Burcu'nun Günlüğü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BURCU GELEGEN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Burcu'nun Günlüğü

Hepimiz için geçerli Elif ama bu aralar gene başladı dalgalanmalar hayırlısıyla bitecek bunlar

bu yaşadığımız dalgalanmalar beynimizin değişime karşı verdiği direnç diye düşünüyorum e kolay olmuyor tabii değişim ben bugün çok sakin ve huzurluyum hayırlısıyla hepimiz atlatırız umarım bu dalgalanmaları hismiley

Geçecek Elif biliyorum ama bu seferki biraz uzun sürdü 10 gündür gelip gidiyor artık bıraktım kendimi toparlanmam gerek biliyorum bedenim çok yorgun sürekli uyumak istiyorum

Yok ben fazla iyiyim sanırım olmayacak bu iş ne kadar ılımlı olsam hemen tepeme binilmeye çalışılıyor tepki verince de sanki ben hatalı oluyorum Allahım lütfen bu günlerimde bana destek ol aşmalıyım bunları bu hayatımından daha iyisini istiyorum 96 96 96

sakın pes etme bitanem...böyle güçlü olduğun için oluyor sanki herşeyi sırtlamaya mahkumsun gibi...imkanın varsa biraz dinlen biraz uzaklaş şimdiki çevrenden. olmaz ama olmuş işte....adamın biri rüyasında tanrıyı görmüş.adam kumsalda yürürken hayatıda bir film şeridi gibi gözlerinin önünden geçiyormuş.adam o film gibi izlediği hayatında.kumsalda iki çift ayak izi farketmiş..biri kendinin diğeri tanrının.adam bakmışki hayatının her döneminde kumsalda iki çift ayak izi görünüyor.ama ne zaman başına olmadık işler geliyor ne zaman hayatı kötüye gidiyor,kumsaldaki izlerden biri kayboluyor.adam tanrıya sormuş"tanrım hep yanımda olduğunu düşünürdümoysa ayak izlerine bakınca anlıyorumki hayatımın en kötü dönemlerinde yanımda değilmişsin beni yalnız bırakmışsın"tanrı bunu nerden çıkartıyorsun diye sormuş."ayak izlerinden"diye yanıtlamış adam...tanrı yanıtlamış"o gördüğün tek ayak izi bana ait olan.senin kendini kötü hissettiğin yalnız kaldığını düşündüğün zamanlarda seni kucağımda taşıdım.onun için kumsalda tek ayak izi var oda bana ait olan.....YALNIZ DEĞİLSİN CANISI..... art56art56

Sevgili Burcucum, Nilgununde dedigi gibi sakin pes etme. Bu dalgalanmalar normal, son zamanlarda herkesin dugusal yasaminda onune gecemedigi yogun dalgalanmalar oluyor cunku Dunyamiz hizli bir deyisim icinde ve birlikte biz de deyisiyoruz. Yalniz deyilsin buna inan.
sevgi ve Isikla kal.

Evet çok teşekkür ederin ne güzel hikaye ve bu onayi Karralıyım uzaklaşacağım biraz çevremden kendimle olacağım önce bu akşam babamı aramayı düşünüyorum bitsin artık onuda atlatmam gerek sonra evde kendimle olmak nete girmek kitap okumak bol bol müzik dinlemek istiyorum.

Süperrsin Nilgün
Evet burcu bende de ayni sekilde anlamadigim bir gerginlik var
biraz kendimizle basbasa kalmaliyız

ohhhh rahatladım ya şu an çok daha iyiyim kim pes edecek ben mi asla

çok çok iyi olmasa da güzel birgün geçirdim tek zorlandığım havanın sıcak olmasıydı. Bugün harika uyandım enerji depoldım gece ve gün boyunca düşürmedim kendimi ve şu an evimiz çok huzurlu arkadaşlar papi mutluluktan tepemde bir oyunlar yapıyor. Daisy bile bize katıldı bugün telkinlerden önce sevdiğim grubun müziğini dinleyip zıpladım evde biraz derty evi toparladım yemek yaptım şimdi de ütümü yapacağım hala enerjim çok ,iyi ve böyle olmaya devam etsin istiyorum. yatmadanda biraz kitap okur huzurla uyurum 44

Her geçen gün çok daha iyi olucaz, artık o güç ve bilgiler bizde mevcut, olumsuz düşünceler yok artık ve hiç olmayacak hayatımızda,hiçbirşeyin canımızı sıkmasına , huzurumuzu kaçırmasına izin vermiycez , pes etmek kim biz kim asla k8908

Arkadaşlar dün çok farklı birşey oldu. Gece yattığımda daisy yanıma geldi midesi sürekli gururduyordu sanırım karnıda ağrıyor dedim reiki yaptım bir süre inanılmaz güzel çekiyor kızım fazla istemez zaten kendisi bilir yeterli olunca kendi yatağına geçer. Neyse sonra uyumadan kendimed e yapayım dedim öylece uyumaya çalışırken rüya mı desem ne desem bilmiyorum ama resmen bilinçaltımla birlikteydim. İfade etmem çok zor hem çok güzeldi hemde ilk kez yaşamıştım bunu. Sonra gecenin bir saati telefonumun çalmasıyla kendime geldim. tekrar yapmaya başladım bu sefer rüyaydı sanırım tam hatırlamıyorum ama ben çok huzurla uyudum.

canım huzurlu ve sakin olduğuna çok sevindim darısı başıma...

benıde aydınlatırmısınız . bu aralar uyuyamıyorum geceleri uykulusmile

Işık elçi'nin Rehber Rüyalar kitabına bayılırım.Oradaki olumlamalar sayesinde artık daha rahat uyuyor ve rüyalarımı daha net hatırlayıp bana söylemek istedikleri şeyler üzerine düşünüyorum..

Reiki nasıl yaoılıyor her insan uygulayabiliyormu clapping

burcu abla diyorum benden 3 yaş büyüksün günlüğünü yeni okudum sorunlarını inş aşmıssındır.ben hayvanları çok seviyorum anladığım kadarıyla hayvanların var.Hangi hayvanları besliyorsun ????bak benim 2 kaplumbağam ve 1 balığım var köpek almak için çok uğraştım beni dolandırdılar 88a.hadi cevap yaz nolurrr.

Burcu Dersen çok sevinirim 1 köpeğim ve kedim var ama hayvanların hepsini çok severim inşallah istediğin bir şkeilde bir köpeğin olur ama kaplumbağa ve balıklarda çok güzeldir

zeynep ' Alıntı:
Reiki nasıl yaoılıyor her insan uygulayabiliyormu clapping
[/qu
ote]

Reiki yapabilmen için bir reiki master'ın seni reiki enerjisine uyumlaması gerekiyor.Yani kendi kendine ya da kitaplarla filan olmuyor.İstersen şu siteye bir göz gezdir.http://www.reikiturk.com/

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri