- Reaksiyon puanı
- 1
hoşgeldin Işık, tekrar yorumlarını görmek çok güzel. ben de 10 günlük aradan sonra 8. turdan devam ediyorum dinlemeye. ama bundan sonra 21 gün olarak dinlemeyi düşünüyorum.t678
Konulu telkinler aldım. Şimdi onları dinleyeceğim. Onları bitirdikten sonra ise çekirdek inanç telkinlerimi bir kaç tanelik gruplar halinde en baştan almayı düşünüyorum.
şu sipariş telkinleri almak istiyorum gündüzleri onlardan dilediklerimi dinlesem çok mu abartmış olurum; çünkü çekirdek inançda 3.turdayım. dusun2
şu sipariş telkinleri almak istiyorum gündüzleri onlardan dilediklerimi dinlesem çok mu abartmış olurum; çünkü çekirdek inançda 3.turdayım. dusun2
Zaten 4 tur dinlemen gerekiyormuş. Ben 5 periyot dinledim yanlışlıklaAma sipariş telkin dinlemeli misin? Bunu bilemiyorum. O konuda tecrübem yok malesef.
21 gün dinleme turları varmış, 4 set bittiğinde 21 gün dinleyip 1 hafta ara mı versem ? sıklığı nasıl ayarlıyorsunuz?
Zaten 4 tur dinlemen gerekiyormuş. Ben 5 periyot dinledim yanlışlıklaAma sipariş telkin dinlemeli misin? Bunu bilemiyorum. O konuda tecrübem yok malesef.
arkadaşlar, 4 turda çekirdek inançların değişeceğini zannetmiyorum. en azından benim için çok az. çünkü bende 4. turdan sonra çok şey değişmemişti. ben 8. turdayım ve dinlemeye de devam ediyorum. dusun2 bu konuda emin misiniz?
seni kutluyorum arkadaşım, harikasın, beğenseler de beğenmeseler de sen artık busun. bunu kabul etme zorundalar. ve dediğin gibi seni kaybetmek istemeyecekler ve onlar sana uyum sağlayacaklar.alk78
ben çok açgözlüyüm ya bütün telkinleri satın alma hayalleri kuruyorum cilgin897sevinclif678h
ismimi değiştiricem burada "TELKİN MANYAĞI MEHTAP" olsun, yakışır![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.