Çakra Açıcı.. // Kendi Yapımım .. //

Merhaba..

Eğer ilaç tedavisi görüyorsanız dinlememenizde fayda var lakin bu size zarar yaratacağından değil.. Tedavi sürecinde yavaşlamaya sebebiyet vermemek adına size bu öneride bulunuyorum.. Nitekim antidepresanlar da beyni alfa modunda tutmaya sevk eden ilaçlardandır.. Hem de bu çalışmamda türlü türlü dalgalar var.. Kısacası ilaç tedaviniz bitince dinlemenizi tavsiye ederim.. Frekanslar karışmasın.. :)

Meditasyon konusuna gelince ,

Öncelikle meditasyon bir düşünce kontrolü değildir.. Meditasyon sizin tanık olmanız demektir.. Çevrenizden aldığınız "BEN" duygusunun saçmalığını görmektir.. Emin olun ki meditasyon sırasında türlü türlü düşünceler aklınıza gelecek.. Önemli olan bu düşüncelerin önünü kesmeden sadece gözlemci kalarak rahatlamanın keyfini yaşamaktır.. Üstad Oshonun dediği gibi gerçekten meditasyon bir hünerdir.. Eğer meditasyon konusunda çok daha bilgi elde etmek ve anlamını kavramak isterseniz öncelikle Osho'yu incelemenizi tavsiye ederim.. Özellikle Tantra'nın mesajını anlayınca kavrayamadığınız birçok şeyi kavrayacaksınız..

SevgiLer..

Degerli vaktinizden ayirip sorumu yeni bilgiler paylasarak cevapladiginiz icin cok tesekkur ediyorum.. actionsmile

Sevgili trance paylaşımın için çok teşekkürler.

Ben konuyu açarkenki linkten indirdim.Ve 1 saat önce dinledim.
15 dakika içinde müthiş bir rahatlama hissettim.O kadar ki diğer 15 dakika dinlemeye gerek kalmadı sanki.Tabi sonuna kadar bekledim.

Sorum şu,bu çakralarımızdaki enerjiyi dengeledikten sonra,aynı gün imgeleme ve çekim yasasını ve meditasyonu uygulayabilirmiyiz?Arada bir süre verilmelimi?

ben de indirdim. dinlemeye başladım şu an başım çatlayacak gibi. sanırım bu iyi bir haber :)) çatlaya patlaya çakraları açcaz işte

Sevgili trance paylaşımın için çok teşekkürler.

Ben konuyu açarkenki linkten indirdim.Ve 1 saat önce dinledim.
15 dakika içinde müthiş bir rahatlama hissettim.O kadar ki diğer 15 dakika dinlemeye gerek kalmadı sanki.Tabi sonuna kadar bekledim.

Sorum şu,bu çakralarımızdaki enerjiyi dengeledikten sonra,aynı gün imgeleme ve çekim yasasını ve meditasyonu uygulayabilirmiyiz?Arada bir süre verilmelimi?

Merhaba..

Bence bir sorun yok.. Hatta belki daha iyi olabilir.. Çünkü çakraların dengelenmesi demek bir nevi enerjilerin en iyi frekansta yayılması demektir ki çekim yasasının zaten bir nevi dalga yasası olduğunu biliyoruz.. Bu sayede vibrasyonunuzda artış gözlenebilir ve isteklerinize daha çabuk ulaşabilirsiniz.. Fakat çakralarımı açacağım diye hırs yapıp bütün gün bu çalışmayı dinlerseniz o da abartı olur.. Unutmayın güç basitlikte yatar..

SevgiLer..

sevgili tr-ance paylaşımın için çok teşekkürler.bazı mesajlarda baş ağrısı falan okuyunca biraz çekinerek dinledim ama bana çok iyi geldi sanırım.yani çakra açıcıyı dinlediğimdenmidir bilmem ama kendimi süper hissettim tüm gün956k ama yinede tavsiyene uyucam ve 3 günde bir dinlicem.tekrar teşekkürler bu güzel paylaşımın için

2008 de eklenmiş görünüyo nasıl oldu da ben bunu görmedim daha önce :S gerçekten ihtiyacım olan bu işte bu sıralar. Teşekkürler. Etkilerini yazarım

Bende dün indirdim gece yatmadan kulaklıkla bitene kadar dinledim. gecenin bir yarısı karnıma bir ağrı saplandı. ve saat 8:50 olmasına rağmen hala geçmedi. acaba üşüttüm demi ağrıyo zaten ağrıyacağı varmış mı demeliyim. yoksa dinlediğim çakra acıcının bir etkisimi bir yerde tıkanıklık var da onun sonucu mu demeliyim. tr-ance sence hangisi olabilir. kısa bir not daha düşeyim kendimi çok huzurlu ve rahat hissediyorum.sabah 6:30 da kalkmama rağmen.

Müthiş bir şey bu dönem dönem dinliyorum ve bana kendimi iyi hissetiriyor belli
bir dinleme süresi var mı.Mesela 21 gün gibi.

öncel,kle tr-ance çokkkkkkkkkteşekkürler bu eserin için.ben de şuana kadar 2 defa dinledim 3 gün arayla ama herhangi bir durum hissetmedim,ağrı karıncalanma vb.bu iyi mi kötü mü bilmem ama normal dinledim.bir de tlfdan dinliyordum o sırada tlf çaldı bölündü sonra devam ettim bun da bir sakınca var mı

Merhaba benmi beceremedim bilmiyorum ama link eror veriyo paylaşım çok güzel teşekkür ederim.
Dinlemeyi başarırsam çok işime yarayacak sağlıcakla kalın.

Çok teşekkürler Nilgünün çakra meditasyon cdsini dinliyordum ama imgelemelerde zorlanıyordum. Bu benimle ilgili bir sorundan dolayı oluyordu sanırım. Umuyorum bununla daha rahat çözüme ulaşacağım.
İndiriyorum şu anda elinize saglık.

bu çakra açıcıyı yaklaşık 1 aydır falan toplam 10 15 kez dinledim,her dinleyişimden 2 3 saat sonra bazı etkiler oldu.iyimi kötümü bilmiyorum.vücudumdan enerji fışkırdığını hissediyorumskan67 ellerim terliyo,daha mutlu hissediyorum kendimi.acaba çakralarım açılıyo olabilirmi?? bi bilen varsa söylerse sevinirim...

Chakra açıcıyı ilk kez bu gün dinledim. Baş ağrısı falan yapmadı. Sadece 16. dk. dan sonra ensemde ve sırtımda sıcaklık hissettim. Sanırım bu enerji geçisinden oldu değil mi?

sevgili Tr-ance çakra açıcını denedim ve etkili . Bendeki etkisi iyileşme gibi bir his uyandırması oldu. 8-16 hz arası dalgalar kullandığını belirtmişsin fakat 0.9-1.2 hz arasında bir melez dalga var onu daha net hissediyorum.Bu konuda deneyimli olan sensin tabi kipleri kontrol etmişsindir. Tepemden aşağıya doğru inen bir sinüs dalgası gibi geliyor ve genliği artırmaya çalıştıkça rahatlama ve gıdıklanma hissi de artıyor :)) Şifa için kullanılıp kullanılamayacağını merak ediyorum . Yeni çalışmalarını sabırsızlıkla bekliyorum. Çalışmalarında başarılar dilerim.

yeni indirdim,akşam yatmadan önce dinlemeye karar verdim,bakalım neler olacak:):)

merhaba TR ance meditsyonunu bugün indirdim ve dinledim.benim hissettiklerim hızlı kalp atışaları,rahatlamış bi zihin ve hafifleme hissi oldu,teşekkürederim ellerine sağlık.peki meditasyonu kulaklıkla veya kulaksızsız dinleme gibi bi tavsiyen varmı yada daha faydalı olasbilmesi için yapabileceğimiz başka şeyler?

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri