Bu Teknik %95 Astral Çıkış Sağlıyor !!! Denendi !

Ynt: Bu Teknik %95 Astral Çıkış Sağlıyor !!! Denendi !

yaprakk ' Alıntı:
Bu astral seyehat olayı gerçekten doğru mu dusun

Yani böyle bir uygulama yaptığınız zaman,bedeninizden ayrılıyor.Ve evin içinde olup bitenlerden haberdar mı oluyorsunuz?

Em merak ettiğim,gezinirken bedeninizi,yatakta yatarken görebiliyor musunuz?

Ben astral seyehati hiç denemedim.Denemeyi de düşünmüyorum korkarım açıkçası şaşkın

Genelde şöyle bir durum var bende.Mesela çoğu zaman rüya da olduğumun farkında oluyorum.Aman nasıl olsa rüya istediğim şeyi yapabilirm diyorum.

rüyamda çok sık uçarım ve her şeyin bilincinde olurum.

Bir keresinde bedenimden ayrıldım.dışarıları uçarak gezdim,serinliği falan hissettim.geceydi,her yer bomboştu.Sonra bedenime girdim ve o an uyandım.( bu yaşadığım astral...mı?)

Bir kerede çok güzel bir müzik eşliğinde ruhum adeta bedenimden dışarı çekiliyordu.Ama ben henüz ölmek istemiyorum diye dua ettiğimi hatırlıyorum ve o an yine bedenime döndüm. Benim bu yaşadıklarım nedir???

Bir çok kişi doğru der birçok kişi de doğru değil der ama bilimce kanıtlanmış ve astral seyahat sırasında görülenlerinde gerçek hayatta aynen olmasından dolayı gerçekliği kanıtlanmıştır,yani doğru super

Evet ruhumuz bedenimizden ayırılıyor ve evi bırak düşündüğün heryerden haberdar olabiliyosum(zamanla)

Kendini yatakta görüyosun hatta kedini ölmüş zannedenler bile varmış :)

Ruya olayına gelince evet bir çeşit astral seyahat o da hatta lucid ruya olarak adlandırılır.
ve uçtum sokakta gezdim ve bedenime geri döndüm demişsin evet bu da astral seyahat super

En sonuncusunda da aslında ölmüyosun ruhun bedeninden ayrılıyor ama kordon bağı dediğimiz şey seni hayatta tutuyor yani vicudundan ayrılıyorken geri dönmüşsün hismiley

ben evvelki gün akşam brainwave generator programını dinledin 10-15 dakika sadece iki gündür bende dalgalanma yaptı ve garip rüyalar gördüm, biraz korkutucu olduğunu hissettim ama tam hatırlamıyorum ne olduğunu, korktuğumu biliyorum sadece etkisini biraz olumsuz gördüm onun için.

Bende o yazılımın thetre sesiyle çalışıyorum hem telkinlerin etki süresini kısaltıyo hemde astral seyahat için etkili super

thetreyi göremedim, valla bir süre artık dinlemem bunu, mahfetti beni ya. sanki 1.5 aylık kazanımlarımı geri aldı, 10 dk dinledim dinlemez olaydım, dinlerken nabzı artırıyor sanırım kalbim kulağımda gibiydi neredeyse. bana pek iyi gelmedi açıkçası.

Aslında kalp atışlarıının hızlanması kalp çakranın açıldığı anlamına geliyomuş bende de oluyo,benim kullandığım dalga boyu(thetre)gerçekten çok etkili beynimi çok dinlendiriyo,geçen gün dinledim akşam 9 da yatağa girdim sabah 1 de kalktım o derece etkili haliylen telkinlerin de etkisini arttırıyo azar azar bişeyler hissetmye başladım teliknlerden ki beni bilirsiniz hiç etki hissedmiyodum 1 ay boyunca,eğer istersen serinity paylaşmıştı thetre yı forumda indirebilirsin mp3 olarak art56art56

senin için sevindim cem ne güzel sen de işe yaramış ama ben çok kötü etkilendim, o yüzden bir süre dokunmamaya karar verdim aa34 sütten ağzım yandı üfleyerek yiyorum yoğurdu paylaşımın için sağol belki uzun bir süre sonra thetreyi dinleyebilirim sanırım. ters durum olmuş ikimiz arasında hismiley

novosibir ' Alıntı:
senin için sevindim cem ne güzel sen de işe yaramış ama ben çok kötü etkilendim, o yüzden bir süre dokunmamaya karar verdim aa34 sütten ağzım yandı üfleyerek yiyorum yoğurdu paylaşımın için sağol belki uzun bir süre sonra thetreyi dinleyebilirim sanırım. ters durum olmuş ikimiz arasında hismiley

khkh56 art56art56

Türk ' Alıntı:
ben kılasik yöntemle deniyorum ama çok korkutucu gerçekten de... son deneyimimde sadece odaya bakındım ama kendi vücudumu göremedim .... çok korkunç sesler vardı ... onları aşabilirsem ilerlerim sanırım ...
astralde ne gıbı sesler oluyor acaba?ınsan sesı gıbı mı?cıglık ya da aglama sesı gıbı mı?
acaba herkes duyuyor mu bu seslerı yoksa bazıları mı duyuyor
gunduz astral yapılmaz oyleyse,karanlık olması gerekıyor galıba??

dün gece mum+karton ve diğer her şeyi hazırladım...
cesaretim de vardı ama beceremedim. 5-6 dakikaka bekledim....
nerde yanlış yapıyorum anlamadım...

o gökgürültülü mp3 dinlemekmi gerekiyor yapmadan önce....
birde aynayla ve mumla aramızdaki mesafe ne kadar olacak...
yardımcı olurmusunuz .... smiliyface

astral seyahatte istediğimiz kişinin yanına gidebiliyor muyuz? benim haly berry'yi bir ziyaret etmem gerekiyor da tatilsmiley

Hayır dinlemek gerekmiyor ama dalga boylarıyla beyninizin frekanslarını düşürürseniz iyi olur(oda zifiri karanlık olmalı)belki de gözlerinizi kırpmış olabilirsiniz,kesinlikle herhangi bir ses olmamalı,ayrıca anlınıza yapıştırmış olduğunuz turuncu kartona konsantre olmanız gerekiyor mutlaka ufak bir şeyi gözden kaçırmışsınızdır tekrar deneyin bence hismiley

Lier22 ' Alıntı:
dün gece mum+karton ve diğer her şeyi hazırladım...
cesaretim de vardı ama beceremedim. 5-6 dakikaka bekledim....
nerde yanlış yapıyorum anlamadım...

o gökgürültülü mp3 dinlemekmi gerekiyor yapmadan önce....
birde aynayla ve mumla aramızdaki mesafe ne kadar olacak...
yardımcı olurmusunuz .... smiliyface

Evet gidebiliyoruz ama ilk çıkışta mümkün değil zamanla olacak birşey en azından 1 yılınızı bu işe ayırmanız düzenli çıkışlar yapmanız gerekiyor,uzaya gidenler bile var sung66

teoman_ ' Alıntı:
astral seyahatte istediğimiz kişinin yanına gidebiliyor muyuz? benim haly berry'yi bir ziyaret etmem gerekiyor da tatilsmiley

çıkıp ta geri dönmeme gibi bir ihtimal var mı dusun
nalları dikmeyelim sonra şaşkın

teoman_ ' Alıntı:

Astral seyahat boyutlar arası yolculukta en risksiz olandır,eğer yapacağınız çıkış kötü niyetli ise o zaman bi takım gövdesiz ve düşük frekanstaki varlıklarla karşılaşma durumunun olduğu söyleniyor fakat geri dönememek gibi bir durum yok super zaten ben şimdiye kadar hiç bir varlıkla karşılaşanını görmedim çünkü insan daha büyük frekans değerlerinde ve daha güçlüdür bence endişe edilecek birşey yok zaten bir kere çıkınmı insan zevkten bırakamıyo bu tür yorumlar insana çok saçma geliyor,kısacası hiç bir şelikde endişe etmeyiniz sanki elinizde bir buton varmış gibi oluyosunuz zaten bastığınız zaman vucudunuzdasınız bastığınız zaman Miami sahillerindesiniz khkh56

gidip geri dönmek istemeyenler de olabilir belki de teoman... khkh56

bean asıl süre nasıl ayarlanıyor onu merak ediyorum... sabaha kadar gez dolaş...
işe geç kalacaksın ne diyeceksin sonra değilmi? smiliyface

Cem_ ' Alıntı:
teoman_ ' Alıntı:

Astral seyahat boyutlar arası yolculukta en risksiz olandır,eğer yapacağınız çıkış kötü niyetli ise o zaman bi takım gövdesiz ve düşük frekanstaki varlıklarla karşılaşma durumunun olduğu söyleniyor fakat geri dönememek gibi bir durum yok super zaten ben şimdiye kadar hiç bir varlıkla karşılaşanını görmedim çünkü insan daha büyük frekans değerlerinde ve daha güçlüdür bence endişe edilecek birşey yok zaten bir kere çıkınmı insan zevkten bırakamıyo bu tür yorumlar insana çok saçma geliyor,kısacası hiç bir şelikde endişe etmeyiniz sanki elinizde bir buton varmış gibi oluyosunuz zaten bastığınız zaman vucudunuzdasınız bastığınız zaman Miami sahillerindesiniz khkh56

bu varlıkların saldırdıgı soylenıyor dogru mu? bir de ınsanı yoran bırsey mı?hanı zıhınsel bır yorgunluk yapıyor mu?

Evet,böyle bir durum sözkonusu ama bence hiç abartılacak derecede değil ve bu sizin gerçekleştireceğiniz astral deneyimleri engellememeli diye düşünüyorum korkmanıza gerek yok insan karşılaşabieceğiniz tüm varlıklardan daha güçlüdür ve zaten böyle varlıklarla karşılaşma durumunuz 1000 de 1 dir bence(eğer kötü amaçlı bir astral seyahat yapıyorsanız)kısacası;evet böyle bir durum var ama sanıldığı kadar mühim değil super

Diğer sorunuza gelince de evet astral seyahat yapan insanlarda genellikle bir yorgunluk görülür,bende sanki 90 dk lık bir futbol maçı oynamışım gibi oluyor sonradan daha da alışınca pek yorulmuyo insan hismiley

yaav şaşkınlık içinde okudum her birinizin yazdıklarını...

ben böyle şeylere çok meraklıyımdır...denemek isterim ama acayipte korktum ya gecenin bu saatinde bunları okuyunca.... ooo67

bazı varlıklarla karşılaşmadan falan bahsetmişsiniz ya...onu okudum bittim ben...hayatta yapamam sırf bu sebebten dolayı.... şaşkın

birde teomanın dediği gibi ölürüm diye korktum ben yaaa sadanim

siyah_inci ' Alıntı:
yaav şaşkınlık içinde okudum her birinizin yazdıklarını...

ben böyle şeylere çok meraklıyımdır...denemek isterim ama acayipte korktum ya gecenin bu saatinde bunları okuyunca.... ooo67

bazı varlıklarla karşılaşmadan falan bahsetmişsiniz ya...onu okudum bittim ben...hayatta yapamam sırf bu sebebten dolayı.... şaşkın

Dediğim gibi abartılacak kadar değil ama sana hak veriyorum,mesela ben bişey okudum dün,çocuğun biri esrar alıp astral seyahat denemesi yapmış başka boyutlara kadar gitmiş bende biraz korkmaya başladım demekki böyle şeylerde olabliyormuş(ben esrar kullanmıyorum yalnış anlamayın aa34 )

siyah_inci ' Alıntı:
Şimdiye kadar astral seyahatten ölen yok diye biliyorum ben art56art56

tamam hazır hissettiğimde deniycem bir ara.....

çünkü çok merak ettim... 44

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri