bu gün ne için şükrettiniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sultan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
mutlu olduğum için, çiçekler ve böcekler ayrılmadıkları için, arılar bal yaptığı için, İstanbul un bir günü diğerini tutmayan havası için, şu anda bilgisayar başında bunları yazabildiğim için, iki parmakla hızlı yazı yzazbildiğim için şükürler olsun RAbb'ime. .

BEN YAŞADIĞIM HER GÜNE ŞÜKREDERİM HERŞERDE BİR HAYIR VARDIR DERİM ŞÜKÜRLER OLSUN DERİM

yeni bir güne başlayabidiğim için,
sağlığım için,
huzurum için,
dostlarım için rabbime şükürler olsuny789

yeni bir güne merhaba dediğim için şükürler olsunblissyblissy

sağlıklı olduğum için,
huzurlu bir ailem oldugu için,
güzel dostlarım olduğu için ,
güzel bir işim olduğu için .......
sonsuz şükürler olsun yarabbim....

ALLAHIM SANA ŞÜKÜRLER OLSUN DUALARIMI BOŞA ÇIKARMADIN.. HAFİFLEDİM SANKİ.. ŞÜKÜRLER OLSUN...128956128956128956

ALLAHIM SANA ŞÜKÜRLER OLSUN DUALARIMI BOŞA ÇIKARMADIN.. HAFİFLEDİM SANKİ.. ŞÜKÜRLER OLSUN...128956128956128956
Allah'ım biricik arkadaşımın dualarını kabul etmişsin şükürler olsun sana956k
Çok sevindim tatlım. Her zaman mutlu olman dileğiyleblissy

Allah'ım biricik arkadaşımın dualarını kabul etmişsin şükürler olsun sana956k
Çok sevindim tatlım. Her zaman mutlu olman dileğiyleblissy

CANIM BENİMMM.. TESEKKÜR EDERİM.. SENİ ÇOK SEVİYORUMM. CADIMy789

Şükürler Olsun Ki Bugünlerde Kısa Vade Ve Uzun Vade Planlarım İçin İstediğim Her Şey Gerçekleşiyor. Bir Kaç Gündür Kalktığımda Şükretme Egzersizlerimi Yapamadım, Ancak Yüksek Benliğim Bunu Benim İçin Yapıyor. Buna İnanıyorum. Bu Sayede Bilinçaltım Evrene Gerekli Sinyalleri Gönderiyor Ve Evren De Benim İçin Çalışıyor. Şükürler Olsun Ki Şükretmeye Çok Sebebim Var. Elim, Ayağım, Çalıştığım Bir İş, Yapmakta Olduğum Ve Yapmayı Planladığım İşler, Ay Sonu Elime Düzenli Olarak Geçen Maaşım Bunlardan Sadece Bir Kaçı. Şükürler Olsun Ki, Bolluk, Bereket, Para, Huzur Ve Bilinçli Seviyede Sayamadığım Ancak Bilinçaltı Düzeyde Benim Ve Evrenin En Yüksek Hayrı İçin Enerjilere Sahibim. Şükürler Olsun Ki Nefes Alıp, Doğadaki Oksijeni Tüm Hücrelerime İleten Harika Bir Metabolizmaya Sahibim. Şükürler Olsun Ki Ellerim Sayesinde Düşüncelerimi Kağıda Dökebiliyorum. Şükürler Olsun Ki Bu Şükranlarımı Okuyan Benim Gibi Düşünen Bir Çok İnsanın Olduğu Bir Yerdeyim. Şükürler Olsun Ki Hayatımdasınız.

hayatımda beni seven ve beni düşünen insanlar oldugu için şükürler olsun....

Babamın riskli ameliyatından sağ salim çıkmasına şükrediyorum.

ananem bizde kalıyor. ve artık eskisi gibi kulakları duymuyor. bu pazar gününde onunla birlikte evde kaldım. öğle vakti tv de türk filmi başladı. izlemesi için açtım. duymadığı için sesi açmamı söyledi. ben de iyice açtım. anlaması için sesin tüm apartmanı inletmesi gerekiyor. bunu farkettik. bir süre sonra ; sesi duyduğunu fakat konuşmaları anlamadığını söyledi.etraftakiler rahatsız olmasın sesini kapat kızım , ben böyle de izlerim dedi. onun adına üzüldüm. ve diyorum ki;

iyi ki her 2 kulağım da var, yerli yerinde ve herşeyi duyuyorum . şükürler olsun...

sağlıklı bir şekilde işime geldiğim için şükürler olsun....

nefes alabildiğim için... evet gerçekten öyle...

minibüse bindiğimde oturduğuum içün:))
şoföre verecek param olduğu için
yağmurun yağdığını görebildiğim için şükürler olsun..

çok şükür herşey yolunda......

Şebo'nun yeni albümü çıktığı için ve bunu alabileceğim için, dinleyebileceğim için şükürler olsun music45

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri