bu gün ne için şükrettiniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sultan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Zımba gibi yatagımdan fırlayıp, vaktinde hazırlanabildiğime, büyük bir neşeyle evimden cıkıp zamanında otobüse yetişebildiğime,iyi bir yolculuk vakti geçirip, işimin basına gecebildiğime, ve verdiğin akıl,sağlık ve sıhhatle çalısmalarımı haz duyarak sürdürebildiğim için Şükrediyorum Allah'ım.

Zımba gibi yatagımdan fırlayıp, vaktinde hazırlanabildiğime, büyük bir neşeyle evimden cıkıp zamanında otobüse yetişebildiğime,iyi bir yolculuk vakti geçirip, işimin basına gecebildiğime, ve verdiğin akıl,sağlık ve sıhhatle çalısmalarımı haz duyarak sürdürebildiğim için Şükrediyorum Allah'ım.

ne güzel anlatmışsın helal olsunactionsmile, senin gibi arkadaşlar olduğu için çok şükür, herhangi bir sağlık sorunum olmadığı için zımba gibi olduğum için çok şükürt678

Uzun zamandır yapmayı planladığım, ama bir türlü fırsat bulup da başlayamadığım bir iş vardı elimde. Çok şükür başladım bu gün. Başlamak, bitirmenin yarısıdır. Selamlar...

Tüm şüphelerimden kurtulduğum için şükrediyorum. Allah'ım kimsenin akıl sağlığını bozma ve kimseye kuruntu illetini musallat etme.

beni bu yaşıma kadar devamlı üzüp ,kıran ,yıkan,içime kini ve nefreti yerleştiren kişileri ara sıra affedebildiğim için şükürler olsun...

bu gün siteye girebildiğim için ......

bugüne sağlıkla uyandığım için
çok şükürler olsun Yarabbimmmmm....

Mutlu bir güne merhaba dediğim için şükürler olsun.

Tüm duyguları barındıran bir yüreğim olduğu için, aldığım her nefesi acısıyla tatlısıyla yaşayabildiğim için, bana manevi değerleri ve erdemleri öğretmiş bir ailem olduğu için şükrediyorum.

Bugün de güneş doğdu, yarın da doğacak

şükürler olsun!!!!!

Her sabah severek gittiğim bir işe sahip olduğum için,
Ailem eski sağlığına, evimiz eski huzuruna tekrar kavuştuğu için,
şükürler olsun...

Mükemmel değişimler gerçekleştiği için şükürler olsun.....

Uzun bir aradan sonra tekrardan bu siteye kavuştuğum için şükrediyorum.
Telkinleri dinlemeye başladığım için şükrediyorum.
Kişisel gelişime tekrardan ve sil baştan başladığım için şükrediyorum.
Güzel bir güne başlayıp güzel şekilde devam ettirebildiğim için şükrediyorum.
Yaşadığım için,kendi değerlerimin farkında olduğum için şükrediyorum.
Kötü yönlerimi farkedip de değiştirmeye, güzelleştirmeye çalıştığuım için binlerce kez şükürler olsun.

şükürler olsun...olan olaylar karşısında yorumsuz kalabildiğim için ve şükürler olsun ....geçen güzel huzurlu eğlenceli haftam için ...
güzl arkadşlarım yurdum okulum uzaktada olsalar yakınımdaki ailem ve sizlerin varlığı için şükürler olsun ..=)

Yaşadığım için, nefes aldığım için hamdolsun. Bu kelimeyi keşfettiğim için şükürler olsun.

Dünyanın en tatlı yeğenine sahip olduğum için

sevdiğimle evlendiğim için, Rabbimin bize hediyesi olan dünya tatlısı kızımızın varlığı için, sevdiğim bi işim olduğu için, sevdiğim ve beni seven ailem ve dostlarımın varlığı için, telkin dinlediğim için ve de bugün kendimi mutlu hissettiğim için, kendimi hatalarımla sevdiğim için, geliştiğim için şükürler olsun ttli3

bugün kendimi harika hissettiğim için şükürler olsun8977

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri