Çekim Yasası Programı - Nil Gün - Cine 5

ganesha

New member
1
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Web sitesi
www.ustduzeydanismanlik.com
merhaba arkadaşlar konuyu nereye açacağımı bilemedim...

paylaşmak istedim..
Nil Gün'ün Çekim Yasası programı Her çarşamba 23:15 te Cine5 te ve tekrarı pazar 12:00 de...

faydalı bir program..

sevgiler.. hismiley

Ynt: Çekim Yasası Programı - Nil Gün - Cine 5

aaa saolasın hakan carsamba nöbetciyim kesin izlemeliyim.merak ettim bi bakayım 44

bende bilmiyordum dinleyelim bakalım haftaya

gerçekten çok yaralı bi bilgi sağolasın.....

Bende cine5 digitürkden dolayı çıkmıyor bir şekilde seyretmenin yolunu bulamya çalışayım teşekkürler

merhaba ben de dün bu proramı tesadüfen izledim ve bu program sayesinde de bu site ile tanıştım,tavsiye ederim bundan sonra ben de kaçırmayacağım.

eğer cine 5 i seyredebiliyorsak pazar günü saat 12de tv başındayım

Bende izlemedim bu programi daha önce burada bazi alintilar var...

[youtube=425,350]mDvAd9n8eTQ[/youtube]

[youtube=425,350]aJ12QuF2_5w[/youtube]

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri