bu gün ne için şükrettiniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sultan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
layıkıyla yerine getiremesem de ... istediğim kıyafeti alabiliyo olduğum için şükrettim. Bu sıralar bazı şeler olsa da daha kötüsü olmadığı için şükrettim. aldığım teklifi başarıyla teslim edebildiğim için şükrettim.

şöyle bi düşündümde şükredicek ne çok şeyim varmış.. şükürler olsun ..y789

Bugün ve hergün nefes alabildiğim,yürüyebildiğim,görebildiğim,duyabildiğim için şükür ediyorum...

önyargılarımı silip atmaya karar verdiğim için, sokakta yağmurun açığa çıkardığı toprak kokusundaki nefisliği tadabildiğim için, ufacık bir çiçek kocamaaaann bir kayayı delerek güneşe kavuşablidiği için, gülebildiğim için, insanlar bana artık sen ne kadar mutlusun dedikleri için, yüzümdeki tebessüme bir anlam geldiği için, sevebildiğim için, sizlerle birarada olduğum için, bazı şeylerin değerini geç de olsa anladığım için şükürler olsun Rabb'ime. .

Kendimi sevdiğim için, hayatı en güzel şekilde yaşamayı hakettiğim için, kendimi geliştirmeyi ve yaşamımı çok güzel bir şekilde sürdümeyi seçtiğim için, her şeyin en iyisine layık olduğum için, yaşadığım olumsuz şeyleri affettiğim için kendimle ilgili tüm her şeyi sevgi ile kucakladığım için, hergeçen gün daha mutlu olmayı seçtiğim için, kendimle gurur duyduğum için, Sevgili Allah'ımın bana müthiş güç ve sevgi karşımını aşıladığı için ve bende bunları kabul ettiğim için Allah'a şükrediyorum
Bütün herşey mükemmell sizlerde mükkemmelsiniz bende öyle ŞÜKÜRLER OLSUN

herşeye rağmen nefes almanın bile eşsiz bir nimet oldugunu,
yaşamanın tüm zorluklara rağmen doyurucu oldugunu,
ailemin ve beni seven tüm insanların varlıgı,
hedeflerime bu gün bir adım atma basarısını gösterebilme gücüne sahip oldugum için,
BİNLERCE KEZ ŞÜKÜRLER OLSUN.

annem bu gün daha iyi olduğu için,
kendimi iyi hissettigim için,
binlerce kez şükürler olsun.y789

nefes alabildiğim için
sonsuz şükürler olsun

bugun süpriz haberler aldıgım için, şansımın hep açık oldugu için ,sevdikleriminde şansının bol olmasını diledigim için, saglıgım için,herşeyde bir hayır vardır diyebildigim için,tüm ihtiyaçlarımın bolca oldugu için yani nefes alabildigim için ŞÜKÜRLR OLSUN....

Yaşamımdaki tüm güzellikler için şükürler olsun.

şükretmeyi bildiğim için şükürler olsun....

sağlığıma,sıhhatime,güvende bir hayat yaşadığıma,
çok sevdiğim,herşeyim olan ailemle birlikte olabildiğim için,
iş konusunda hedeflerime ulaşma gücüne sahip oldugum için BİNLERCE KEZ ŞÜKÜRLER OLSUN.

Bana sunulan kataloğun yelpazesinden istediğim bir tanesine karar verme becerim için şükürler olsun. Dileklerimden sonra umutsuzluğa kapılmadığım, bu yüzden de cevap alabildiğim için şükürler olsun.

yaşadığım ,nefes aldığım,sevdiğim,sevildiğim için şükürler olsun
şükrediyorum şükrettikçe şükredeceğim şeyler artıyory789

çok şükürler olsun
herşey güzel olduğu için

yaşadığım için,
farkındalıklarımın arttığı için,
hayallerimin gerçekleştiği için şükürler olsuny789

HERŞEY GÜZEL GÜZEL DÜŞÜNMEYİ BİLDİGİM İÇİN, SAHİP OLDUKLARIM İÇİN,SAGLIKLI OLDUGUM İÇİN ŞÜKÜRLER OLSUNNNNNNNNNN

Eşimin ameliyatının iyi geçtiği için yoğun bakımdan çıktığı için, Güzel Allahımın eşimi yeniden hayata ve bizlere bahşettiği için şükürler olsun. Hayırlı evlatlarım eşim, dostum, akrabam, güzel insanlar olduğu için benim yanımda oldukları için şükürler olsun.

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri