bu da Hatice'nin değişim günlüğü:))

Dün kendimle ilgili problemin asıl çıkış noktasını bulduğumu yazmıştım ya günlüğüm sana.Yazdıktan bilgisayımda benim işime yarayacak bir word dosyası buldum.Meğerse bilinç altım sorunu cevabını çok önceden bulmuş.Yazıda Seda Diker'in bir yazısını gördüm ve yazıyı okuduktan sonra ona ait videoları izledim.Kadının konuşmaları harika kitabını da mutlaka okuyacağım.İçimizde bulunan korkulardan tutunda egoyu törpüleme işine kadar her şeyi söylüyor.Çekirdek inanç telkinlerine tabi ki devam ediyorum ama eksikliklerimi bu aralar çok daha rahat görebiliyorum farkındalığım arttı sanki olaylara karşı..Şükürler olsun farkındalığımıza ve hayatımızda güzel olan her şeye. Şükürler olsun Allah'ım..
Sevgiyle

Az önce "Mucizeyi Kadınlar Yaratır"ı ve "Ödünç Sevgili"yi izledim.Kadınlık hem zor hem de harika bir şeymiş. Doğum yapabilen, istediği şeyi istediği şekilde yapan, güçsüzün altını sessizce güçle dolduran ve bunu çaktırmayan ne güzel insanlarız ya. Çok şükür Allah'a

Günlükçüm, az önce 2014 hedeflerimi belirledim. Son günlerde istediklerim oluyor ardı ardına çok şükür :)) İsterken bir kaç şeyi atlamışım tam istediğim şekilde olmadı ama inançla her şeyin üstesinden geliniyormuş bir kez daha fark ettim. Şu ara isteklerimi ve hayallerimi atlamadan yazıyorum.Bir de telkinlere kısa bir ara vermiştim tekrar başladım.Yeni olumlamalar oluşturdum onları tekrarlıyorum.Her şey çok güzel biliyorum.Şükürler olsun tüm güzellikleri veren Rabb'ime..

Yusuf ile Züleyha'yı okuyorum.Aşka varabilmek için egodan vazgeçip kendinden öte bir sen yaratmalıymış.
Bu arada yeni olumlamamın ilk günü ve telkinlerin 3. günü
İçimizdeki güç için Rabb'ime şükürler olsun.

Telkinlerimin 4. olumlamamın 2. günü bugün :)
Ve bugün;
Farkındalığımın artmasını seçiyorum.

Allah'a şükürler olsun..

Telkinlerin 5. olumlamaların 3. günü günlükçüm.Dün evde değilimdim mp3üm ve olumlama kağıdım evde kaldığı için yapamadım bir şey..

Bu arada manyak mı bu kız neden sürekli yazıyor diye düşünme günlükçüm emi. Şimdi farklı bir olumlama deniyorum ya merak ediyorum değişimin boyutunu.Sevildiğini biliyorsun.Allah'a emanet.

Şükürler olsun farkındalığımıza, yaşamımıza ve yaşamın içindeki tüm güzelliklere.Teşekkürler Allah'ım.

Günlükçüm yine ben biliyorum bıktın benden :) Her gün her gün ne bu yaa diyorsun biliyorum.

Telkinlerime gelince 7. gündeyim bugün. Olumlamalarda 5. gün..Akşama olumlama yapamayacağım için şimdiden yapıyorum.Yarında Yeni ay var. Yeni ay meditasyonu yapacağım.Dilek dileyeceğim, dileklerimi yazacağım.

Rabbimin yeni yılda tüm dileklerimizi kabul etmesi dileğiyle günlükçüm.

Bu arada Aykut ve Esra derki: Her yeni gün, 10 dakika sükür egzersizi, Bütün hayatını farklı kılacak.

Şükür egzersizi iyi fikir bence günlükçüğüm.Dini anlamda da hayatımızı güzelleştirecek bir egzersiz. Yapılacaklarımızın arasına şükür egzersizi hızla girdi :)

Mutlu yıllar günlükçüm.Sevgiyle kal.Sevildiği biliyorsun..

Bu sabah çok güzel bir rüya gördüm ve yorumu harikaydı günlükçüm.Yeni yılın ilk günü harika bir başlangıç yaptım anlayacağın :)
Rüyam gerçekleşince sana da söyleyeceğim.Bununla ilgili de yeni ay dileği tuttum.Bu sene süper bir yıl olacak biliyorum.

Telkinlerde 8 olumlamalarda 6. günüm biliyorsun.Hedef 21 dileğimin gerçekleşmeye başladığını biliyorum çünkü benim işim Allah'a kaldı yani emin ellerde :) Sevildiğini biliyorsun cancazım.

Çok şükür Rabb'imin verdiği her şeye günlükçüm.Hep birlikte Allah'a emanet olalım.

Sevgiyle kal.İyi geceler :)

Çok sevgili kendim zaman zaman senle didişiyoruz çünkü zaman zaman ben egolarıma yenik düşüyorum.Şu andan itibaren senin bir anlaşma imzalamayı talep ediyorum.Bu anlaşma arasında uyum olacak çünkü artık ben egolarımdan vazgeçiyorum sende benle uyumlu ol lütfen :)

Kendimi sevmeyi seçiyorum.Bedenim ve ruhumun bir bütün olmasını seçiyorum.

Telkinlere ve olumlamalara devam, yazmaya devam sonuçta söz uçar yazı iki cihanda :)

Şükürler olsun Rabb'ime

Sevgili kendim; bugün 'Dogville ' filmiyle resmen sarsıldım.İlk başta sıkıcı gibiydi ama ne enteresan filmmiş ya.

Hele baba kızın bir konuşması var akıllara zarardı.Kız babasının kibirli olması nedeniyle evden kaçmış ama babası kıza dedi ki:başkalarını sürekli affetmek kibirin en büyüğüdür.Doğru bazen başkalarını sürekli affetme ve kendini affedememe kendinden bir şeyler götürüyor.Bunun yanında kendini affetsen de sürekli affedince, insan kendini güçlü ve baskın hissediyor.

Merhametin fazlası da zararmış gördün mü? Her şey dozunda güzel :)

Olumalamalara ve çekirdek inanç telkinlerine devam ediyorum biliyorsun. Telkinlerde 13e geldim, Olumlamalar 11de.Nadasa 8 gün kaldı.Faydasını göreceğime eminim.

Sevgili kendim seni çok sevdiğimi biliyorsun anlaşmamız hala geçerli ve de bu anlaşmaya uyuyorum.Allah'a emanet.

Tüm güzellikleri veren Rabb'ime şükürler olsun.

Sevgiyle kal :)

Bu ara velilerle aramızda problem var.Bugün biri cuma günü çocuğunuhem okula getirmedi hem de çocuğun gelmediği günün pastörize sütü istiyor.Herkesin bir tane süt alma hakkının olduğu belirttim. Pastörize olan sütün raf ömrünün kısa olduğunu bu yüzden de kalan sütlerin atıldığını söyledim veli bana mısın demiyor.Bir süt 50 kuruş arkadaş ya bununda çirkefliği yapılır mı?Maddi durumu yerinde olmayan bir veli olsa helali hoş olsun kutusuyla kendim alır veririm.Altında arabayla özel geliyor çocuk her gün. İnsanlar bir değişik bu ara..

Ne oluyor anlamıyorum bu ara yaa..Gerginim desem gergin de değilim neden bu ara üst üste geldi her şey :(

Sorunun nedeni buldum çok şükür.Ve hemen bir olumlama yaptım.

Ben değerliyim
kendime saygı duyuyorum
Kendimi seviyorum
Kendimi olduğum gibi seviyorum.
Tüm bu güzelliklerle beni yarattığı için Rabb'ime şükrediyorum.Şükür olsun

Bugün uzun zamandır aramadığım bir dostum aradı ve görüştük.Çok ihtiyacım varmışş onunla konuşmaya şükürler olsun iyi ki aradı beni.Onunla sohbet ederken unuttuğum şeyleri hatırladım kendimi ihmal etmişim bu ara hem de çok :(
Farkındalığımı arttırdığı için arkadaşıma sonsuz teşekkür ediyorum.

Bugün yeni hayatımın ilk günü.Evren benim mutluluğum için çalışır.Huzurlu, afiyetli ve uyumlu bir hayatım var.Şükürler olsun

Kendime değer veriyorum
Kendimi seviyorum
Kendime saygı duyuyorum
İstediklerimi almak için harekete geçiyorum
Ben cesurum
Allah'a şükürler olsun

*Kendime değer veriyorum
Kendimi seviyorum
Kendime saygı duyuyorum
İstediklerimi almak için harekete geçiyorum
Ben cesurum
Allah'a şükürler olsun*

Sevgili kendim sevildiğini ve değerli olduğunu biliyorsun.Bugün Seda Diker'in Aslında Giden Erkek Yoktur kitabını bitirdim.Orada kök korkuların ve çekirdek inançların Allah'a tam olarak teslim olmamaktan kaynaklandığı yazılıydı.Önce tuhaf geldi çünkü ben her zaman inançlı bir insan olmuşumdur. Fakat danışan hikayelerinde fark ettim ki insan istediği şey olmayınca ister istemez kendini kötü hissediyor.Üstelik doğum anında Allah'ın rahmetinden ve koruyuculuğundan ayrı kalmakta korku yaratıyormuş üzerimizde. Bende çekirdek inançlarından ve kök korkularından tamamen sıyrılmaya çalışan bir insan olarak şuandan itibaren;

Allah'a tam olarak teslim olmaya niyet ediyorum. Rabbim benimle,her zaman beni koruyor ve bana şah damarından daha yakın.Şükür olsun.

ki İslamiyetin kelime anlamı da TESLİMİYETtir.

Seygiyle kal kalbim, duygularım,zihnim, ruhum, duygularım, bütünüm ve her şeyim.

İki gün önce uyku ile uyanıklık arasında bir ses bana kızıyordu. Sese kulak verince sesin kendime ait olduğunu fark ettim.Üstümde korkma ya da ürkme yoktu. Tamamen bilinç altımdan gelme seslerdi sanki. Bunun üzerine odamın yerini değiştirmeye karar verdim çünkü 1. dönemin başından beri hiç odamda yatmadım hala salonda yatıyordum.Bugün yeni odamın ilk günü ve yeni bir enerji değişimi biliyorum.

2 senedir çok şey değişti hayatımda en iyi şeyde artık sorumluluklarımı tamamen üstleniyorum.Eski kızgınlıklarım ve kırgınlıklarım bitti artık.Beni üzen olaylardaki yaşam derslerini daha iyi algılıyorum. Bunu fark edebilmemi sağlayan iç sesimi seviyorum.İnşallah en yakın zamanda barışırız :))

Son günlerde ağlama krizleri tutuyor.Neden böyle oluyor bilmiyorum. Çünkü ilk çekirdek inanç çalışmalarına başladığım zaman bile ağlama olmamıştı. Duygusalımdır ama uzun zamandır izlediğim filmler dışında bir şeye ağlamamıştım. İçim açılıyor açılmasına ama ağlamanın neden kaynaklandığını bilemedim :(

çekirdek inanç çalışmaları ne demek :S

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri