Buluşalıııııım...:)

ZEYNEPAYY

New member
4
HD RANK
Reaksiyon puanı
1
cat56 kediiiii çabuk gel istanbulaa cat3500 gelmek isteyen bende ha burayayım desin tarihi sonra belirleriz..:) siirokul Buluşmanın özel bi konusu olmasın sadece güzel keyifli bol sohbetli tabe bol kaaaveliii o kendini biliiir coffe2 :))
Neyse en yakın zamanda buluşalım sevgimle b456

Ynt: Buluşalıııııım...:)

88a emb23 küssssssssss hih33 dlckrn

ZEYNEPAYY ' Alıntı:
cat56 kediiiii çabuk gel istanbulaa cat3500 gelmek isteyen bende ha burayayım desin tarihi sonra belirleriz..:) siirokul Buluşmanın özel bi konusu olmasın sadece güzel keyifli bol sohbetli tabe bol kaaaveliii o kendini biliiir coffe2 :))
Neyse en yakın zamanda buluşalım sevgimle b456

zeynep ben yeni geldim istanbuldan anca aralıkta gelebilirim vallaaa utananadam

Kardeşiiiiiiiiiiiiiiim güzel cat56 istanbuldasında aç biraz pc yede millet ne diyo baksanaaaa 2600
Şimanikimde habire teşekkür ediyo bi zamet cevap dlckrn
Aralıkta olsun bekliyelim napalım hayatımız beklemekle geçiyor ark5

şaman neye teşekür edior anlamadım ki blook

yani pisicim konunun içine girmişin teşekkür botonuna basmışın onu yapcana iki satır cevap yaz demek istiyor zeynepcim.. ark5

zeynepcim tatlım.. aralık gibi yaparız buluşma.. bol kahveli olanından kahvesmiley

sevgiler kiss3

blook hah anladım şimdi haklı tabi eskiden uzun uzun yazardın yazılarıma ama artık boşladın bu garip sokak cat56 sini dlckrn ark5

bayramdan sonra yeniyıldan önce olsun bu buluşma istanbul dışından gelmeyi düşününler var yani 789569

bu arada genele açık bir site buluşması değil mi bu dusun ben balıklama atladım da konuya

ayıca siz istanbullular çok hızlısınız daha geçenlerde buluşmadınız mı siz ttli3

Evet Şimaniğim ne diyosan öle demek istedim:))
İnşallah Aralıkta buluşyoz:)
Pisim benimde dikatimden kaçmadı şimanikim bizi es geçiyo ya teşekür yada kısa yazılarla bay bay dusun
Taçyaprak geçenki buluşmaya katılamadım dlckrn
bende onun acısını azda olsa çıkarayım diyorum kendimceee tender45

Gel cınım bekleriz senide:)sana papatyadan taç yaparız yaprak neki:))
Metiiiin nerdesin kardeşiiim korkma sen çok bulaşık yıkadın kıyamam sana hadi bulaşıklar benden:))))

yine buluşma ohhh ohhhh uy897 uy897 uy897 uy897 süpersiniz valla kaçmazzzzz kiss3 kiss3 kiss3

yanlız ricam olacak bakırköy falan olmasınnn nolurrrr rt67 rt67 vallahi zor yetişiyorum dilim dışarda

yaaa..ama bu haksızlııık... dlckrn ne güzel toplanıyorsunuz ama...

ben burda kedinin (bizim pisi değil.) sevincli ciğere baktığı gibi bakıyorum... hih33

canııımmm suzzyciğim kıskanma amaaaa sende gel canımmm benim ne kadar güzel olur ttli3 ttli3 ttli3 kiss3

Suziiimm gel bakma öle bizim hırçın kıskanç kedi gibim:))
bi arada ben baktım böleee uzaklardan yaaa hih33
Bakırköy çuk uzak haklısın Serpil şaşkın zaten en rahat olan bir buluşma olsun inşallah..:)

geldim zeynoo :) yapalım bi istanbul buluşması daha olur zaten geçen sefer mekanımdayım diye yeteri kadar sohbet edemedik ..bu arada bakırköyün nesi varmış canavar gibi yerler var oturacak
hımm biz geçen pisimbatla taksimde buluştuk bu arada söliyimde çatlayn :)
taksim de buluşalım..

Hele şükür 06Metin:)
Pis pisii:(
gel sen buralara sonra bide 06Metinle buluş lem biz neciyiz burdaa bu ara benim çok sevdiğim smileler kaybolmuş kendimi ifade etmekte zorlanıyorum:S
ha bu arada güzel olmuş stenin yeni hali beğendim hayırlı olsun diiiim Atakan bey..:)

yaw zeyno kızm senin telefonun yokki bende nasıl haber vericektim sitem etme ne olur kardeşim metinde sağolsun hasta hasta geldi 1 saat anca birlikteydik üzüldüm zaten çoçuğu hasta geltirdim diye blook
msn gelde tel ver şaşkın kız y789
metin sende mahsusmu yapıon be şövalyem bak şimdi zeyno şamanla bir olur saldırır bana smil56

sİZ BİTTİniz zaten..yahuuu ben ne yazı nedee smileleri bulamıyorum ha bu kedi nasıl buluyo bunları yaaaaaaaaaaaaaaaaaa

sİZ BİTTİniz zaten..yahuuu ben ne yazı nedee smileleri bulamıyorum ha bu kedi nasıl buluyo bunları yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
y789yahu zeyno cevap butonuna tıkla sağ tarafta çıkıyor hepsi blookhem ben kediyim bulurum ehehehee

bEN nasıl görmemişim alalaaatuh788boşuna buranın sitesini olmadın dimi hatta meleğisin:)O0
eeeee gelelim saaadete şimaniğim habire teşekkür edip durma modların en güzeli buluşalım sevincli

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri