Merhaba sitede 3.günüm ve günlüğümü açmaya karar verdim iyileşene kadar buradayım şuan buraya yazdığım zaman dilimi; salı günü 12:49 inşallah düzelicem.. Dediğim gibi işte dün gece doğa sesi müzik dinledim sonra yatağıma gittim önce yine kalp çarpıntısı çaresizlik sıkıntılar düşünmeye başladım sonra birden bire aklıma eskiden başardığım olaylar geldi orta okulda ne kadar güzel bi kişiliğim oldugu ve ne kadar rahat bi insan oldugum aklıma geldi.. ve gülümsedim uyurken hep hoştu ama o düşünceleri bırakınca yine benim beynimi kaplamiş saçma sapan takıntılar yerleşiyodu koca gece uyurken orta okul cagımı düşünerek mutlu bi şekilde uykuma daldım.. Ettiğim kavgaların dövdüğüm dövüldüğüm zamanların bunların sadece can sıkıntısından 2 insanın birbirine yaptığı bi saçmalık olarak düşündüm.. Ben mutlu olucam artık hayatıma çeki düzen vericem bugün psikiyatriste gidiyorum adı da Müge inşallah Müge ablada bana yardımcı olucak büyük ihtimal risperdal verip sıpıtıp atıcak beni bi kenara ama olsun ona hep gidicem bırakmıycam... Şuan kendisiyle oturup konusacağımı düşündüğüm zaman bile karamsar olmaya başlıyorum
nasıl konusucam falan konusucam işte ya.. Ama bunu kafama koydum;
D ü z e l i c e m
D ü z e l i c e m