Çekirdek İnanç Günlüğüm

mrb ben de çekirdek inanç tespiti yaptıralı 2,5 ay kadar oldu. 7. periyottayım. çok önemli bir değişim yok şimdilik ancak ben zaten çekirdek inanç çalışmasından önce kullanmakta olduğum anti depresan tarzı bir ilacı yeni bırakmıştım. o yüzden kendimi kıyaslamak için ilaç öncesine dönmem gerekiyor. eğer o dönemle kıyaslarsam evet kesinlikle değişim oldu. ama henüz istediğim aşamaya gelemedim daha doğrusu çok değişkenlik gösteriyorum. bir günüm bir günüme uymuyor o yüzden net bir şey söyleyemiyorum. hala dalgalanmalar devam ediyor. bu normal mi bilmiyorum. Atakan beye sormak istiyorum aslında ama rahatsız etmek istemiyorum yeterince yoğundur diye.
ben çekirdek inanç çalışması yaptırmak konusunda kararsız kalan arkadaşlara yaptırmalarını tavsiye ediyorum. en azından sorunuzu öğreniyorsunuz. ve mutlaka bir yol alıyorsunuz arkadaşlar. Allah hepimizin yardımcısı olsun...

merhabalar,
çekirdek inanç telkinlerinin 4. turu 4. günündeyim,fakat maalesef şu ana kadar bir değişiklik olmadı ,maalesef hayatımdaki kısır döngüler aynen devam ediyor,ayrıca hergün çok sinirli ve mutsuz uyanıyorum,
acaba telkinleri dinlemeyi bırakmalımıyım bu konuda tavsiyelere ihtiyacım var

mrb arkadaşım, bence devam etmelisin, karar vermek için henüz erken. zaman zaman ben de senin gibi düşüncelere kapılıyorum ama kesinlikle faydasını gördüm. bende ilk günlerde çok sinirli ve gergindim ama çok şükür şu anda çok iyiyim sinirlilik anlamında özellikle. önceki benle kıyaslayamıyorum bile. bu kadar emek verdikten sonra bütün çaban boşa gider. ben 8. periyottayım anca emin olabiliyorum bazı şeylerin değiştiğinden. önce bilinçaltın temizleniyor sonra yenileri konuyor. bu da zaman gerektirir. Allah yardımcın olsun kardeşim. sonuçta hepimiz benzer nedenlerle burdayız. seni çok iyi anlıyorum. sabırlı ol. allahın izniyle rahatlayacaksın.

sevgili deepf her şeyi eksiksiz yapıyor musun? Tüm çalışmalar ile birlikte telkinleri dinledim önerilenleri okudun ve işe yaramadı öyle mi? Belki de daha uzun süre dinlemelisin. Ben daha ilk 10 günü bitirdim ve fark var işte etki süresi kişiden kişiye değşiyor. Kendini değişime hazırlamak değişimi kabul etmek gerek. Bu işleri kolaylaştırıyor. Dinlediğim telkin konularında kendimi düşünce ve davranış açısından ölçüyorum ve fark olup olmadığını kıyaslıyorum. Sonuç pozitif.

merhaba sweet ,
aslında ben telkinleri dinlemeye başladığımda çok inançlıydım,bütün ödevleri eksiksiz yaptım ama sonuç olumsuz ,biraz daha dinlemeye devam edicem ama huzursuzluk ve sinirlilik hali devam ediyor ,ayrıca ben daha önceden ego suçluluk ve kendine güven telkinlerini dinlemiştim ,sonuçları etkili olmuştu ama çekirdek inançta en ufak bir değişim yok malesef

merhaba serpilelif ,
öncelikle çok teşekkür ederim bana moral verdiğin için ,tavsiyeni dinleyip devam edicem umarım bende de değişimler başlar

inşallah arkadaşım, herşey gönlünce olsun..

mrb deepf dinlediğin müzik çaların çeşidi nedir? kulaklıkla mısın, pc den mi dinliyorsun ve günde 8 saat garanti dinliyor musun?

ayrıca sinirli agresif halin zaten işe yaradığını gösteriyor. senin inançların biraz daha inatçı belki bizimkilere göre. karakterinle de alakalıdır diye düşünüyorum sıkısıkıya inançlarına bağlısındır özünde belki..değişime açık kolay adapte olabilen insanalra daha hızlı etki ediyor bence.

merhaba mehtap,
yorumların için teşekkürler,ben mp3 ten hoparlör ile günde 10 saat olacak şekilde 4 tur dinledim ,herhalde özüm değişmek istemiyor ,çünkü normalin 5 katı kadar sinirili oldum telkinleri dinlediğim dönemde şimdi biraz ara verdim ve özellikle etkisi artsın diye gece uyurken dinledim,şimdi tekrar dinlemeye korkuyorum ya tekrar aynı negatif etki olursa diye biraz dinlenmeye aldım kendimi beklemedeyim

Merhaba deepf, bu telkinlerin işe yaradığını gösteriyor.eğer tüm günlüklere sadece bi göz atarsan tüm telkinlerin ilk etkisi sinirli hal, ağlamalı hal ... Vb. Olduğunu görürsün.dinlemeye ara verirsen bu savaş bitmez,önce savaşacaksın sonra Zafer'in keyfini çıkaracaksın.

Merhaba deef, çekirdek inancı yaptıralı sekiz ay olduğu halde hala zaman zaman çok yoğun dalgalanmalar yaşıyorum, etkisini henüz üzerimdemden attım ama vazgeçmiyorum. Bilinçaltımın hiç şansı yok değişecek dalgalanmada yaşasam durulsamda devam..

çekirdek inanç 4.tur bitiminde biraz ara vermiştim ,malesef beni üzen olaylar katlanarak devam ediyor ,dinlemeye devam edicem ama 4 tur dinlediğim ve ödevlerimi tam yaptığım halde neden beni üzen olaylar aynı şekilde tekrar ediyor ?

merhaba,
çekirdek inanç çalışmasında 5. tur bitti,artık sinirli değilim ,ama kısırdöngüler de pek değişiklik olduğunu söyleyemiyorum malesef

merhaba ,
çekirdek inanç çalışması 6.turda 3. gündeyim ,gelişmeler çok yavaş keşke daha hızlı etkilese

merhaba deepf bende aynı senin yaşadığın sıkıntıları yaşadım dalgalanmalar her şeyin üst üste gelmesi aksilikler bunlar normal sıkıntılar yaşacaksın belki seninde benim gibi bilinç altın çok kirliydi bence zaman ver ve sabırla dinlemeye devam et herşeyi zamana bırak sihirli değnek bekleme dokunancak ve herşey güzel olacak diye hayat bu bende yaptırdım çekirdek inanç dedim işe yaramadı ama sıkıntılar başıma geldikçe ben eskiden o sıkıntılara ne tepki verirdim isyanlar vs ama şimdi her şeyi akışına bırakıyorum bundada vardır bir hayır diyorum yani birnevi kişilik olarak olaylara daha olgun yaklaşıyorum faydası var bence ama kendini gözlemlemen gerekir bence 5-6 aty dinlemek gerekiyor diye düşünüyorum bu yaşa kada raileden çevreden hep olumsuz telkinler aldık onlar bilinç altı değildi ama :)sonuçta orayı etkiledi bu yılların birikimi biranda yok olmaz böyle düşün umusuzluk yok hadi Allaha emanet ol ;)

moral verdiğiniz için teşekkürler ,ben biraz sabırsızım galiba ,herşey hemen değişsin istiyorum

merhaba ,malesef çekirdek inanç hiç işe yaramadı neredeyse 10 ay olacak ve olumlu pek bir etki yok ve tam tersi çok sinirli,sabırsız oldum ve maddi anlamda tıkanıklıklar devam ediyor harcadığım zaman için üzülüyorum

Üzülmeyin en azından durumunu değiştirmek için çabalıyorsunuz. Umarım sorunlarınızın üğstesinden gelmenin başka bir yolunu bulursunuz. Merak ettiğim düşüncelerinizde hiç mi değişim olmadı 10 ay boyunca telkin dinleyip sıfır etki mi gördünüz?

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri