Ne oldu zeynep istersen özelden anlatabilirsinPek girmiyorum artık mesaj atan arkadaşa da cevap veremedim çıkmam lazım kusura bakmasın :/
Girmiyorum artık eskisi gibi .. Çok şey değişti hayatımda o kadar pişmanım ki bi olay yüzünden. Onu düzeltmeye çalışıyorum ve belki de mucize gerekli.
Bu yaptığım için kendimi hiç affedemicem.
Allah'ım sen affet... Eski bi mesele ama yine ortaya çıktı, ne yapabilirim hiç bi fikrim yok sabahtan akşama kadar düşünüyorum..
Belki bi gün gelir uzun uzun sana da anlatırım. Umarım her şey eskisi gibi olur !
Allah sabredenle beraberdir...
Gerçekten güzel sözler bunlar bu sözlerinle yaşına göre daha oldgun düşündüğünü belli ediyosun.Üzülüyorsun takma diyorlar.
Kızıyorsun değmez diyorlar.
Boşveriyorsun gamsız diyorlar.
Susuyorsun iki çift laf et diyorlar.
Konuşuyorsun muhatap olma diyorlar.
Çekip gidiyorsun mücadele et diyorlar.
Alttan alıyorsun tepene çıkardın diyorlar.
Bağırıyorsun sakin ol diyorlar.
Aklı başında davranıyorsun,bu kadar uslu olunmaz diyorlar.
Dikine gidiyorsun,yaşına başına yakışmaz diyorlar.
Ölünce ne diyecekler ?
Dur ben söyleyeyim.
Muhtemelen; ölüm sana yakışmadı.
Ee normal tabii;
Dirimizi beğenmediler ki ölümüzü beğensinler !
Kimse sana Allahtan kop demiyor ama 2 işi aynı andandada yapabilirsin ve sana söyleyeceğim en güzel dua Allahtan en hayırlısını istemekO yazı bana ait değildi ama anlatmak istediklerim tam olarak oydu.
Teşekkür ederim motive ettiğiniz için.
~
Ne telkin, ne hipnoz, ne meditasyon, ne olumlama artık hiç bişey yapmıyorum.
Sadece Allah'a içten dua ediyorum. Ve ibadetlerimi aksatmıyorum.
O kadar çalışma yapmama rağmen, ilk kez değişimi hissettim diyebilirim.
Hatta çekingenlik kalmadı, ilk kez gördüğüm biriyle bile rahatlıkla konuşabiliyorum.
Anladım herşeyin çaresi Allah'taymış.
Ona yönelmenizi diliyorum... Bana hak vereceksiniz.
"Ve zamanı geldiğinde, Rabbin sana kalbindekini verecek, seni hoşnut kılacak."
Vee;
HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK!
Umarım hayatın boyunca olumlu olarak değişmeye devam edersin ve birgün dünya senin için yaşanabilecek mutluluk duyduğun bir yer olarak kalır.Demediğini biliyorum.
Ama o çalışmalardan bi sonuç alamadım.
Bu zaten kendi fikrim sende işe yarayıp yaramadığını bilemem
Değişimleri yazıyorum sadece.
Teşekkürler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.