Çift Yarık Deneyi (Video)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ComRad3
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
gerçekten çok ilginç. yani elektronlar sadece biz beklentide olduğumuz için bu şekilde davranıyor diyebilir miyiz? izlemeyi, beklentileri bir kenara bıraktığımızda olayların akışı değişir mi demek oluyor bu? yoksa fizikle başka bir açıklaması var da ben mi yanlış anladım?

gerçekten çok ilginç. yani elektronlar sadece biz beklentide olduğumuz için bu şekilde davranıyor diyebilir miyiz? izlemeyi, beklentileri bir kenara bıraktığımızda olayların akışı değişir mi demek oluyor bu? yoksa fizikle başka bir açıklaması var da ben mi yanlış anladım?

bende öyle anladım ama gerçekten çok ilginç yani elektronların gözlendiğinde farklı davranmasının ya da insan aklına göre beklendiği gibi davranmasının açıklaması ne olabilir kiooo67o zaman ben şunu anlarım ki insan sadece görmek istediğini görüyo (öyle olması gerektiğini sandığı için) ve bişey isterken aslında farkında olmadan sonucunu biliyodusun2

bu bir mucize....gözlenmek nasıl olurda bir kuralı değiştirebilir..lütfen her hareketimize dikkat edelim..bunu anladığımız zaman ışığa ulaşacağız..herşey bizi duyuyor..

biraz daha açıklar mısınız

Durup düşünmeye sevkediyor gerçekten. Gözlemlerimin sınırlarından uzaklaşmak için birşeyler yapmaya karar verdim net olarak. Teşekkürler.

bu deneyden şu sonucu çıkardım ben .

siz herşeye olumlu yönden bakarsanız olaylar olumlu yönde gelişir.çünkü olaylar sizin bakış açınıza göre değişebilir. Kuantum Düşünce'yi biraz kurcalarsak daha iyi anlarız.

bloguma ait linkte de bir çoğu var. oradan da inceleyebilirsiniz.

aslında matrixe hükmedin kitabında da okumuştum her madde temelde elektronlardan oluşuyor sadece biz orada öyle birşey olduğunu düşündüğümüz için orada var olabiliyorlar diye hatta elimizin sadece enerjiden olduğunu düşünürsek duvarın içinden bile geçirebiliriz gibi bişeyler diiyordu bir türlü inanamıyorum sanırım animasyon değilde gerçek deney olsa ancak inanıcam bunlar mümkünse biz ne zaman bu kalıplara giripte içinde kaldık böyle

martı kitabını okudunmu pekii..martılar kadgalardan duydukları kadarıyla uçamıyacaklarını zannediyorladı..çünkü kargalar öyle öğretmişti..biri hariç..junoton martıı..

okumadım ama araştırıcam =)) olumlu şeyler duymaya hep ihtiyacımız var sanırım teşekkür ederim paylaşımın için

kuantum felfesede şüpheciler gurubunu haklı çıkarıyor sanrım ne dersiniz?
ya da nihilistleri?
belki de herkesi...
orhan gencabay da bu konuya değinmmişti.
music45
haklısın
haklı
bence sen de haklısın.:)
guitar

okumadım ama araştırıcam =)) olumlu şeyler duymaya hep ihtiyacımız var sanırım teşekkür ederim paylaşımın için

tabiki herzaman..umarım kitabı bulursun çok eski bir kitap.

martı kitabını okudunmu pekii..martılar kadgalardan duydukları kadarıyla uçamıyacaklarını zannediyorladı..çünkü kargalar öyle öğretmişti..biri hariç..junoton martıı..

almam gereken bir kitap daha y789 Teşekkürler

vitamin videoyu izledin mi?

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri