bu da Hatice'nin değişim günlüğü:))

Burası benim günlüğüm ya içimden geçen her şeyi yazabilirim değil mi günlükçüğüm :) Artık eski yaralarımı sardığıma göre, ben yeni bir aşk istiyorum:)) Aşkı hak ediyorum.Sevmeyi ve sevilmeyi hak ediyorum.Aşka tüm kapılarımı açtım.Eeee sevgili aşk gelsin artık bekliyorum:))

Aska hazırsan evlılıge de hazırsındır,ne guzel.gorucu teyze neydı gecen gunkı:D

Hehehe:)) Görücü teyze işi olmayacak iş kii.Çocuk karşıma çıkma cesaretini gösteremiyor Nurbanu.Annesindeki cesaretin %25i yok çocukta:(( Seveceğim adam karşıma çıkıp kendini ifade edecek güçte olmalı değil mi?
Evlilik işine de gelince sevgili olmadan çok daha büyük bir sorumluluk.Beni korkutan yeni bir aile bağlılığı ve sorumluluktu.Belki de gerçekten seveceğim insan karşıma çıkınca sorumluluk duygum değişir.Sorumluluktan korkmamın nedeni bir çekirdek inançtan dolayı da olabilir.Aslında çekirdek inanç da yaptırmam lazım:))

Bugün Abdullah Bey'e çekirdek inanç yaptırdım.Büyümeyi reddediyormuşum.Bana büyüme ile ilgili olumlamalar yazdırdı.Bu olumlamaları elime almamla ağlamam bir oldu.Normalde ağlayamayan ben şuan ağlıyorum.Ağlamaların olacağını söylemişti ama bu kadar çabuk olacağını tahmin etmemiştim:((

Olsun ama ağlamakla bilinç altım ve içimin temizleneceğini biliyorum.
KENDİMİ AFFEDİYORUM ve KENDİMİ SEVİYORUM.

Hatıcecım,tebrık ederım,cekırdek ınanc tespıtı gereklı bıseydı.sımdı telkın,olumlama,nefes egzersızı,affetme gıbı calısmalarına baslarsın artık.benım calısmalarım yaklasık 40 gun oldu.olumlamamı ılk defa bu ay hıc aksatmadan 21 gun boyunca yaptım,daha da yapıcam.bu arada buyumeyı reddetme bende de var.artık buyucez ve evlenıcez ;).sen gıtar calısıyordun dı mı,kursa mı gıdıyosun yoksa cdlerden mı calısıyosun,ben de dusunuyorum da...

Hatıcecım,tebrık ederım,cekırdek ınanc tespıtı gereklı bıseydı.sımdı telkın,olumlama,nefes egzersızı,affetme gıbı calısmalarına baslarsın artık.benım calısmalarım yaklasık 40 gun oldu.olumlamamı ılk defa bu ay hıc aksatmadan 21 gun boyunca yaptım,daha da yapıcam.bu arada buyumeyı reddetme bende de var.artık buyucez ve evlenıcez ;).sen gıtar calısıyordun dı mı,kursa mı gıdıyosun yoksa cdlerden mı calısıyosun,ben de dusunuyorum da...

İlk olumlamamda gözyaşlarına boğuldum:))Ama inanıyorum Nurbanu ilk başta zorluklar olsa da zorluklardan sonra çok güzel şeyler olacak:)) Artık siteden aldığım telkinleri bırakıyorum.Onlara 52 gün sonra devam edeceğim.Abdullah Bey'in söylediklerini harfiyen yerine getirip sonuçlarını göreceğiz.
Umarım ağızdaki yaralar tekrar çıkmaz:)) Umarım hepimiz için her şey daha güzel olur:))

Nurbanu bu arada gitar derslerini eniştemden alıyorum.Eniştem bana yarım saat gösteriyor gösterdiklerini yapmaya çalışıyorum.İlk şarkımı da pazartesi günü itibariyle çalmaya başladım.Haluk Levent'in Ankara şarkısını:)) İnternetten dersleri takip edemedim ben çok hızlı geldi.Ama internetten öğrenen arkadaşlarda var dene istersen bir:))

Baslarda oluyo canım,ben de gunlerdır gozumun yası kurumuyo desem yerıdır.daha berbat hıssettıgım,olumsuz dusuncelerden bunaldıgım anlar cok oldu.ama bıraz sabır,varsın aglayalım.olumsuzlukları dokelım.basarıcaz,kendımızı gerceklestırıcez...gıtarı sormustum ama :) kursa mı gıdıyosun cdlerden mı

Haticee .. gelişmeleri paylaşırsınız değil mi bizle :))
olumlu olacağına inanıyorum paylaşacaklarınızın..
kolay kök salmıyorlar içimize yerleşenler.. acıta acıta sökebiliyoruz bazen..
çabalarınızın karşılığını bir an önce almanızı dilerim.. başaracak olan herkes.. başarmak isteyenlere umut aslında..

gözyaşlarınız yağmura benzesin ve gökkuşağı doğsun...

Haticee .. gelişmeleri paylaşırsınız değil mi bizle :))
olumlu olacağına inanıyorum paylaşacaklarınızın..
kolay kök salmıyorlar içimize yerleşenler.. acıta acıta sökebiliyoruz bazen..
çabalarınızın karşılığını bir an önce almanızı dilerim.. başaracak olan herkes.. başarmak isteyenlere umut aslında..

gözyaşlarınız yağmura benzesin ve gökkuşağı doğsun...

Her dakikamı ve her saniyemi paylaşacağım Cansuyu.Hayat paylaşınca güzel:))İlk gelişmem göz yaşlarımdı uzun zamandır ağlamamıştım.İyi geldi:))Telkinler gelene kadar olumlamalarla götüreceğim.Her zaman tekrarlamam gereken büyüme ve olgunlaşma olumlamamı mp3e kaydettim.Telkinler gelene kadar geceleri dinleyip gündüzleri de okuyacağım.25-26 senenin birikimi var içimde bir anda pat diye bir şeylerin değişmeyeceğini biliyorum.Bildiğim tek şey bu yolda pes etmeden yürüyeceğim.
Bu forumda olduğumuza göre bir şeyin yolunda gitmediğini anlayan bilinçli insanlarız bence.Hepimizin de başaracağına inanıyorum.Gelişimle hayatımız gül bahçelerine dönsün inşallah.

Gözyaşlı olumlamalarım devam ediyor.Abdullah Bey'in önerdiği 52 günlük süre içinde gelişmeler kaydedeceğime inanıyorum.Sabırsızlıkla telkinlerimi bekliyorum.
Bu arada bugün İncesaz konserine gittim muhteşemdi.Beni hayatta güzellikler bekliyor ben de bu güzellikleri kabul ediyorum.Yakın bir zamanda daha güzel sürprizlerim olabilir.İnşallah bu sürprizler çok güzel bir şekilde gerçekleşir Allah'ım:))

Ben olma ve büyüme yolunda ilk adımım evimi değiştiriyorum.Bugün ev arama sorumluluğunu üstüme aldım.Hem ekonomik hem de kaloriferli bir ev tuttum haftaya taşınma telaşım var.Çok mutluyum çok küçük de olsa hayatımla ilgili sorumluluk adına bir adım atıyorum:))
Bugün fark ettim sadece okuldaki sorumluluklarımı üstlenmişim bugüne kadar, diğerlerini hep es geçmişim :((

..bu yeni bir yaşam demek aslında.. yolunuz açık olsun Haticee :))

..bu yeni bir yaşam demek aslında.. yolunuz açık olsun Haticee :))

Sevgili Cansuyu çok teşekkür ederim.Beni her zaman yüreklendiriyorsun:))Bu cümleleri yazan yüreğine sağlık:))

Bu arada yeni kapıda kapı derken:))Yeni bir yaşama adım atmak üzereyim sanki.Çekim yasası gerçekten işe yarıyormuş:))Darısı yeni kapıların başına y789

herkes yüreği kadar (kendi yüreği kadar) dır Hatice..

ne engin yüreklerde yer buldu diye enginlere açılır yüreğimiz.. ne dar yüreklerde barındı diye eksilir :))

cansuyu

Sevgili günlükçüğüm dün ve bugün bol bol olumsuzlama yaptım.Abdullah bey yüksek sesle yap olumlamaları demişti.Kendi sesimi duymaya tahammül edemedim önce vücudumda hafif titremeler oldu.Sık sık gözlerim doluyor bu ara.Bazende ağlıyorum.İçim temizleniyor ne güzel:))Sabahleyim olumlamalardan devam edeceğim.Yine bol ağlamalı bir gün beni bekliyor.Bu arada ev toplama sürecine giriyorum.
Bir kere daha yazıyorum 2012 yılı benim miladım oluyor.Çünkü bu sene büyümeyi ve olgunlaşmayı seçiyorum.Seçimimle hayata sıkı sıkı sarılıyorum.Hayat bana gülümseyerek ihtiyacım olan gücü ve enerjiyi veriyor.Hayatı ve kendimi çok seviyorum:))

Bugün gitarda 2. şarkıma geçtim.Büyük gelişmeler varmış bende.Artık istedikten sonra her şeyi yapabileceğimi biliyorum.Küçükte olsa gelişmeler çok mutlu ediyor beni:))

Olumlamalara da devam ediyorum.Derslerimi ihmal etmemem lazım.Durmak yok yola devam:)))

Sevgili günlükçüğüm yine o nedensiz boşluk geldi içime:( Birde olumsuzlamalardan sonra sanki boş boş bakıyorum bu ara etrafa:(

Bazen affettim dediğim fakat yüreğimde hala belli bir yer tutan insanları toplayıp bilmediğim bir yerlere gönderesim geliyor.Sonra da ne olursa olsun yüreğin seninle olacak Hatice onlar olsa da olmasada bir şey fark etmez duygularında her şey diyorum.Ne kötü bitti deyip bitirememek.Ne ileriye ne de geriye adım atamamak.Araftayım sanki:((
Bu aralar bana bir haller oldu.Olumlamalar ya da olumsuzlamalar dokundu mu ne:)))

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri