Cinler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KADRU
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

KADRU

New member
1
HD RANK
Reaksiyon puanı
1
cinler gercekmidir,gercekse sekilleri nasildir,cin musallati olanlar icin musallattan kurtulma telkin cdleri varmi.

cinler gerçektir . kuranda cin suresi var. cinler farklı boyuttalar ama onları bizim gerçekliğimize çeken şeyler var. bol bol felak nas suresini okumalı.

bu cinlerden kurtulmak icin telkin cdleri varmi.yillar once gormuslugum var,cok sukur mazide kaldi o gunler.bestem gelirse ayrintili tarif eder cin taifesini,seklen ve cemiyet yasamlarini.

bu cinlerden kurtulmak icin telkin cdleri varmi.yillar once gormuslugum var,cok sukur mazide kaldi o gunler.bestem gelirse ayrintili tarif eder cin taifesini,seklen ve cemiyet yasamlarini.

y789dunk56 buldum bir cin resmismil56

kabulün müsmil56:zpzp:

arkadaslar ciddi soruyorum cin musallatina karsi telkin cdsi varmi,ufulukculere gitmesin millet .

onlarla telkin dinleyerek mücadele edilebilir mi bilmiyorum. En uygunu bazı sureleri okumak diye biliyorum.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri