatırladım. Neden kaçmıştım ki? Acemiliğimin, çaylaklığımın farkına varamayıp mucizelerin güzelliğine kapılarak uçup gitmiştim. Bunun için öncelikle özür dilerim. Daha önümde oldukça fazla yol var, bu aralar tökezlemeye, kendimi olumsuzluğa yönlendirmeye çok da meyilliyim, bu süreci beni aranıza tekrar kabul ederseniz birlikte atlatalım, ya da beraber yoluna koyalım istedim, kendi deneyimlerimi de eskisinden çok daha fazla sizinle paylaşmaya özen göstereceğim, iyi ki varsınız :) smil56

Cevap: Geri döndüm! :)

hoşgeldin..istekelerimiz olunca kendimizi unutuyoruz ve hayat kendimizi bize tekrar hatırlatmak için ufak tümsekler koyuyor..tabiki gelince sana yine iyiki varsın diyeceğiz ..burda olacağız..yeterki sen kendini unutma..

`yeniden merhabalar o halde :)

yeniden aramızda olmanız çok güzel
mutlu paylaşımlarınızı bekliyoruz iyi ki varsınızy789

Hoşgeldiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn yeniden ;)

Yeni hayatın ile merhaba o zaman:))

Her şey yolunda gittiğinde, yaşamak kolaydır. Esas zorluk, aksilik sizi iki gözünüzün ortasından vurduğunda kendinizi iyi hissetmeye devam etmektir. Bu site kendimi iyi hissetmemi sağlıyor. Hoşgeldiniz.

Ne de güzel karşılandım ben böyle =) Herkese iyi dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum =)) bu sabah uzun süre sonra ilk defa güçlü ve kararlı bir şekilde uyandım, içimdeki sesler "hiçbir şey seni yıkamaz, sen güçlü bir kızsın, biraz sabretmen gerek ama yaşaman gerekeni yaşayacaksın ve bu senin için hayırlı olacak" diyip durdu =))

Bugün beni güzel bir güne uyandırdığı için Allah'a ve evrene şükrediyorum.

Bugün geçmişteki bütün kaygı ve korkularımdan arınıyor,evrenin benim yüksek hayrıma olanı bana getireceğini biliyorum.

Ben güzelliğimle, kültürümle, bilgi birikimimle, sesimin tonundaki cana yakınlıkla, esprili, neşeli halimle sevdiğimin bütün ilgisini ve sevgisini, aşkını hak ediyorum ve hayatıma kabul ediyorum.

Sevdiğim insan beni bağışlar ve biz elele yolumuza, sevgiyle, aşkla devam ederiz.

bunlar da benim kendime göre olumlamalarım =) bir anda içimden dökülüverdi, işe yarayacaklar biliyorum =)

Sadece iki gündür olumlama çalışması yapıyorum yine yeniden, sanki sevdiğim özlediğim herkesi bir anda hayatıma çekiverdim herkes arıyor, halimi hatrımı soruyor, bulusalım görüselim diyor =)) kendimi o kadar yalnız hissediyordum ki, evren bana yalnız olmadığımı hatırlatıyor...

bi tek erkek arkadaşımla durumumuzda hiç bi değişiklik yok... bakalım zaman neler gösterecek =)

olan herşey senin hayrına unutma..olmayanlarda senin hayrına..

bazi hayirlar, ser gibi....

Aramıza yeniden hoşheldin

Sana koca bir kucak açtımmm....956k HOŞGELDİNNN..............956k

arkadaşlar... eski hesabımı teknik bir sorun yüzünden kullanamıyorum... bi iyi bir kötü derken bahsettiğim ilişkim bitti ve ben fena halde boşluğa düştüm... vizelerim 3-4 gün içinde başlayacak ama ben bir türlü aklımı toparlayıp da ders falan çalışamıyorum sürekli olarak onu düşünüyorum ve umutsuzluğa düşüyorum... yardımınıza ihtiyacım var...

02-11-2010 01:30 PM - permalink
_roxie_
heeey sesimi duyan var mı?? arkadaşlar ben galiba sorunumun özünü buldum bende bağımlı ilişki problemi var, ilişkinin başında böyle bir durum yoktu, dengeleri koruyabiliyordum (ama korumak için ekstra özen gösteriyordum) sonra baktım o da beni seviyor, ilgisi sevgisi zaman içinde azalmadı vazgeçtim bu çabamdan ve kaybetme ayrılma korkusunu çok şiddetli yaşadığımdan gereken yerlerde gereken restleri çekemedim sevgilimi tepeme çıkardımmm benzer durumlarda kalmış olanımız var mı??

bunu telkinlerle aşmanın bir yolu var mı?

sevgilerle ne olur bir şeyler yazın yahu! =)

Onu düşünmek sana hayatını geri veriyor mu? Ve hayatını iyi hale getirip , vizeleri çalışmanı sağlıyor mu? Özelle işi ayırmanı tavsiye ediyorum. Ey türk genci titre ve kendine gel :)

evet kendine güven telkini ve mutluluk telkinlerini dinleyince aklına bile gelmiyor :)

tamamm ego güçlendirici ve mutluluk dinleyerek derslerime çalışıcammm =) zaten şu vize dönemini atlattıktan sonra herşey daha kolay ve güzelll olucak =)))

eveet uzun yazı çalışmaları yapıyorum bu aralar ve bol bol suçluluk duyguları telkini dinliyorumm kısa zamanda gördüm sonuçlarını... ayrılık konuşmamızı yaparken erkek arkadaşıma sonradan pişman olduğum bir kaç şey söylemiştim ( bana bakış açısını değiştirdiğini ve bana geri dönmesini engellediğini düşündüğüm şeyler) kendimi affettim bunlar içiinnn çünkü yalan değildi ve en önemlisiii onu tanımadan önce yaptığım bazı şeylerle ilgiliydi beni 1,5 yıl içinde tanımış olması gerekiyordu ama o anlamak empati kurmak yerine beni bir kalıba sokmayı ve önyargılarını devreye sokmayı tercih ettiiii kendi problemi benim özümü göremedi... hatalarımı kişiliğim zannetti hata yapan o olduuu =)

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri