Bugün sosyal fobini yenmek için ne yaptın?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan -Elya-
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Mutlu olmak için sebep aramadım, mutlu olmak istedim ve oldum :))

üç gündür aklım o kadar karşıtı öyle gelgitler yaşadım ki.. bi ara telkinleri bırakmayı filan düşündüm. sonra o benim kovmak için canla başla çalıştığm eski düşüncelerimin geri dönmeye çabaladığını farkettim ve " sen bu değilsin,kendine gel artık." dedim. mutluluktan ziyade,huzuru bulmaya çalışıyorum şimdi.. umarım kısa zamanda karşılaşırız.

Kendimi suçlamayı bıraktım. '' Her şey olacağına varır.''

eskiye nazaran daha iyi olduğmu kesinlikle inkar edemem ama yine de bi yerlerde eksiklik var gibi geliyor bana.çözmeye çalışıyorum,bakalım becerebilecek miyim? kısmet..

geçmişimde yaşadığım tüm olumsuz durumların poizitif durumlarını hayal ettim...hayal ediorum gözümde öle canlandırıorum....zaten 40 gün deliyim dersen deli olursınız derler ya sürekli neyi düşünürsek onu yaşarız ondan poizitife odaklanıorum ve hayal etme yeteneğimi kullnaıorum

bundan bir hafta kadar önce hayattan koptuğumu düşünüp telkinler dışında herşeyi bırakmıştım. dün gece uzun uzun düşündüm ve kendime haksızlık ettiğime karar verdim. sonuçta herşeye yeniden başlamamam için hiç bir neden yok=) bugün diyet dahil,yaptığım tüm uygulamalara yeni bi başlangıç yapmayı seçtim.

Kimseye sinirlenmiyorum, kimseye kızmıyorum. Herkesi affettim. Kalbimi paramparça edenleri bile ..

Bugun bol bol forumda yazılmış olumlu olumsuz bir çok paylaşımı okuyup kendi olumsuzluklarımla karşılaştırdım insanlar ne yapmış ne yaparım diye , ve kendimi düşünmeye başladım etrafımı inceledim duyduklarıma çıkışmadan sakince dinledim , pek etrafımı takmadım en çokda bu iyiydi , yeniden kendimi programlamak için büyük bir adım attım umarım bu adımın devamını aynı hızla getiririm...

Ben bu zamana kadar telkinleri hiç bırakmadım. Ama telkinden çok daha fazla olumlama yaptım. Bunları yapmakla kalmadım hayata geçirmeye de çalıştım. Korkularımın üstüne gittim asıl sorunu bulmaya çalıştım. Pek bir gelişme olmasa da düşüncelerim değişmeye başladı buna da şükür..

pazar alışverişine tek başıma gittim, bana göre büyük bir olayy

alışverişe tek başına gitmeniz de bir adımdır. bu adımla daha sonra artacaktır. ben önceleri büyük alışveriş merkezlerine tek başıma gidemezdim. sanki herkes bana bakıyor gibime gelirdi. şimdi gidebiliyorum. zamanla bu duruma da alışıyorsunuz. basamakları çıkıyorsunuz .

çok teşekkür ederim yalnız olmadığımı bilmek çok güzzeelllgulensmiley

her zaman yaptığım gibi hoponop :D seni sewiorum lütfen beni affet senden özür dilerim teşekkür ederim ...bilinçaltıımda olan olumsuzlkları silio :D

bugün Bankaya gidip hesap açtırdım :) Sonra güzellik merkezine gittim genelde yanıma hep bir kız arkadaşımı falan alırdım böyle durumlarda yada annemle giderdim. küçük bir şey belki ama yaptım.Zaten bu yıl farklı şehirde okuyacağım için iyice aşarı sanırım. Çoğu kişininki kadar ileri düzeyde olmasa da benim sf yinede çekingenliği atıp,tek başıma bir şeyler yapıyorum ki bu çok çok iyi

Bende yarından itibaren başlıcam. İnanarak ve isteyerek :)

Bir yerden başlamak yavaş yavaş, %50 tamamlanmış demektir, artık gerisi size kalmış :D

sağlam adımlarla ilerleyin durmadan, "tecrübe"

heyt be ne günlerdi.. adına "sosyal fobi " dediğimiz zehir bizi yer bitirirdi biz de gelir burda içimizi dökerdik. gerçi ben hala uğraşıyorum değişim adın,hala eksiklerim var ama bi yandan da insanların olduğu gibi kabul edilmesinden yanayım. neyse sorumuzun cevabına gelecek olursak eğer,hopopono yapıyorum şimdi bilinçaltımdaki olumsuzlukları silebilmek için. umarım faydasını görürüm.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri