Çakra Açıcı.. // Kendi Yapımım .. //

Ynt: Çakra Açıcı.. // Kendi Yapımım .. //

Yüreğine sağlık 956k

İşyerinden indiremediğimden eve gidince indirip dinlemeye başlayacağım. thumbsanim

BLETERIA ' Alıntı:
Benim bazı çakralarda tıkanıklık olduğunu düşünüyorum. Acaba günde 1 kere olmak üzere kaç gün dinlemeliyim. Umarım işe yarar.

SeLam..

Ben Bu ÇaLışmamı 3 Günde Bir OLma SuretiyLe Bir Kere DinLeyerek OLumLu SonuçLar ALdım.. Fakat Önceden Dediğim Gibi Kişiden Kişiye Çakra AçıLımı Değişiyor..

anladım saol smil56

walla şu çakra olayını filan tam anlamdım ama iyi bişey olduğundan şüpem yok ve etkili olacağını düşünerek indirmesini bekliyorum pc'nin thumbsanim bide bişey soracam; acaba kosantre olmalımıyız dinlerken?

bide alternetif bir link olsa çok iyi olurdu,herkes de oluyomu bilmiyorum ama download da sorun yaşıyorum 4897

ok sonunda indirdim ve dinledim,gerçekten güzel neredeyse astral seyehate çıkıcaktım o derece sapkal89

dostum indirdim dinliyorum aynı bizim eski

5522_20.jpg

250 lik gibi patırtı geliyo

birazda sobada yanan odun sesi gibi geliyor
soba.jpg

smil56 yalansam yalan deyin arkadaşlar

dogan_blade ' Alıntı:
dostum indirdim dinliyorum aynı bizim eski

5522_20.jpg

250 lik gibi patırtı geliyo

birazda sobada yanan odun sesi gibi geliyor
soba.jpg

smil56 yalansam yalan deyin arkadaşlar

Hahaha.. Valla Helal OLsun Hiç AkLıma GeLmemişti.. y789 Beynimizde Bu Tarz SesLer Var İşte Öğrenmiş OLdun.. smil56

dün akşam dinledim sabah güne biraz sersem başladım çünkü yan taraftaki inşaat çalışmaları uyandırdı uykumu tam alamadım ama şu bir gerçek ben telkinleri ve son olarak bu çakra açıcıyı dinledikten sonra güne mutlu başladım
bu çalışmalarla bize faydalı oldugunuz için teşekkürler.insan mutlu oldukça başka birisi oluyor sanki . smiliyface

dogan_blade ' Alıntı:
dün akşam dinledim sabah güne biraz sersem başladım çünkü yan taraftaki inşaat çalışmaları uyandırdı uykumu tam alamadım ama şu bir gerçek ben telkinleri ve son olarak bu çakra açıcıyı dinledikten sonra güne mutlu başladım
bu çalışmalarla bize faydalı oldugunuz için teşekkürler.insan mutlu oldukça başka birisi oluyor sanki . smiliyface

Çok Teşekkür Ederim Yorumunuz İçin.. Zerre Kadar BiLe OLsa Yardımcı OLduysam Ne MutLu Bana.. smil56

cok tesekkür sevgili TR-ance paylasimin icin ellerine emegine saglik alk78

sevgili TR-ance tam bende böyle bir şey arıyordum karıştırırken buldum...emeğine sağlık.... 25889
eğer çakralarımızı açmada faydalı oluyorsa çok güzel bir şey bu,çakraların açık olması demek enerjinin tüm vücuda ulaşması demektir ki buda müthiş olumlu bir durum yaratır,ayrıca açılan çakralarımız matrix e hükmedin kitabındaki uygulamalarda daha iyi sonuç almamızada yardımcı olacaktır diye düşünüyorum.....
sevgiyle kalın hismiley

Bu çakra açıcıyı bugün büyük ihtimalle deneme şansı bulacam. Deneyebilirsem sonucunda yaşadıklarımı paylaşırım. smil56

Arkadaşlar az önce dinledim bu çakra açıcıyı. Genel bir rahatlama hissettim dinleme süresince, tüm çakralarımda hafif bir serinleme hissiyle beraber hoş bir rahatlama hissi. Sadece boğaz çakramın olduğu kısımda pek bi değişim olmadı gibi hissettim. Boğaz çakramın fazlasıyla tıkanık olduğunu düşünüyorum belki ondan olabilir. Ama şu an da kendimi gayet iyi hissediyorum. Sizin de dinlemenizi tavsiye ederim.

BLETERIA ' Alıntı:
Arkadaşlar az önce dinledim bu çakra açıcıyı. Genel bir rahatlama hissettim dinleme süresince, tüm çakralarımda hafif bir serinleme hissiyle beraber hoş bir rahatlama hissi. Sadece boğaz çakramın olduğu kısımda pek bi değişim olmadı gibi hissettim. Boğaz çakramın fazlasıyla tıkanık olduğunu düşünüyorum belki ondan olabilir. Ama şu an da kendimi gayet iyi hissediyorum. Sizin de dinlemenizi tavsiye ederim.

Teşekkür Ederim Yorumunuz İçin..

TR-ance ' Alıntı:
BLETERIA ' Alıntı:

Teşekkür Ederim Yorumunuz İçin..

Ben teşekkür ederim böyle güzel bir paylaşım için smil56

Bu Aralar Matrix Enerjisi ÇaLışması İçin Bir Çakra ÇaLışması HazırLıyorum.. BeLirLi KriterLerimi Geçerse ÇaLışmam PayLaşacağıma Emin OLun..

SevgiLer... smil56

TR-ance ' Alıntı:
Bu Aralar Matrix Enerjisi ÇaLışması İçin Bir Çakra ÇaLışması HazırLıyorum.. BeLirLi KriterLerimi Geçerse ÇaLışmam PayLaşacağıma Emin OLun..

SevgiLer... smil56

Gerçekten süper bir çalışma olur.. smil56 Sabırsızlıkla Bekliyorum smiliyface

paylaşım için çok teşekkürler ama bişey sormak istiyorum gece uyurken dinlesem etkisini gösterir mi.. dusun

Cakra acici mp3 simdi indirdim dinliyorum, tesekkürler, bu konuda bir akademik calismami yapiyorsun, bütün bunlari nasil ögrendin, neyse, sonuc cok güzel , TESEKKÜRLER, calismalarinin devamini bekliyoruz

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri