cavit - 4

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

bluemoon24

New member
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
* ne zaman konuşsak çaylak olduğunu öğrendiğim yazar. bir kere tadını aldı bırakamıyor.*

* ikide bir çaylak yapılan yazar.

* çaylak,çaylak,çaylak...

* supersin bee dediğim yazar arkadaş.

* cumhuriyet rejimini korumak t.s.k. nın anayasal gorevidir kisisel iletisi ile militarist kimliğini sergileyen yazar.

* küfür eden ev arkadaşını körü körüne kollayarak kukla durumuna düşen kişi. terbiye ve haddi bilmek her şeyden önemlidir. isterse buranın sahibi olsun, umurumda değil birinci nesil vs.

* Sonrasız, sürekli kalacak olan, sonsuz, ebedî.

* düşüncelerini tamamen desteklediğim, bazen yazmak istediklerimi ve dillendirmek isteyipte bir türlü klavyeye dökemediklerimi benden hızlı düşünen ve yapan

* &amp

* yazar kardeşim. entrylerinin ve aydınlatıcı düşüncelerinin devamını dilerim.

* an itibari ile gordugum entrysi ile sasirtan birinci nesil, en son yerlesimsozluk semalarinda gorduk ama ora cokunce yazmaya geri donmus,ee biraktim dedin sozunun arkasinda dursaydin bari!

* evet, ayan beyan geri döndüm. belki ayıp, yadırganacak bir şey ama ne yapalım, aydınlatma aşkı işte... * kamuoyuna kıvançla duyurulur!

* sözlüğümüze geri döndüğünü gördüğüm, eski nesil yazar.

* 2 nisan 2008 fenerbahce chelsea macinda fenerbahçe ilk golü yiyince "fenere çakıyorlar" diye başlık açan*, ancak fenerbahçe durumu 2-1'e getirince sus pus olan yazar.. normaldir.*

*

* ekin dergisinin editörü olan eski nesil yazar.

* darbeyi sadece asker yapmaz iletisine hayran olduğum yazar.

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri