cevdet cerit

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

bluemoon24

New member
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
matemetik bölümü hocası...

vakt-i zamanında mat261 aldığım hoca

kendi prensipleri vardır muhteşem ders anlatır

ama kazık sorar , dersine girerseniz birazcık dayı'nın aklında simanız kalırsa çok işinize yarar. mat bilgisi çok iyi olan bir hocadır.

mat103 vizesine çalışmak için kütüphaneden aldığım kitabın yazarı. güzel açıklamış valla

o günkü istatistik sınavında benim de bulunduğum ve 8. soruyla ilgili kendisine, orijinal bir soru mu yazmamız gerekiyor? diye ilginç bir soru yönelttiğim ve hayır cevabını aldığım matematik hocası.

vektör uzaylarını kolları ve bacakları ile anlatarak sınıfa sahne havası vermiş, matematiğin kitabını yazmış adam.

yeni kral güncel ve hayatın içinden örnekleriyle matematik anlatan insan örn: efendim kar yağdığında zincirini takmazsan, arabana benzinini koymazsan, battaniyeni almazsan,püsküğütünü yanında bulundurmazsan yolda kalırsın sonra vay efendim niye yolda kaldım yani dı seriii dayveeeeeeeeercıııııııısss.

bu örneğe rağmen insanın akılnda kalıyor en az bir kere ders dinlemenizi tavsiye ederim...

yazdığı kitaplarla çok sevap kazanmış,ama bu sene karşısına yusuf cesurun rakip olarak çıktığı hoca

her derste konuyla alakasız kendisi dahil kimsenin gülmediği bir nasreddin hoca fıkrası anlatan, anlattığı her şeyi iki defa tekrar eden, mutlaka tanınması gereken ilginç matematikçi.

eşeğin kaburgasıyla matematikteki saddle noktasını bağdaştırabilen yüce insan

pek kopartan galeyanları olur zaman zaman.. dersi anlatabilmek için kendini yerden yere vuran hocalardandır.. bazı cümleleri akıllara zarardır ki örneklemek gerekirse, bu x iiii cosinüsün agzına veriyoruzzz.. isimli cümlesiyle y1 anfisinin gözlerini yaşartmış, ama neye güldüğümüüzü anlayamıştır kendisi.

2003 yaz okulunda açılan tek mat 103e sınıfın hocası olarak okul zamanı matematiği bir türlü hadım edemiyen zaten projeleri başlarından aşkın olan zavallı mimarlık öğrencilerinin son umudu olan bu paralı derste de yapacağını yapmış ve pek çok insanı ff ile bırakmış, diğer bir çoğunluğun ise notunu düşürmesine sebep olmuştur.

dersi açıklamak için bir kaç horoz ele alarak bu horozlara yaka mikrofonu takmak suretiyle tek tek çöplüklerde öttürerek ve desibel ölçerde şiddetini ölçüp hangi horoz hangi çöplüğe ait karar verme mekanizmasını geliştirebilen, deney ve gözlemleriyle dumura uğratan bilim adamı.

mat 103e dersinde dersi anlatırken kendinden geçerek beni dumura uğratan ve hikayelerle türevi açıklamaya çalışan itü öğretim üyesi.

çözümlü yüksek matematik problemleri kitaplarıyla paranın mına koymuş hoca.

uzak durulması gerek bir başka psikopat.

bkz. selçuk paker)

Kaynak: İtüSözlük

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri