Bu Şarkıyı Tüm Forumumuza Armağan Ediyorum!

Güzelmiş. Teşekkürler. art56art56

Tüm şarkılar için teşekkür ediyorum. Favorim "Eleni Karaindrou". Bir Arash mı gördüm orada? :)

Moraliniz bozuksa, canınız sıkkınsa, keyfiniz yoksa ve de daha önemlisi, tüm bu şarkıları dinleyebilecek bir kulaklığınız ya da hoparlörünüz yoksa sadece izleyerek tüm ruh halinizi değiştirecek klasik bir Arash parçası. İşte:

YouTube - Arash - Boro Boro

Sevgiler.

Bu ne yaaa Allah aşkına. Bu başlık altında arabesk ve alaturka şarkı paylaşmazsanız sevinirim. y789 Ayrı başlık açıp oraya ekleyin nolur. girlhaha

Sevgiler. girlhaha

https://youtu.be/OzXmvO_M6ic
Mustafa Ceceli & İrem Derici'nin, DMC etiketiyle yayınlanan yayınlanan "Zincirimi Kırdı Aşk" albümünde yer alan "Kıymetlim" isimli şarkısı, 4K çözünürlüğündeki video klibiyle Müzik dinle
Müzik listeleri
Söz & Müzik: Sinan Akçıl
Düzenleme: Mustafa Ceceli
Yönetmen: Umut Eker

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri