bu gün ne için şükrettiniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sultan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
çok şekerim ya ...y789
kendimi sevebildiğim için şükürler olsun...8977

güzel bir güne çooook GüZeLLLL uyandığım için şükrediyorum :)

Herşey yolunda olduğu için şükürler olsun.....

Beni arayıpta gelmemi isteyen dostlarım olduğu için şükrediyorum.

çok güzel bir akşam geçirdiğim için, sevdiklerimle birlikte olduğum için şükrediyorum :)

Sakin ve huzurlu bir insan olduğum için şükrediyorum.

herkese ve herşeye rağmen hayat çok güzelllllllllllllllllll........durmak yok yola devam.........hedefler bellliiii..... şükürler olsun rabbim bu düşüncelerim için

bugün yeni bir şey daha öğrendim. öğrendim, anladım..mutlu oldum..ranatladım..şükrediyorum, ne mutlu bana:)

Düşüncenin gücünü nihayet az da olsa idrak edebildiğim için şükrediyorum. :)

Sevgiler.

Hayatın tadına varabildiğim,yaşamın keyfini de sürebildiğim için şükürler olsun..

bugunde gözlerımı acıp sorunlarımla basedebılecek gucu kendımde buldugum için şükürler olsun

yuvam olduğu için ,eşime sımsıkı sarılabildiğim için şükürler olsun Rabbim sana...
ask.jpg

Hislerim mutlu ve pozitif olduğu için şükrediyorum :)

Herşeye Rağmen hala huzurlu ve pozitif olabildğim ve anda yanımda olan herkes için şükrediyorum..

Herşey sevgi olduğu için şükürler olsun.....

saçlarımın her halinin bana yakıştığı için teşekkür ederim tanrım..

Oğlum olduğu ve cuma gününü yaşadığım için şükürler olsun :)

Yaşasınnnn bugün cumaaaaa.....

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri