BLETERIA ' Alıntı:Benim bazı çakralarda tıkanıklık olduğunu düşünüyorum. Acaba günde 1 kere olmak üzere kaç gün dinlemeliyim. Umarım işe yarar.
dogan_blade ' Alıntı:dostum indirdim dinliyorum aynı bizim eski
![]()
250 lik gibi patırtı geliyo
birazda sobada yanan odun sesi gibi geliyor![]()
smil56 yalansam yalan deyin arkadaşlar
dogan_blade ' Alıntı:dün akşam dinledim sabah güne biraz sersem başladım çünkü yan taraftaki inşaat çalışmaları uyandırdı uykumu tam alamadım ama şu bir gerçek ben telkinleri ve son olarak bu çakra açıcıyı dinledikten sonra güne mutlu başladım
bu çalışmalarla bize faydalı oldugunuz için teşekkürler.insan mutlu oldukça başka birisi oluyor sanki . smiliyface
BLETERIA ' Alıntı:Arkadaşlar az önce dinledim bu çakra açıcıyı. Genel bir rahatlama hissettim dinleme süresince, tüm çakralarımda hafif bir serinleme hissiyle beraber hoş bir rahatlama hissi. Sadece boğaz çakramın olduğu kısımda pek bi değişim olmadı gibi hissettim. Boğaz çakramın fazlasıyla tıkanık olduğunu düşünüyorum belki ondan olabilir. Ama şu an da kendimi gayet iyi hissediyorum. Sizin de dinlemenizi tavsiye ederim.
TR-ance ' Alıntı:BLETERIA ' Alıntı:Arkadaşlar az önce dinledim bu çakra açıcıyı. Genel bir rahatlama hissettim dinleme süresince, tüm çakralarımda hafif bir serinleme hissiyle beraber hoş bir rahatlama hissi. Sadece boğaz çakramın olduğu kısımda pek bi değişim olmadı gibi hissettim. Boğaz çakramın fazlasıyla tıkanık olduğunu düşünüyorum belki ondan olabilir. Ama şu an da kendimi gayet iyi hissediyorum. Sizin de dinlemenizi tavsiye ederim.
Teşekkür Ederim Yorumunuz İçin..
TR-ance ' Alıntı:Bu Aralar Matrix Enerjisi ÇaLışması İçin Bir Çakra ÇaLışması HazırLıyorum.. BeLirLi KriterLerimi Geçerse ÇaLışmam PayLaşacağıma Emin OLun..
SevgiLer... smil56
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.