S
Sultan
Guest
Hedefinizi Belirtiniz
iyi bir yaşam koçu olmak
-Bu hedefe ulaşmanızı engelleyen nedir?
bir yer açabilmek için maddi imkanın şu an için yeterli olmaması
-Hedefe ulaşmanızı engelleyen ve eyleme geçmenizi engelleyen şeyi yok etmek için anti tez üretebilir misiniz.
Direncim yok.
-Hedefe en yakın ve en uzak tarih olarak ne kadar zamanda ulaşırsınız iki tarih belirleyin.
En yakın tarih 2yıl
En uzak olan 4 yıl olabilir.
-Bu hedefe ulaşınca sizin hayatınızda neler değişecek
Her şey
Tüm hayatımı yeniden yapılandırabileceğim,mutlu olduğum işi yapacağım kendimi daha özgür ve çok daha mutlu hissedebileceğim.
-Hedefe ulaştığınızda çevrenizde ki insanlar yada ailenizi etkileyecek mi onların hayatında neler değişecek.
Evet oldukça etkilenecekler. Esnek çalışma saatlerim olacak.ailem beni destekleyecek.
-Hedefe ulaşamassanız vazgeçerseniz ne olur
Vazgeçmeyi asla düşünmüyorum.şimdiye kadar hiçbir hedefimden vazgeçmedim
-Hedefe ulaşmak için vazgeçmez ve tüm adımları atarsanız yine de gerçekleşmeme ihtimali var mi bu olursa en kötü ne olur?
Hayır yok, çünkü f 16 gibi odaklanıp hedefe kitlendim.. Olmazsa da en kötü ihtimalle 4 sene sonra olur.
-Hedefe ulaşırken kimlerden yardım alabilirsiniz?
ailemden ve arkadaşlarımdan.
-Hedefinize ulaştığınızda kendinizi nasıl ödüllendireceksiniz kutlama yapacak mısınız ?
büyük bir kutlama yapmayı düşünüyorum.bir kaç defa kutlamayı imgeledim
-Hedefe ulaşmak için gereken küçük adımları yazınız .
1.gerekli birikim yapılacak..
2. gerekli birikim yapılacak..
3.almam gereken eğitimler varsa tamamlanacak.
4. ve yer bakılacak….
-Hedefe ulaşmak için gerekli adımlardan şu an hemen yapabileceğiniz bir tanesi varsa hemen şimdi yazınız ve o ilk adımı atınız.
kendimi geliştirip her hafta küçük seminerler verip arkadaşlarıma yardımcı oluyorum.
iyi bir yaşam koçu olmak
-Bu hedefe ulaşmanızı engelleyen nedir?
bir yer açabilmek için maddi imkanın şu an için yeterli olmaması
-Hedefe ulaşmanızı engelleyen ve eyleme geçmenizi engelleyen şeyi yok etmek için anti tez üretebilir misiniz.
Direncim yok.
-Hedefe en yakın ve en uzak tarih olarak ne kadar zamanda ulaşırsınız iki tarih belirleyin.
En yakın tarih 2yıl
En uzak olan 4 yıl olabilir.
-Bu hedefe ulaşınca sizin hayatınızda neler değişecek
Her şey
-Hedefe ulaştığınızda çevrenizde ki insanlar yada ailenizi etkileyecek mi onların hayatında neler değişecek.
Evet oldukça etkilenecekler. Esnek çalışma saatlerim olacak.ailem beni destekleyecek.
-Hedefe ulaşamassanız vazgeçerseniz ne olur
Vazgeçmeyi asla düşünmüyorum.şimdiye kadar hiçbir hedefimden vazgeçmedim
-Hedefe ulaşmak için vazgeçmez ve tüm adımları atarsanız yine de gerçekleşmeme ihtimali var mi bu olursa en kötü ne olur?
Hayır yok, çünkü f 16 gibi odaklanıp hedefe kitlendim.. Olmazsa da en kötü ihtimalle 4 sene sonra olur.
-Hedefe ulaşırken kimlerden yardım alabilirsiniz?
ailemden ve arkadaşlarımdan.
-Hedefinize ulaştığınızda kendinizi nasıl ödüllendireceksiniz kutlama yapacak mısınız ?
büyük bir kutlama yapmayı düşünüyorum.bir kaç defa kutlamayı imgeledim
-Hedefe ulaşmak için gereken küçük adımları yazınız .
1.gerekli birikim yapılacak..
2. gerekli birikim yapılacak..
3.almam gereken eğitimler varsa tamamlanacak.
4. ve yer bakılacak….
-Hedefe ulaşmak için gerekli adımlardan şu an hemen yapabileceğiniz bir tanesi varsa hemen şimdi yazınız ve o ilk adımı atınız.
kendimi geliştirip her hafta küçük seminerler verip arkadaşlarıma yardımcı oluyorum.