bütün SOSYAL FOBİLİİLER buraya:))))

Yapma yaa,sonradan kaybolcak mı yoksa bu etkıler.bırcok yerde,bırcok kısı kalıcı oldugunu soylemıstı,bak sımdı tereddut ettım...

Ruhsal rahatsızlıklarda en buyuk etkı aslında duadadır.uzun suredır duasızlık bataklıgında boguluyordum,seytan hakıkaten benle cıddı cıddı ugrasıyordu.su aralar cok sukur Rabbım daım etsın,duamı eksık etmemeye calısıyorum.DUA TERAPISI adlı kıtap aldım,onu okuyorum...evet aslında sosyal fobıkler dogustan cekıngen,utangac,ozguvensız degıl.aıle tarafından yonlendırmelerle bu hale gelınıyo.cok kucukken o cadı tabır edılen kızlardandım.7 yasından ıtıbaren basladı bende bu durum...

aynen bende cadıydım..işte gide gide güwensizlik hayatımımızınn her alanında baş gösterdi ve şu anda sosyal fobiyle boğuşuoruz..olsun düzelir inşallah herşey..kesinlikle dua etmek allaha şükür etmek bunlar çok önemli...ya siz moralinizi bozmayın eğer ki etki görüorsanız ne güzel...mesela yeni bir telkin aldım dinliorum 2 gün güzel etkileri oluordu sonra yine esksii gibiydim..ama anneme dinletteikten sonra çok ii oldu eski güvenini tekrar kazandı.bence herkeste farklı etklileri war

Sen mesela o gecıcı etkılerı ne zaman gordun,benım bugun tam bıray oldu ama henuz belırgın bısey yok.o hemen etkı alanlara da sınır olmuyorum degıl yanı bu arada...

ilk dinlediğimde mutlu oluordum pozitif oluordum tamam bu sefer işe yaradı diordum sonra yine esikisi gibi oluodum...ya ben seni etklimek istemiorum..bak sen daha etki görmedim demişin demek herkese farklı etkisi oluyor

Mutlaka,herkese farklı etkı yapar,sen dr ofelyayla gorustun mu

Tamam cnm,gelısmelerını beklıyorum.cdlerını kullanıp faydasını gorenlerı bılıyorsan onları da paylasmanı ısterım..

bende o cleri dinliorum şimdi..yani her terapi sonrası bana cd veriliyo..gayet etkili insanı rahatlatıor gevşetior hayata farklı bir pencereden bakmanı sağlıor

Hmm pekı cdler tedavı amaclı degıl mı,sadece ferahlık mı verıyo

zaten beden rahatladıkça gevşedikçe kasılmalar gittikçe zihninde rahatlıor ve söylenilen her telkini beyin rahatça kabul edior..etkleri çokkkkkkk güzell..bakış acım çok değişior

Oyleyse guzel,herseyı denedım,onu da denerım bakalım,suan bıraz maddı durumuna uygun degıl ama okullar acılınca ıns. Alcam bu cdlerı ...

Bak bır de z poınt dıye bır teknık var,onu da bı arastır,ogren,sıtede var nasıl uygulandıgı.korkular ıcın seslı calısma da baska bı sıtede var.zpoınt korku calısması yaz cıkar..

tamam canım..keşke yakın olsaydık da elimdeki cdleri bilgisiyarına atman için verirdim..istersen hipnoz cd yaz ordan sosyal fobiye son setine bak istersen...o çalımayı ilk defa duyuorum sana faydası oluor mu

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri