çok unutkanım ... :/

shadow_walker_

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bende uzun zamandır var bu hastalık bazı tanıdğım kişileri hem de uzun zamandır tanıdğım kişileri bir süre görmesem bir kaç hafta ya da bir kaç ay sonra gördüğüm de unutuyorum .. ben de genel olarak unutkanlık var bir insanda olabileceğinden daha fazla bir şekilde .. ama tanıdğın kişileri unutmak .. ? başka sorunlarımın yanına bir de bu mu çıktı şimdi .. 1 değil 2 değil .. kendimi bildim bileli unutuyorum tanıdğım kişileri bile .. bazen beni tanıyolar fakat ben onları tanımıyorum .. ne yapıcam bilmyiorum .s bugunde yaşayınca bu olayı konuyu açmaya karar verdim :/

bunu hemen ailene anlat ve ilgili doktorlara git

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri