bu gün ne için şükrettiniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sultan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
iyiyim mutluyum, sağlıklı ve neşeliyim
bolluk ve bereket içindeyim
ŞÜKÜRLER OLSUN

klasik kaçacak ama gerçekten bugün bir ailem ve evim olduğuna şükrettim...

Umulmadık anlarda acılan umut kapıların için, Sonsuz Şükürler Olsun Yüce Rabb'im

ailemle daha çok vakit geçirdiğim için ve bunu isteyerek yaptığım için şükürler olsun derty

iyi bir tatil geçirdiğim için şükürler olsun...

Anı yaşamayı ve farkında olmayı basarabildiğim için Şükürler olsun Allah'ım.

Varlığıma şükrediyorum.

Sağlıklı ve dünya tatlısı bir oğlum olduğu için , anne olabildiğim için ne kadar şükretsem azdır. Rabbim sana şükürler olsun.

sağlığım yerinde olduğu için şükürler olsun.
şükrettikçe şükredeceğim şeyler arttığı için şükürler olsun.
çocuklarım sağlıklı olduğu için şükürler olsun.y789

Sağlıklı olduğum, tüm ihtiyaçlarımı kendim karşıladığım, anne olduğum ve anneliği hakkıyla yerine getirebildiğim için Rabbime binlerce şükürler olsun.

Güne yine başladığım ve doya doya nefes alabildiğim için ve daha birçok şey için şükürler olsun. 956k

Güne keyifle uyanıp, kendimi dinç ve dinamik hissettiğim için,
Sağlığım yerinde olduğu için,
Mutlu, güleryüzlü insanlarla karsılasabildiğim için,
Ailemle birlikte yaşayıp, onların varlıgını yakından hissedebildiğim için

Şükürler Olsun Allah'ım

Birbirimize çok bağlı sevgi dolu bir ailem olduğu için şükürler olsun.kiss3

yeni günü umutla beklediğim için,
kendimi mutlu hissettiğim için şükürler olsunnnnn

yarın yni bir umut olduğu için şükürler olsun..

mükemmel bir tatil yapıp evime dönebildiğim için şükürler olsun...

Görebildiğim
Koklıyabildiğim
Dokunabildiğim için
Hamd olsun.
Binlerce şükürler olsun.

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri