bu gün ne için şükrettiniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sultan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sessiz sakin bir gün olduğu için şükürler olsun...........

güne enerji dolu başlayabildiğim için
sevgi dolu olduğum için
hareketli bir yapım olduğu için
şükrettikçe şükredeceğim şeyler arttığı için şükürler olsun

Güne erken vakitte zinde başlayabildiğim için,
İşyerine zamanında varabildiğim ve bugün de işe koyulabildiğim için
İdeallerime doğru ilerlerken vermiş oldugun güç ve kudret için,
Şükürler olsun Şükürler Olsun Allah'ım

Her ne kadar, yoğun, stresli ve bir o kadar hareketli bir ortam olsa da; işyerim için ve burada çalıştığım için şükürler olsun diyroum. krzm67

Güne güzel başlayabildiğim için, sağlıklı ve neşeli olduğum için, kendimle dalga geçebildiğim için, sorunları büyütmediğim için ve dünyada olup bitenleri görecek gözlerim, duyacak kulaklarım olduğu için,

bir de söyleyecek sözüm olduğu için şükürler olsun.

Bugün de nefes alıyorum, sağlıklıyım, seviyorum, seviliyorum.

Şükürler olsun.

erken uyanip yapmam gerekenlerii ertelemeden yapabildigim icin sukurler olsun!

Kendi kendimi tedavi edebildiğim için şükürler olsun...

Sağlığımın iyi olmasına ve arkadaşımın tahlil neticelerinin iyi çıkmasından dolayı binleerce şükürler olsun.

Tanrım seni çok seviyorum.

Oğlumun elini çok daha fazla yakmadığı için , hafif bir yanık olduğu için şükrediyorum. Yavru kuşumun acı çekmesine dayanamıyorum...

Oğlumun elini çok daha fazla yakmadığı için , hafif bir yanık olduğu için şükrediyorum. Yavru kuşumun acı çekmesine dayanamıyorum...

Geçmiş olsun biliyorum o duyguyu yanık kendinde olsa bu kadar acı çekmezdin. yavru kuşunki dayanılmaz oluyor....

Kaldıramayacağımız acılar yaşamadığımız için çok çok çok şükür......

Canım benim, sana da yavru kuşuna da hiç kıyamam. Arca'ya sonuna kadar katılıyorum. Onlara geleceğine bana gelsin diyor insan. Sizin gibi güzel insanlar tanıdığıma şükrediyorum. hepiniz iyi ki varsınız.

Duygulandım wallahi sabah sabah.
Ya iyi ki varsınız... ağla2

Geçmiş olsun biliyorum o duyguyu yanık kendinde olsa bu kadar acı çekmezdin. yavru kuşunki dayanılmaz oluyor....

Kaldıramayacağımız acılar yaşamadığımız için çok çok çok şükür......

Kesinlikle ben aşı vurulmasına bile dayanamazken , elini yakması çok üzdü. Neyse Rabbim hepimizin evladına daha büyük acılar yaşatmasın , evlatlarımızı bize bağışlasın. Sağlıkla , mutlulukla kalın...sapkal89

Canım benim, sana da yavru kuşuna da hiç kıyamam. Arca'ya sonuna kadar katılıyorum. Onlara geleceğine bana gelsin diyor insan. Sizin gibi güzel insanlar tanıdığıma şükrediyorum. hepiniz iyi ki varsınız.

Duygulandım wallahi sabah sabah.
Ya iyi ki varsınız... ağla2

Canımmm , seni tanıdığıma şükrediyorum. Aklıma geldğinde müthiş bir enerji de geliyor seninle birlikte, içimi bir sevinç ve sevgi yumağı kaplıyor . Sana gıpta ediyor , var olduğuna çok seviniyorum. Teşekkürler annene ve babana :))

Ne güzel ne güzel ne güzel herkes ve herşey ne kadarda güzel şükürler olsun......

Sağlık dolu olduguma, bol bol güzel haberler aldığım için Şükrediyorum Allah'ım Sana.

Son zamanlarda yaptığım şeylerden asla pişmanlık duymuyorum. İyi ki yaşadığım tüm şeyleri yaşamışım.

Şükürler olsun.

Bu gün evrendeki kusursuz ahnek ve denge için şükrediyorum.

Atmosfer, soluduğumuz hava tam istediğimiz gibi.
Suyun akışkanlığı tam ihtiyacımız olduğu gibi.
Yaşadığımız güzel, mavi gezegenin güneşe olan uzaklığı tam istediğimiz gibi.
Sayamayacağım daha bir çok şey, tam istediğimiz gibi.

Yaratılanların en üstünü olan insanoğlunun, güzel bir hayat yaşamasını sağlamak amacıyla yaratılan ve ayaklarımızın altına bir halı gibi serilen bu gezegen için Yaratıcıma şükrediyorum.

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri