bu gün ne için şükrettiniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sultan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
beni seven birileri oldugu için,saglıklı ve çevremdekilerinde saglıklı oldugu için,akıl saglıgım yerinde oldugu için,kötü bir olay başıma geldigi zaman teşekkür edebildigim için ,anın farkında oldugum için ,algılayabilldigim için ,sevmeyi bildigim için kısacası hayat için teşekkürler ve şükürler olsunnnnnsmil56

kiss3Hiçkimseye benzemediğimi farkettiğim için şükrediyorum.
Özelliğimi farkettiğim için şükrediyorum.
Yaradanın HERKESİ AYRI ÖZLLİKTE YARATTIĞINI farkettiğim için şükrediyorum :)
Ve Herkeste - Herşeyde ayrı özellikler keşfettiğm için şükrediyorum :)

bu gün harika bir iş aldığım için,
kızım iyileştiği için,
hayatıma yeni dostlar girdiği için,
eşim her zaman bana destek olduğu için şükürler olsun.smil56

bu gün yaşadığım için,güzel bir gün geçirdiğim için,arkadaşlarım ziyarete geldiği için sevip sevildiğim için sükürler olsunhappy6

inançlarımdan vazgeçmeyip önüme çıkan tüm engellerin farkında olarak yaşayabilmemi sağlayan,, içimde her tür duyguyu besleyip,, ne zaman yolumdan dönmeye karar versem yeniden tüm hücrelerimin harekete geçmesini sağlayan,, aldığım her nefesi şükredebilcek şeyler yapabilmek için kullanıp,, pişmanlıklarımdan uzak kalarak geleceğimi kurmaya çalıştığım sağlam adımlarımla merdivenlerimi çıkabilmemi sağlayan içimdekinin varlığına şükrettim

beni seven,bana ve düşüncelerime saygı duyan,herzaman yanımda olan bir ailem olduğu için sağlıklı olduğum için şükrediyorum tender45

1 haftadır hastaydım 5 tane serum yedim..bugün çok iyiyim sağlığıma şükrediyorum.. tekrar eski sağlığıma kavuşabldiğime binlerce kez şükrediyorum..

şükredecek o kadar çok şeyim var ki hangisini yazsam diye düşünecek kadar zengin olduğum için şükrettim. teşekkür ederim allahım.

kızım iyileşti kardeşi rahatsızlandı sabaha kadar kadar ateşinin düşmesini bekledim.iyileşmeye başladı şükürler olsun.y789

cocuğuma bakabilmek için izin alabildiğim için,sevincli
doktora götürebildiğim için,actionsmile
yapabileceğimiz bir şey varmı diye arayan arkadaşlarım olduğu için şükürler olsuny789

"Allahım sana şükürler olsun yarabbim" bu cümleyi gün içerisinde bir çok kez söylüyorum ama bilinçli olarak değil. derin bir nefes alıp bu cümleyi bitirdikten sonra farkına varıyorum dediğimin.neden bilmiyorum?

telefonda da olsa annemin sesini duyduğum için şükrettim.babamında iyi olduğunu duyduğum için şükrettim.kızım iyileştiği için şükrettim.çok şükür ALLAH 'ım.sana ne kadar şükretsek azdır.O0

gecmis olsun esra rabbim tekrarini yasatmasin
bengusucum acil sifalar diliyorum:)
t678

şükrettikçe şükredeceğim seyler artığı için,
doktorların çocuklar iyi dediği için,
harika teklifler aldığım için,
sevdiğim işe adım adım yaklaştığım için şükürler olsun
sevgiyle mutlu kalıny789

[/SIZE] dün gece ateşlenmiştim ve hakikaten şiddetli bi hastalık yaşayacaktım ki kendime reiki yaptım ,bitki çayı içtim ve sabah kalktığımda iyi olacam diyerek bilinçaltını programlayıp yattım ve sonra daaa sabah uyandığım için ,sağlığıma tekrar kavuştuğum için duşumu alabilcek kadar kuvvetli olduğum için ve işyerimde tam saatinde bulunabildiğim için teşekkür ettim şükrettim , tekrar tekrar teşekkür ediyorum ....
O0

O0 O0

Bedensel ve zihinsel sağlıklı olduğum için Rabbim sana şükürler olsun.İbadetlerimi yerine geitirebildiğim için,imandan inançtan ayırmadğın için ne kadar şükretsemde azdır..

bengısu,brcuysal çok geçmiş olsun Rabbim tekrarını yaşatmasın.

şükürler olsun ailem yanımda ve onları mutluluğunu görebildiğim için
şükürler olsun sağlığım sıhhatim yerinde,
şükürler olsun sağlıklı düşünebilen,gülmeyi basarabilen bir ben oldugu için,
şükürler olsun sevgi yüklü,merhametli güzel insanlar tanıdığım için
şükürler olsun ki YÜCE RABBİME hergün şükretme mutlulugunu yakaladığım için
öylesine güzel nimetlere sahibiz ki ne kadar şükretsek azdır.

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri