centin degişim aşamaları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cent
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: centin degişim aşamaları

200010246dc.jpg

5435c54b51a9931604023cq.jpg

60008131506034352gk.jpg

7710162vu.jpg

51a9e88f0a00000c02494xh.jpg

d0b5002017000003e91ed.jpg

sevgiyle kaldık hayattaki cilgin897 güzelliklerin farkına vardık 8977

Cent cim sabah sabah aklımdaki soru işaretlerini temizledin, Allah razı olsun. Güzel paylaşımların için çok teşekkürler clapping

cent ' Alıntı:
Zihinsel Bahçemize Ekilen Tohumlar…

İster farkında olalım ister olmayalım her gün, her saat, her dakika, her an aklımızdan olumlu veya olumsuz birçok düşünce geçer! Ve bu düşüncelerin büyüklüğüne-küçüklüğüne, olumlu ya da olumsuz olmasına bakılmadan otomatik olarak bilinçaltımıza kaydolur!

.....

Toplumsal bir varlık olarak bizler zihinsel bahçemizi dışarıya güzel göstermek isteriz! Bunun için yüzeysel bakım yaparız! Bahçemizi her gün düzenli olarak sularız! Gübreleriz! Gübreleme ve her gün düzenli sulama, özelliği ne olursa olsun ekilen tohumların yeşermesini ve büyümesini sağlar! Tohumları çok ve güçlü olan kazanır! Eğer olumsuz düşüncelerimiz çoğunluktaysa topraktan zararlı otlar fışkırır ve olumlu olanları bastırır! Büyümesini, ürün vermesini engeller! Zihin bahçemiz olumlu olmalıdır düşüncesinin daha değerli olduğuna inandığımız için zararlı otları çapalarız! Ve dışarıya bahçemizi temizmiş gibi göstermeye çalışırız! Ama zararlı otların kökleri sağlamsa hem ürünlerimizin alması gereken besinleri paylaşır hem de kısa zamanda tekrar büyüyerek baskın hale gelirler! Zararlı otları kökünden temizlemek gerekir! Yoksa yararlı ürünlerimizin gelişmesine asla izin vermezler!

...........

Adem Altay
A!!!A
İçinizdeki "Süper Ben"i Açığa Çıkarın!!!

cent ' Alıntı:
krex ' Alıntı:
Cent hocam bu kadar okyanus resmine karşılık bende okyanısla ve yunuslarla ilgili müzik paylaşayım blissy.
Ayrıca atakan bey sizde dinlerseniz telkinlerde belki kullanabilirsiniz

http://www.ilkdoganay.com/depo/download.php?file=f2a51e95125aabb4f03b666e16cc87dc

krex teşekkür ederim sagolasın cancazımda ben nasıl resimlere bakarken müzik çalmasını ayarlayabilirim pek anlamam gerçi bilgisayar egitimi aldıydım ama millattan önceydi khkh56 diyim gözüm ben egitim alırken int yoktu

yigenim oglum sagolsun istediklerimi anlatıyorlar fazla derine inmeden idare ediyorumda resimlerle müzik sesini nasıl yapacagımı bilememekteyim

bu imkan varmı sitemizde yani resimlerin üzerine gelip tıkladımızda senin verdigin likteki müzik çalsa iyide olur hani

vay sevdim bunu bilen varsa yapsa bari

sevgiyle kaldık k8908

mp3 çalar eklemeye çalıştım ama kodlar kapalı olduğundan çalışmadı mod arkadaşlar mesajları silerse sevinirim

HTML:
<body><body>
<table cellpadding="0" cellspacing="0" width="244" height="187">    <tr>
   <td height="187" valign="top" width="244">   <p align="center">  
   [img]http://hayatimdegisti.com/logo.JPG[/img] <center> 
      <object height="47" width="240" classid="CLSID:6BF52A52-394A-11d3-B153-00C04F79FAA6">  <param NAME="URL" VALUE="http://www.ilkdoganay.com/depo/deniz.mp3">"http://www.ilkdoganay.com/depo/deniz1.mp3">  <param NAME="rate" VALUE="1">  <param NAME="balance" VALUE="0">  <param NAME="currentPosition" VALUE="48.2667325">  <param NAME="defaultFrame" VALUE>  <param NAME="playCount" VALUE="999">  <param NAME="autoStart" VALUE="-1">  <param NAME="currentMarker" VALUE="0">  <param NAME="invokeURLs" VALUE="-1">  <param NAME="baseURL" VALUE>  <param NAME="volume" VALUE="56">  <param NAME="mute" VALUE="0">  <param NAME="uiMode" VALUE="full">  <param NAME="stretchToFit" VALUE="0">  <param NAME="windowlessVideo" VALUE="0">  <param NAME="enabled" VALUE="-1">  <param NAME="enableContextMenu" VALUE="0">  <param NAME="fullScreen" VALUE="0">  <param NAME="SAMIStyle" VALUE>  <param NAME="SAMILang" VALUE>  <param NAME="SAMIFilename" VALUE>  <param NAME="captioningID" VALUE>  <param NAME="enableErrorDialogs" VALUE="0">  <param NAME="_cx" VALUE="5080">  <param NAME="_cy" VALUE="1191"> </object> </center>   </td>  
   </tr>
</table> 

</body></body>

Hocam normalde  mp3 çalar çıkması lazımdı ama malesef kodlar kapalı olduğundan böle bişey çıktı .. sadanim hayatımdeğişti site logosunuda eklemiştim ama malesef göremeyecez :( ayrıca bilgisi olanları davet etmissin hocam bu konuda özellikle smf yeterince bilgim var ama malesef kodlar kapalı olunca olmadı

krex ' Alıntı:
Hocam normalde mp3 çalar çıkması lazımdı ama malesef kodlar kapalı olduğundan böle bişey çıktı .. sadanim hayatımdeğişti site logosunuda eklemiştim ama malesef göremeyecez :( ayrıca bilgisi olanları davet etmissin hocam bu konuda özellikle smf yeterince bilgim var ama malesef kodlar kapalı olunca olmadı
Html kodları güvenlik nedeni ile üyelere kapalı.Konunuzu editledim.Güzel bir çalışma olmuş.Mp3 ler içinde böyle çalışma yapabiliriz.İndirmek isteyenler öncelikle dinleyip sonra indirmeye kadar verebilirler.

hayatimdegisti ' Alıntı:
krex ' Alıntı:
Hocam normalde mp3 çalar çıkması lazımdı ama malesef kodlar kapalı olduğundan böle bişey çıktı .. sadanim hayatımdeğişti site logosunuda eklemiştim ama malesef göremeyecez :( ayrıca bilgisi olanları davet etmissin hocam bu konuda özellikle smf yeterince bilgim var ama malesef kodlar kapalı olunca olmadı
Html kodları güvenlik nedeni ile üyelere kapalı.Konunuzu editledim.Güzel bir çalışma olmuş.Mp3 ler içinde böyle çalışma yapabiliriz.İndirmek isteyenler öncelikle dinleyip sonra indirmeye kadar verebilirler.

Teşekkür ederim güvenlik konusunda haklısınız birçok art niyetli insan var.Mp3 ler için çok güzel olur bencede ..

iste ve uygula

nwojh6.jpg

images

konu1_mercek2_b.jpg

konu1_mercek3_b.jpg

sevgiyle kaldım cilgin897

neutrinoeventrf6.jpg

33879.jpg

uzay10.jpg

200311210201514yetd6.jpg

UZAY_3.jpg

06.jpg

02.jpg

10.jpg

dusun yoksun ortalarda?

dusun

kiss3

sonunda clapping ; izlemedeyiz djj

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri