bu gün ne için şükrettiniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sultan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Herşey çok güzel ve yolunda gittiği için şükürler olsun..

huzurluyum sukurler olsun!

Bugün çok koştummblissydüşüp yaralanmadığım için şükürler olsun128956

Güzel bir güne, ben ve sevdiklerim sağlıkla, neşeyle gözlerini açtı. Şükürler olsun Rabb'im sana...

Bu sabah daha mutlu daha neşeli olduğum için şükrediyorum :)
Güzel şeyler hissettiğim için şükrediyorum :)

Penceriye açtığımda gördüğüm tüm güzelliklere...

Piknikte arkadaşlarımla çok eğlendim çok şükür...

Harika bir gün, bir kez daha görüyorum bütün gerçekleri bir bir. Dün sevdiceğimle mesajlaşırken uyumuşum ben ::) İyi ki hayatımda ve benimle o biriciğim. Onu bana verdiğin için teşekkür ediyorum Yüce Mevla'm. Onun için ve bana gösterdiğin doğru yol için, şükürler olsun sana.

Şu anki konumda olduğumuz için eşim ve ben şükrediyoruz.

Affetme meditasyonunu bilgisayarıma kaydedebildiğim için şükrediyorum :)
Belgin hanım ve Özlem hanım'a ; nazik, ilgili, anlayışlı ve yardımsever oldukları için çok çok teşekkür ederim :)

Mübarek gecenin güzelliğini, huzurunu yaşayabildiğim için, Mübarek gecede sevdiklerimin Kandilini kutlayıp, kandilimi kutlayan güzel insanların varlığı için, Şükürler Olsun Yüce Rabb'im.

içimdeki gücü farkettiğim için şükürler olsun.956k

Herşeyin farkında olduğum için şükürler olsun.

Herşey içim şükürler olsun,hepimiz Allah'ın birer kuluyuz.Başımıza gelen herşey bizim için hayırlıdır.Sonsuz kere şükürler olsun...

Şükretmeyi bilen insanların arasında olup yaradılanı hakikati farkedip bilip bildiğimi uygulamak için yaradıldığımın farkına varabildiğim için şükürler olsun..

Aklımı başıma toplamama yardım eden sizler gibi dostlarım, abilerim, ablalarım, kardeşlerim, arkadaşlarım olduğu için Allah'a şükürler olsunn ::)

Tükrük ve gözyaşı salgılayabildiğim için şükürler olsun.

( Ercan Kaşıkçı'nın 'Yürek Bilekten Güçlüdür' kitabında okuduğum bir şeydi bu. Kanser tedavisinin sonrasında yapay tükrük için sürekli olarak milyarlar harcadığını, suyun olmadığı hiçbir yere gidemediğini ve bu maddeyi piyasada da bulamadığını yazmıştı. Beni çok etkilemişti çünkü her zaman bunun iğrenç bir şey olduğunu düşünürdüm, şimdi şükrediyorum, çok şükür. Ve gözyaşı salgılayamadığı için gözlerinin kuruduğunu ve bunun da çok ciddi bir sorun olduğunu yazmıştı, ağlamanın da iğrenç ve utanç verici bir şey olduğunu düşünürdüm.)

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri