bu gün ne için şükrettiniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sultan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bugün insanlara bazı düşüncelerimi daha açıkca ifade ettiğim ve hayattan isteklerimi korkmadan cesaretle belirtebildiğim için şükürler olsun. :)
karşımdaki kişi her ne kadar çok konuşmamdan sıkılıp bunalmış ise de ben içimi döktüm. gururla ve dimdik durarak. hayatımda istediğim şeyler o kişiyi hiç ilgilendirmiyor da olabilir bu hiç önemli değil. ben onun derdini mızmızlanmasını dinlemişsem o da eşekler gibi benim hayattaki hedeflerimi beklentilerimi dinlemek zorunda. öyle değil mi smil56 bu bahsettiğim kişi ailemden birisi.

aşka adım adım yaklaşıyorum..=) ( yani umarım.) şükürler olsunn =))

Ne mutlu sana, senin icin cok sevindim haydi hayirlisi bakalim,y789
çok teşekkür ederim ama henüz hiç bişeyden emin değilim. ben mutlu olmayacaksam ve hayırlı olmayacakksa eğer ondan soğumak tercihim.

bugünkü sınavım düşündüğümden güzel geçti,şükürler olsun..krzm67

sevgili Huriye , nasıl da negatif beklentiyle gardımı alıp, olumsuz dileklerimi sıraladığım cümlelerimi andırdı son cümleniz bana.

bir kez daha bunu farkedip, olumlu yaşamdan güzellikler beklemeyi seçiyor, ve bunun için şükrediyorum..

ve sizin için de Huriye, mutlu olacaksanız ve hayırlı olacaksa, aşkı yaşamanızı seçmenizi diliyorum :))

içimizdeki sevgi ışığının çoğalması dileğiyle..

İçimdeki aşka şükürler olsun :)

Bugün odamı daha güzel ve kullanışlı hale getirmek için aklıma çok parlak fikirler geldi ve uyguladım. bu düşünme kapasitesine sahip olabildiğim için şükürler olsun sevincli

"cansuyumuz" yine bir mesajınızla ferahlattınız içimi, varlığınıza teşekkür ederim gerçekten.umarım dediğiniz gibi olur. içimizdeki sevgi ışığından gözlerimiz parlasın..=)

yaklaşık bir hafta aradan sonra tekrar güneşi gördük,şükürler olsun.

Hayatima giren herkesin bana kattigi iyi kotu hersey icin sukurler olsun... Onlara minnettarim..

çekirdek inanç telkinlerim geldi onları dinlemeye başlayacağım için şükürler olsun

Kendimi oldugum gibi ve tamamen gecmisimden arindirabildigim ve su ani yasadigim icin sukurler olsun....

Gecmisimi sevgiyle bagisliyor ve arkamda birakmayi seciyoroum....

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri