Bu Test Sizi hayrete düşürecek...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Lier22
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Bu Test Sizi hayrete düşürecek...

en güzel yanı kırmızı ben çıktım. kendimi gerçekten seviyorum f678h

birinci test mantıklı, diğerlerini zaten duymuştum.

956kewt ya çok doğru bi test ya bana aynen uydu

ben de beğendim ama sevgilim nankör çıktı :(

bende renk kisimlari pek tutmadi...
ama güzel bir testti =)

çok şaşırdım ,gerçek bir testmiş .ama ben yeşile kimseyi koyamadım

tşkr güzelmiş tutu valla

ben begendim hepsi tuttu teşekkürler.

tüh beesevinclidomuz paraymış kaçırdıkwink77hpm2

paylaşımına saygı duyarım lakin bana şu seçtikleriniz bunu gösteriyor bu seçtikleriniz bunu gösteriyor dediğinizin kaynağını öğrenebilirmiyim yoksa kafanıza göremi tasarladınız hy789

bu testi çok sevdim yüzde yüz tuttu teşekkür ederim.956k

bır tek ısım-renk kısmında tokezledım,onun dısında ... ıyıydı yaanı956k

Testin adı: DALAI LAMA TESTİ... dalai lama;Tibetin ruhani dini lideridir.. arkadaşım paylaşım için teşekkürler. bu test benim taa ortaokul yıllarımdan bildiğim ve çok sevdiğim bir kişilik testidir.Kime denettiysem büyük oranda doğruluğunu bir kez daha görmüşümdür. Yanlız testin orijinalinde bazı yerlerin buradaki paylaşımınızdan birazcık daha farklı olduğunu belirtmeliyim..son kısımdaki renklerin yorumları;SARI : Asla unutmayacağınız biri.

TURUNCU : İyi ve güvenilir bir arkadaş

KIRMIZI : Gerçekten aşık olduğunz ya da çok sevdiğiniz biri.

BEYAZ : Ruh ikiziniz.

YEŞİL : Hayatınız boyunca yanınızda olacak, destek göreceğiniz kişi.

ya şaşırdım hele yeşil renge verdıgım isim kesın doru,kırmızıya da kendımı yazmıştım:D:D sıralamada doru amann tanrıımm!!! cok sasırdım yaa:))

yok artık gercektende tuttu ya bende ilk aile gurur aşk kariyer para geldi kedide tuttu sarıda tuttu cok güzelmiş
yazıcam tekrar temize cekip saolun emeginize saglık

inanamıyorum yaaa! bu bi şaka mı?=)) kesnlkle tuttu...

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri