bu gün ne için şükrettiniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sultan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Mükemmel br oğlum olduğu çn şükürler olsun..

kendimi çok seviyorum ve hayatımdaki herkesi herşeyi çok seviorum.. şükürler olsunnnn... iyiki varlar iyiki varsınız:)

Annem babam ve kardeşlerimle birlikte olduğum için Şükürler olsun

olması gereken çoğu şeye sahiibim diye düşünüyorm,ve kendimi çok sanslı hissediyorm.ailem dostlarım hepsini çok sevyrm onlara sahip olduğum için şükürler olsun <3....

Gülümseten, huzur veren güzelliklerini farkedebildiğim için,
Sıcacık bir yuvamız oldugu için,
Hayatıma renk getiren, varlıgı ile mutlu kılan Değerlim için

Sana Binlerce Kez Şükürler Olsun Yüce Rabb'im

hayat her şeye rağmen seni doya doya yaşayacağım için şükürler olsun

değişimi hissedebildiğim
daha iyisne göz dikebilme cesaretini gösterdiğim
için kendimi kutluyorumblissy işte bunlar için şükürler olsun 956k

Bugün tatile giriyorum şükürler olsunnnnnnnn.....

bizlere verdiği bütün güzellikler için şükürler olsun.

hayatımdaki yeni fırsatlar için şükürler olsun

Güzelliklerin, sürprizler halinde gelmesini hissedebildiğim için Şükürler Olsun.

güzel süprizlerle yaşadığım hayat için şükürler olsun

guitarşükürler olsun aldığım her bir nefesime girlhahaşükürler olsun bana sunulan bolluk ve berekete sahip olduğum tüm kaynaklara sahibim ve bunu kullanıyorum956k956k956k.şükürler olsun sağlıklıyım ve ben bunlara sahibimO0O0

k8908şükürler olsun aldığım her bir nefese, sağlıklıyım,huzurluyum şükürler olsun bolluk ve bereket içindeyim sonsuz kaynaklara sahibim ve bunu kullanıyorum.guitarşükürler olsun hayattayım yaşıyorum.happy6

Hayatın tadına varabildiğim,yaşamın keyfini de sürebildiğim için şükürler olsun..

Hayatın devamı için bana cesaret veren herşeye şükürler olsun..

Özgür bir şekilde kendimi ifade edebildiğim için şükürler olsun..

Ağlayabildiğim ve gülebildiğim için şükürler olsun..

Şükredebilmeme vesile olan herşey için şükürler olsun...

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri