bu gün ne için şükrettiniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sultan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kendi ilerlemelerim kadar, başkalarının ilerlemelerini gördüğümde haset etmediğim için,
"haset" duygusunun yerine "ilham" duygusunu koyduğum, her gün kendimi daha nasıl iyiye, güzel'e doğru yöneltebileceğimi sorduğum ve kendime gülebildiğim için Şükürler Olsun!...

Bana göre dünyanın en güzel şeyini yaptığım ve buna yeteneğim olduğu için şükürler olsunnnnnn. Ohhhhh beeeee :):):):):):):):):) guitarhpm2

bugün hala umut edebildiğim ve evrenden dilekte bulunabildiğim için şükrettim..

Hayatta en çok istediğim şeylerden birine yakınım. İçinde olmak istiyorum. Yakınında olduğum için bile binlerce kere şükürler olsun.

2009 yılında bir liste hazırlamışım. Yapacaklarıma dair bir hedef listesi. Bugün tesadüfen o listeyi buldum ve listenin çoğunu yaptığımı fark ettim. Bunun için çok şükrettim bugün. Şükürler olsun.

bebeğimin varlığı içinde annem içinde binlerce şükürler olsun..

gitar aldım ve ilk dersimizi yaptık.yeni bir şey öğrenme hevesim ve inancım için şükrettim:))

çok güzel bir sınıfım ve pırıl pırıl öğrencilerim olduğu için ve onlardan da öğrendiğim yeni şeyler için şükürler olsun:)

çok zor bir gündü bugün.. ancak gün sonunda kendi başarım için.. kendi yeteneklerim.. enerjim.. ve hala gülümseyebildiğim için..
baharın kıpırtısını içimde hissedebildiğim için.. şükrediyorum..
bu umut etmemi sağlıyor.. ve hala umut edebildiğim için şükrediyorum

İletişim formu kısmını table lar kaymadan yapabildiğim için şükrettim :)

hakkımı arama yolundaki ilk girişimim için şükürler olsun:))

bugün için.. bugüne varabildiğim.. ve yarın dan önce bugün deneyimlediklerim için şükrediyorum.. evren bana çalışmaya başladığı için :) hayatıma iyi şeyleri çekmeye başladığım için.. ve artarak devam edeceğini bildiğim için şükrediyorum

sahip olduğum zeka ve akıl için şükürler olsun

görebildiğim, duyabildiğim, dokunabildiğim,koklayabildiğim ve tadabildiğim için şükürler olsun:))

şükürler olsun bugün dünü aştığı için.. ve yarın da bugünü aşacağı için..

Dualarim gerceklestigi icin ve dua edebilen bir kalbe sahip oldugum icin sukurler olsunO0

şükürler olsun ki hala umut edebilecek hayallerim ve hedeflerim var:))

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri