bu gün ne için şükrettiniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sultan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
masamdaki canlı güzel çiçekler ve beni gülümseten biblom için şükrediyorum şükrediyorum şükrediyorum:)
(kristal biblomu size daha sonra anlatacağım, çok TaTLı bir hikayesi var..zamanı gelince paylaşmayı çok istiyorum:))

Kitaplığımda uzun süredir okunmayı bekleyen kitap olduğunu fark eden zihnim olduğu için,okuyacak gözlerim,algılayacak beynim olduğu için ve bu düşüncelerimi paylaşabildiğim siz dostlarım olduğu için şükürler olsun..

sabah güne mutlu uyandığım için,
sağlıklı çocuklara sahip olduğum için,

işim olduğu için,
sonsuz şükürler olsun Rabbim

Sabah kalktığımda rüyalarımı hatırladığım için şükrediyorum.

sorunsuz her gün için şükürler olsun

Okyanus yürekli dostlarım olduğu için , okyanus yürekli dost olduğum için , dünya tatlısı sağlıklı bir oğlum olduğu için , annelik duygusunu bana yaşattığı için Rabbime binlerce şükür...

Okyanus yürekli dostlarım olduğu için , okyanus yürekli dost olduğum için , dünya tatlısı sağlıklı bir oğlum olduğu için , annelik duygusunu bana yaşattığı için Rabbime binlerce şükür...

Yazdıklarına birebir katılıyorum:))

Okyanus yürekli dostlarım olduğu için,
Yüreğim okyanuslar kadar büyük olduğu için,
Dostlarımın hepsi sağlıklı ve mutlu olduğu için,
Bu yağmuru sıcacık ofisimde doya doya seyredip tadına varabildiğim için şükürler olsun:))

Bir de dostlarım kendileri kadar tatlı evlatlar dünyaya getirdiği için şükürler olsun:))cat56

Yazdıklarına birebir katılıyorum:))

Okyanus yürekli dostlarım olduğu için,
Yüreğim okyanuslar kadar büyük olduğu için,
Dostlarımın hepsi sağlıklı ve mutlu olduğu için,
Bu yağmuru sıcacık ofisimde doya doya seyredip tadına varabildiğim için şükürler olsun:))

Bir de dostlarım kendileri kadar tatlı evlatlar dünyaya getirdiği için şükürler olsun:))cat56

Çakılımı özlediğim , özlem duygusunu tadabildiğim , herkese , içinde de çakılıma kocaman sevgi ayırabilecek bir yüreğim olduğu için , çakılımı, bengusu'yu , baggysus'u , aşk kırıntısı'nı , yenibirhayat'ı, cansın sen'i ve ismi aklıma gelmeyen nice nice insanları tanımama vesile olan bu siteyi tanıdığım için , hepinizi çok sevebildiğim ve kalbimde güzel yerler ayırabildiğim ve o güzel yerlere yerleştiğiniz için şükürler olsun.

Olumlamalarımı yapabildiğim için şükürler olsun.

Çakılımı özlediğim , özlem duygusunu tadabildiğim , herkese , içinde de çakılıma kocaman sevgi ayırabilecek bir yüreğim olduğu için , çakılımı, bengusu'yu , baggysus'u , aşk kırıntısı'nı , yenibirhayat'ı, cansın sen'i ve ismi aklıma gelmeyen nice nice insanları tanımama vesile olan bu siteyi tanıdığım için , hepinizi çok sevebildiğim ve kalbimde güzel yerler ayırabildiğim ve o güzel yerlere yerleştiğiniz için şükürler olsun.

Ekleme yapmak istiyorum :) Genco'yu, Cadı bm'yi, güneş1304'ü de tanıdığım için şükürler olsun :)

canım arkadaşım..
bende seni tanıdığım için çok mutluyum...senin sevgini hissedebildiğim için şükürler olsungirlhaha

Kedim Zerdüşt için şükrediyorum.

bugün ailemle vakit geçirdiğim için ve mutlu olduğumuz için şükürler olsun

Zerdüşt'e sahip olduğum için şükrediyorum. Çok şeker bir yaratık o!!

mutlu oldugum ve basaracagım seyler ıcın sukurler olsun

bir gün bu hayattan gideceğimi bildiğim için şükrediyorum

güneşin güzelliğini gören gözlerime şükürler olsun...

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri