cici resimler:)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan blue jaloon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kedinin keyfi yerinde sevincli

385145_10150401204832109_106581592108_8583724_797288871_n.jpg

çok ciciler ya tıpkı annesi gibi kucaklamış yavrucağıkhkh56

380886_229972770416761_119507798129926_529547_180032541_n.jpg

Atın cinsi:Akha-l teke
Uyruğu: türkmen
Nesli : tükenmek üzere...
(bu ne güzelliktir yarab)

Fantastik filmler deki atlardan bile daha güzel.Muhteşem bir at.Teşekkürler Blue jaloon.

Atin durusunda bile bir asalet var.. sahane bi paylasim.. simdi kendimi bir ciftlikte ve bu ciftlikte bunun gibi güzel hayvanlarim varmis gibi hissettim...

evrene benden armagan olsun.. belkim gerceklesir birgün :)))

inanılmaz güzel bir at, bundan sonra akhalteke olumlaması yapacağım... akhalteke atım ossunn.. yarabbim...

inanılmaz güzel bir at, bundan sonra akhalteke olumlaması yapacağım... akhalteke atım ossunn.. yarabbim...

hocam at ilk önce bende olursa sizinle paylasirim sizde olursa sizde benimle paylasirsiniz, haberiniz olsun
sevinclisevinclisevincli

malum bende evrene gönderdimde bu dilegimi krzm67

Bu resmi gördükçe dedem aklıma geliyor. ^-^

Bazen aynı soruyu defalarca soruyor. 10 dk geçiyor tekrar soruyor.

eminim dedenizde bu resmi görseydi sizin cocuklugunuz gelirdi aklina sevgili Lusid..

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri