Bu Şarkıyı Tüm Forumumuza Armağan Ediyorum!

Işıldayan Safir

Administrators, Zerynthia
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
76
şu an engelli olduğu için iş yerinde dinleyemedim eve gidince kesin dinleyeceğim :=)

harika bir şarkıymış cidden . teşekkürler. Türkçe çevirisini bulmaya çalıştım ama sanırım yok :)

böyle şeyler yapmayın forumun çoğu zaten ya bir aşk yarası çekiyor yada özlemi:), yaprak yaprak dökülmemek elde değil çok güzel gerçekten dili yok duyguların.....

insana huzur veriyor paylaşımınız için teşekkürler :)))

müzik zevkini takdir ediyorum sayın moderatörüm:) tam bana hitap eden tarzda...

Ayyy teşekkür ederim arkadaşlar beğenmenize sevindim. smyrna1 koltuklarım kabardı. girlhaha

müsadenle bende bir ekleme yapıcam zery, arkadaşım gönderdi bu ölümsüz craig david parçası, mükemmel bir yorumla better than original olmuş:), walking awayyyy gerçekten:)

YouTube - Walking Away by Craig David

müsadenle bende bir ekleme yapıcam zery, arkadaşım gönderdi bu ölümsüz craig david parçası, mükemmel bir yorumla better than original olmuş:), walking awayyyy gerçekten:)

YouTube - Walking Away by Craig David

Biliyor musun ben eklemeyi düşünmüştüm orjinal versiyonunu. Çünkü Craig David'e aşığıııımmmmmm... Ama çok melankolik görünmek istememiştimmmm.

Yalnız bu arkadaşın sesi ne kadar benziyo Craig'ime. Tipini görmesem o sanıcam. girlhaha

Sen paylaştığın için teşekkürlerrrr... Çok mutlu oldummmm... :zpzp:

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri