Çekim yasası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sefaas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sefaas

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Çekim Yasasını tüm güçü ile devreye sokan Meditasyon
İndiriyorsun, dinliyorsun ve talimatlara uyuyorsun. Hayal güçünüz kuvvetli ise çok işinize yarıyacak.

Reiki, Kuantum dokunuş aslında hepsi temelde aynı şeyler, sadece insanlar para kazanmak için farklı isimler altında çalışma yapıyor. Aslında enerji ile şifalanma veya herhangi başka bir değişiklik yaratmak için hayatın her alanında tamamem bizim hayal güçümüze ve ona olan inancımıza bağlı. Dua etdiğimizde, iyi konsantre olduğumuz zamanda aynı şekilde aslında enerji gönderiyoruz olaylara veya insanlara.

Konsantrasyon na kadar kuvvetli ise etkisi o kadar çok olur.

LİNK:

http://rapidshare.com/files/4249718...t__m_g_______ile_devreye_sokan_Meditasyon.mp3

Açtığınız konu ile biraz bilgilendirme yapabilir misiniz ?

teşekkürler indiriyorum dinlicem ihtiyacım vardı..

Paylaşım için teşekkürler.

merhaba. joseffb06 bu medıtasyona ıhtyacım var ama rapıdden ındıremıorum. bı iyilik yapıp medıtasyonu baska sıteden upload edebılırmısn??

merhaba. joseffb06 bu medıtasyona ıhtyacım var ama rapıdden ındıremıorum. bı iyilik yapıp medıtasyonu baska sıteden upload edebılırmısn??

kusura bakma arkadaşım link şuan sağlam değil.

paylaşımı yapan arkadaş umarım yorumunuzu görüp tekrar

linki başka bi siteden paylaşır.

uyguladım çok çok iyi geldi. sonsuz teşekkürler. erryyy nin verdiği linkten indirdim.

çoook teşekkurler arkadasımm 956k

teşekkürler iyi geleceğine eminim....

Çekim Yasasını tüm güçü ile devreye sokan Meditasyon
İndiriyorsun, dinliyorsun ve talimatlara uyuyorsun. Hayal güçünüz kuvvetli ise çok işinize yarıyacak.

Reiki, Kuantum dokunuş aslında hepsi temelde aynı şeyler, sadece insanlar para kazanmak için farklı isimler altında çalışma yapıyor. Aslında enerji ile şifalanma veya herhangi başka bir değişiklik yaratmak için hayatın her alanında tamamem bizim hayal güçümüze ve ona olan inancımıza bağlı. Dua etdiğimizde, iyi konsantre olduğumuz zamanda aynı şekilde aslında enerji gönderiyoruz olaylara veya insanlara.

Konsantrasyon na kadar kuvvetli ise etkisi o kadar çok olur.

LİNK:

http://rapidshare.com/files/4249718...t__m_g_______ile_devreye_sokan_Meditasyon.mp3
çekim_Yasası Meditasyon.mp3 - 4shared.com - online file sharing and storage - download

arkadaşlar önerdiğiniz hiç bir link çalışmıyor malesef download is not available çıkıyor yada sayfa hiç açılmıyor bu konuda başka bir link önerebilirmisinzi?

arkadaşlar önerdiğiniz hiç bir link çalışmıyor malesef download is not available çıkıyor yada sayfa hiç açılmıyor bu konuda başka bir link önerebilirmisinzi?

evet arkadaşlar link yenilirse minnettar kalırız 96kl

simdi meditasyomu yaptim inanilmaz mutlu oldum ve devamli esnedim agzim yirtilacak sandim. Meditasyonu yapanlar varmi acaba dusunceleri ogrenebilirmiyim. Sevgiler

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri