Güzel günlükçüm madem her değişimi yazıyorum buraya bu eksik kalmamalı bence..Yemek yapıyorum artık tencere yemekleri hemde
Bamya yaptım bugün biliyor musun?Alakası yok ama yanına da mantarlı makarna yaptım. Yemek kültürümü geliştireyim bari dedim 
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Nereden nereye geldiğini biliyorum canım hayatın asla eskisi gibi olmayacak. Sen gerçek anlamda güçlüsün artık. Ve gücünü nasıl kullanabileceğni biliyorsun. Hayatın eskisinden de güzel olacak. Olmaya başladı bile, Oluyor ve öyledir.
Sevgiyle, ışıkla ve umutla kal.
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.