çok mu şey istiyorum..

bluegirlx

Dolphin
16
HD RANK
Reaksiyon puanı
23
selam Atakan beyy..yine birşey rica edeceğim..t678bir saattir daha önce okuyup çok beğendiğim bir konuyu arıyorum ama konun ismini hatırmadığımdanbulamadım..acaba konuyu arşivime kaldır diye bir buton koyabilirmisinizzz......y789?

Bildiğim kadarıyla konulara abone olunabiliniyor. dusun2

Seçeneklerde bu konuya abone ol diye bir buton var. Onu kullanabilirsin. Böylece kaybolmaz. superxy

Bildiğim kadarıyla konulara abone olunabiliniyor. dusun2

Seçeneklerde bu konuya abone ol diye bir buton var. Onu kullanabilirsin. Böylece kaybolmaz. superxy

Abone ol butonu nerede? Ben de göremedim Böyle bir buton?

konuya yazı yazdığım zaman abone oluyorum..yoksa olamıyorum gibi geldi bana..teşekküredrim alıntı yap hızlı cevapın yanına birde konuya abone ol kaydet filan olsaaa...ama tabi mümkünsee..çok değerli konular olumlamalar okuduktan sonra kayboluyor yazı yazmayı kaydetmeyi unutmazsam..

hımmmmmm tamam oldu bu iş..farketmemişim ordaki butonu..

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri