bu gün ne için şükrettiniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sultan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
güzel bir güne uyandığım için yeni bilgiler oğreneceğim için:))

harika bir güne uyandığım için,sevincli
farkındalıklarım arttığı içinactionsmile
şükürler olsuny789

şükürler olsun yeni bir günü sağlıkla karşıladığım için

Çevremde herkesi sağ, sağlıklı ve mutlu görebildiğim için şükürlerrrr olsunnnnn...956k

kendim olduğum için şükürler olsun
satışlarım arttığı için şükürler olsunactionsmile

ÖZVERİLİ BİRİ OLDUĞUM İÇİN.. SEVDİKLERİME BUNU SÖYLEYEBİLDİĞİM İÇİN VE CANDOSTUM OLDUĞU İÇİN ŞÜKÜRLER OLSUN..girlhaha

buraya bişeyler yazabildiğim için, farkındalıklarım arttığı için ve ben bunun farkında olduğum için blissy mutlu mutlu yaşadığım için başkalarınıda mutlu etmek istediğim için artık yaşamayı ve kendimi sevebildiğim için şükürler olsun Rabb'ime happy6

canım arkadaşlarımın rütbeleri değişmişalk78.şükürler olsun bu duruma şahit olabildim.sevincli

aaaa bende teğmen olmuşum.gerçek hayatta olamadım ama çok sevinçliyim.teşekkür ederim.şükürler olsun ki sizler varsınız hayatım da...sizleri seviyorum...smileydancesmileydancesmileydance

aldığım her mutlu nefes için şükürler olsun

sevincliBen teğmen olmuşuuuuuuuummm!sevincli

Allah 'ım çok sevinçliyim. Ne oldu da böyle oldum bilmiyorum ama yaşassssssssıınn.cilgin897
Şükürler olsun bu günü de gördüm.
Daha kendime bir cadı avatarı bile yapamamışken teğmen oldum!!
Juppiiiiiii happy6

zoru başardım imkansızda gerçekleşti şükürler olsun

henüz panik atak yaşamadığım için şükrediyorum

sevincliBen teğmen olmuşuuuuuuuummm!sevincli

Allah 'ım çok sevinçliyim. Ne oldu da böyle oldum bilmiyorum ama yaşassssssssıınn.cilgin897
Şükürler olsun bu günü de gördüm.
Daha kendime bir cadı avatarı bile yapamamışken teğmen oldum!!
Juppiiiiiii happy6
NE GÜZEL TEBRİKLER:D

Rabbimin bana verdiği benim ve bütünümün hayrına olan herşeye şükürler olsun....

sahip olduğum tüm güzelliklerin farkındalıgı ile yaşamayı çok sevdiren YÜCE RABBİM'e şükürler olsun.

şükürler olsun !!!!!!!!!!!

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri