bu gün ne için şükrettiniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sultan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
güzel bir hayatım olduğu için
sonsuz şükürler olsun

music45sağlıklı olduğum için şükürler olsun

dayanabildiğim dayanmaya çalıştığım ve pes etmeyeceğimi bildiğim için Rabb'ime şükürler olsunn

mükemmel bir geleceğim olduğu için ve bu geleceğe her yeni günde çığ gibi büyüyen mutluluğumla, huzurumla, özgüvenimle, cesaret ile emin adımlarla yola durmadan devam ettiğim için şükürler olsun
Sağlığım yerinde olduğu için, sabırla yolumda ilerlemeyi seçtiğim için, kendimi sevdiğim için, mutluluğa,huzura, gerçek özgürlüğe ulaşmamda bana yardım eden meleklerim, bilinçaltım, hayatimdegisti.com, Allah'ım ve aklıma gelmeyen birçok etken bana destek olduğu için şükrediyormmm

bu gün farkındalığım arttığı için şükürler olsunnnn

kendimi artık çok daha fazla sevmeye başladığım için
gün geçtikçe mükemmel geleceğimin tohumlarını ektiğim için
veee ben bu yazıyı hedeflerime ulaştığımda okurken o müthiş duygumla ''evetttt iştee tohumlarını ektiğim geleceğin meyvelerini aldım ve şükürler olsun ve bu duyguyu yaşamak herkese nasip olsun'' diyeceğim için şükürler olsun
hayatı sevmeyi ve hayata bağlı kalmayı seçtiğim için
hayatı nasıl yaşanılması gerektiğinin sırlarını bende öğrendiğim için,tüm güzel şeyleri hayatıma çekmeyi seçtiğim için
başka insanlarında mükemmel bir yaşantısı olmasını dilediğim ve merhametli bir insan olduğum içinde ayrıca Şükrediyorum

kendime sevdiğim için şükürler olsunsmileydance

şükürler olsun ki yeni bir güne, daha mutlu daha huzurlu ve daha sağlıklı uyanabildiğim için,
varlığımın ve bana özel verilmiş olan tüm nimetlerimin farkındalığını yaşabildiğim için,
şükretme gücüne sahibim, kendimi seviyorum çok seviyorum.
ŞÜKÜRLER OLSUN ALLAH'IM

yeni güne kucak açabildiğim veeeeeee
bir işim olduğu için şükürler olsun....

Sağ salim uyandığım çevremdekileri ve tüm tanıdıklarımı da sağlıklı ve mutlu gördüğüm için, bugün hastaneye son kez iki tüp kan verdiğim için,sitedeki biricik arkadaşlarımın beni düşünüp meraklandıklarını gördüğüm için şükrediyor beni seven herkessssiiii çoooooook seviyorum......Sevgilerimle........

Güne bebişim yiğenimin güler yüzüyle başladığım için,
İşlerimin hep yolunda gittiği için,
Şükürler olsun.

Oğlumun gülen yüzüyle uyandığım için şükürler olsun.

• Sabah uykumu almış olarak kendiliğimden uyandığım için;
  • Mutluluk telkinim hemen işe yaramaya başladığı için;
  • Arkadaşım sabah hastaydı ağla2şimdi onu iyileştirip bakabildiğim için;
  • Çok sevdiğim dostlara sahip olduğum için;
  • Dün gece bu sabah yağmur yağsın diye dua etmiştim ve duam kabul olduğu için;
  • Sipariş verdiğim kitapların tamda okuma havasında olduğum anda kargodan geldiği için:
milyon kezz ŞÜKÜRLER OLSUNNN ALLAHIM SANA girlhaha girlhaha girlhaha

sağ salim yaşadığım için, mutlu olduğum için, içim içime sığmayıp taştığı için, sevebildiğim için Şükürler olsun Rabb'im sana. .

yeni güne gözlerimi, sevdiğim canım kardeşimin sıcak dokunusuyla uyanabildiğim için ve bu gün uzun zamandır görmediğim ve görmeyi umut ettiğim o güzel insanı görebildiğim için.

ŞÜKÜRLER OLSUN.

bugün sağlıkla uyanıp
yağan yağmuru görebildiğim için
Rabbim sana şükürler olsun

bugün sabah sabah yağmurda çay keyfi yaptığım için.
güne gülerek sağlıklı başladığım için şükürler olsun.

bugün de karnımı doyurduğum ve aç kalmadığım için şükürler olsun Rabbim sana.tüm aç olanları doyur Allah'ım.amin.

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri