çekim yasası - esther & jerry hicks

MuminOKAN

<b>Administrators<br /> MuminOkan</b>
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
26
Web sitesi
www.hayatimdegisti.com
ekimyasasnkapakul6.jpg

ekimyasasnkapak001nl3.jpg

uzun zaman önce aldığım kitabı fırsat buldukça okumaya çalışıyorum. abraham ile iletişim kurduklarından ve ondan yardım aldıklarını anlatan bi kitap. - en azından ilk 50 sayfaya kadar olan kısım böyle-

Ynt: çekim yasası - esther & jerry hicks

çok güzel bir kitaptır.

bu kitabı nereden indirebiliriz bilen bir arkadaş varmı.?

Peki burada bahsedilen abraham kimdir ?

eylülzen ' Alıntı:
Peki burada bahsedilen abraham kimdir ?

melekmiş...

Harika bi kıtaptır bence de.Abraham da ruhsal bi rehberdir.

kitabı okuyanlardanım ama cokta aydınlatıcı oldugunu düşünmuyorum secret ve türevi kitaplardan biri,okunacak cok daha güzel kitaplar var,bence bosa zaman kaybetmeyin sapkal89

Meraktan bende biraz okudum kitabı ve bana açıkcası boşa harcanan zaman gibi geldi.

Şahane kitaptır, Ramtha'nın Beyaz Kitap'ı, Kryon ve Dr.Norbekov'un kitaplarıyla beraber okunduğu zaman aralarındaki muazzam bağlantı hemen farkedilir ve bu gezegende edinilebilecek en yüksek nitelikli bilgiler beyne indirilir, müthiştir...

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri