bu da Hatice'nin değişim günlüğü:))

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Bence sen de bugünlere çok yakınsın sevgili Heromaster:)) Bugünlere uzak olan insan bu kadar çok şey araştırıp uygulamaz.Çok kaldı inan:))

Şu hortumlu dünyada fil yalnız bir hayvandır. Ahmet Şerif İzgören'in kitabı çok sevdim okula giderken serviste okuduğum halde kitabın yarısından fazlasını okudum muhteşem bir kitap:)

o adamın bi kitabınıda ben okumaktayım hem eglenceli hem kolay anlaşılır bizim insanımızın anlıca gibi

Yeni başladığım kitabın adı Mükemmel Olmamanın Hediyeleri.Kitabı alırken kapaktaki yazı çok hoşuma gitmişti.
OLMANIZ GEREKTİĞİNİ DÜŞÜNDÜĞÜNÜZ KİŞİYİ BIRAKIN, OLDUĞUNUZ KİŞİYİ KUCAKLAYIN.
BÜTÜN KALBİNLE YAŞAMANIN REHBERİ :)

Şükürler olsun mükemmel değilim :)

Yeni başladığım kitabın adı Mükemmel Olmamanın Hediyeleri.Kitabı alırken kapaktaki yazı çok hoşuma gitmişti.
OLMANIZ GEREKTİĞİNİ DÜŞÜNDÜĞÜNÜZ KİŞİYİ BIRAKIN, OLDUĞUNUZ KİŞİYİ KUCAKLAYIN.
BÜTÜN KALBİNLE YAŞAMANIN REHBERİ :)
Şükürler olsun mükemmel değilim :)

Harikaymis gercekten, satin almayi seciyorumactionsmile

İçimdeki aşkı ve sevgiyi seviyorum bunun yanında içimdeki aşkın gerçekleri öğrenmemi engellediğini fark ettim vee karar verdim.
Hayatıma büyümüş ve olgunlaşmış, sorumluluklarının bilincinde, duygusal olgunluğa erimiş tam bir bireyin girmesini çekiyorum.

Artık anladım ben büyürsem ve olgunlaşırsam karşıma büyümüş ve olgunlaşmış bireyler girecek.Büyümeyi ve olgunlaşmayı seçiyorum.Böylece hayatımı huzurla ve güvenle sürdürüyorum.

Bugün yeni ay beyaz bir kağıda dileğimi yazdım.Dileğimin gerçekleşmesini istiyorum.

Hayat karşıma daima güzel ve hayırlı şeyler çıkarıyor.Kendimi hayatın akışına bırakmayı seçiyorum..

Birkaç gündür gerçek anlamda büyüdüğümü hissediyorum ve çok mutluyum:)) Allah'ım sana şükürler olsun:)))
Mutluluk,aşk, sevgi, bolluk ve bereket her geçen saniye artarak hayatımı güzelleştiriyor.Şükürler olsun

actionsmile Senin adina cok sevindim sevgili Hatice...

Devamini dilerim...

Azraistcim çok teşekkür ederim :))

Kendi özümle tamamlanmaya niyet ediyorum.Karşıma çıkan insanlarında tam olmasını seçiyorum

SEVGİLİ GÜNLÜĞÜM;
Eski sevgilim, ilk aşkım ,hayatımın anlamı dediğim insan; bir arkadaşımla hatta ortak arkadaşımızla nişanlanma ve evlenme yolunda adım atıyor.Facede fotolarını gördüm.Benim yerimde tanıdık bir sima.Şaşkınlıkla muhasebe arasında bir ilk tepki.Hatice o köprünün altından çok sular geçmedi mi diyeceksin evet geçti.Eski sevgililerimi başkalarıyla da gördüm evet ama o ilkti ya içim buruldu biraz..Bu dünün yorumu
BUGÜN şunu anladım insan yaşadıklarına değil yaşamadıklarına pişman oluyor sonuna kadar gidebilseydim eğer içimde burkulma olmayacaktı evet bizde Cansuyu'nun dediği gibi doku uyuşmazlığı vardı fakat ben sonuna kadar gidemedim.Korktum; kendimden, ondan, sevmekten ve büyümekten..Evet yağmurlar çoktu ilişkimizde.Ben sabredip göremedim; sonunda gökkuşağı ya da gökgürültülü bir sağnak vardı belki de.Velhasıl sabredip görmek lazım.Vazgeçip korkup kaçmak değil.
Vee artık yeni aşk filizlenmelerimi sulayıp büyütmeyi seçiyorum.Gökkuşağını onunla karşılamak istiyorum.
Şükürler olsun.

Eckhart Tolle '' Kaybı Kabulleniş '' ( Türkçe ) - YouTube

Her günün bitiminde birşeyler öğreniyorsan
Ömrün sana vazgeçilmez dostlar kazandırıyorsa
Sabaha gülerek açabiliyorsan gözlerini
Büyüdüğüne üzülme!

Mutlak göçe bir adım daha yaklaşmışsın
Olsun ne önemi var
Geride kalacaklara
Baktıklarında gülümseyebilecekleri
Seni sevgiyle yad edebilecekleri
Bir tek fotoğraf bile bırakabilmişsen
Ve yüzündeki gülüşü doyasıya yaşayabilmişsen
Büyüdüğüne üzülme!

Bırak, günler sende iz bıraksın
Bırak, çizgilerin ve akların artsın
Yeter ki; yarın dünü aratmasın

Büyüdüğüne üzülme!
Çünkü varsın İyi ki varsın.....

Aydın Şahin

Ne güzel video ve şiir Cansuyu paylaşan yüreğine sağlık :)

SONUNA KADAR GİDEBİLSEYDİM EĞER....

emin ol Hatice; SON ZATEN ARTIK GİDEMEDİĞİN NOKTADIR...

cansuyu :)

yaşanacak ötesi kalmayan herşeyin sonuna kadar gidilmiştir..

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri